Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie odnosnie rezonansu magnetycznego |
chcę zrobic to badanie prywatnie i mam kilka pytan do osob majacych do za soba. czy np rezonans glowy rozni się cenowo od rezonansu głowy i razem tez kregoslupa ? czy tez przeswietlaja całe ciało? i GDZIE MAM TO BADANIE OPLACIC CZY W JAKIM CZASIE OD OPLATY JE WYKONUJA ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie odnosnie rezonansu magnetycznego |
prywatnie to od ręki, w szpitalu mają nowy sprzęt, płacisz i robisz, a na nfz to nie wiem. drogo kosztuje. a jak z kontrastem - to jeszcze więcej.cen nie znam, nie daj się na mówić na rezonans na ul. legionów w tej klinice - bo mają stary sprzęt po szpitalny i na złom się tylko nadaje. zadzwoń albo podejdz do szpitala po wiecej informacji.
|
|
dzięki
|
|
Tu masz bezpośredni telefon do pracowni rezonansu w szpitalu 864733599.Możesz bezpośrednio dowiedzieć się wszystkich szczegółów i umówić na badanie.
|
|
Prywatnie zrobisz w szpitalu lub w klinice na al. legionow Enelmed. Zadzwon i zapytaj o cene albo idz osobiscie cennik wisi na scianie. Kolano kosztuje 420 zl. Glowa chyba jest tansza - dodam ze jak badanie wymaga podania kontrastu to cene jeszcze wzrasta o ok 150-200zl. W szpitalu jest sprzet o wiekszej rozdzielczosci = czyli lepszy. Do tego bardzo sympatyczna obsluga. Badanie prywatnie mozna robic codziennie tylko w zaleznosci od dnia bodajze albo przed 13 albo po 13tej. Idziesz umawiasz sie dostajesz fakture ktora pozniej oplacasz w oddziale banku na 2 pietrze w szpitalu i po wszystkim. Dodam ze rezonans w szpitalu to badanie glosne [stuki, puki] i jesli chodzi o badanie glowy to nie zalozysz sluchawek... PS Idac w szpitalu do pracowni rezonansu mozna sie pomylic i przypadkowo trafic na oddzial psychiatryczny :))))))
|
|
Robilem 2 rezonansy ceny w szpitalu i enelmed identyczne. Rezonans w enelmed jest bardziej cichy. Opis badania w szpitalu wydaje mi sie ze jest dokladniejszy. Czyli polecam rezonans w szpitalu i pozdrawiam obie Panie blondynki :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |