Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okna - gdzie najtańsze> |
Witam, Jaką firmę polecacie do kupna 5 okien o podanych wymiarach: > 150 cm x 150 cm (szerokość x wysokość) --> 4 sztuki > oraz 147 cm x 87 cm (szerokość x wysokość) --> 1 sztuka ? Okna standardowe, plastikowe. Z góry dzięki za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okna - gdzie najtańsze> |
alustic to ja ci wstawie : )
|
|
a na kture pientro ?
|
|
DOMEL?skoro nie ma firmy Terrazyt:(mam domela i polecam-alustica też mam i nie polecam(pakiety rozszczelniły sie po 2-3 latach) :)
|
|
jakis partacz montowal :P
|
|
najtańsze? pytanie czy stać cię na najtańsze. w końcu i tak jest dużą szansa że za najtańsze zapłacisz podwójnie;) przy ponownej wymianie... rzecz jasna
|
|
Ja wstawiałem okna z Oknala. Latem najlepiej mi wycenili okna, a i z terminem montażu się pośpieszyli. Domel to ma chyba najdroższe okna w Łomży, wszyscy mówią że okna z Krakowa są najdroższe a tymczasem Domel nawet ich przeskoczył. Na Sonarol też narzekają.
|
|
Autor: cosiek30 (80.240.162.---) Data: 15-10-12 22:20 DOMEL?skoro nie ma firmy Terrazyt:(mam domela i polecam-alustica też mam i nie polecam(pakiety rozszczelniły sie po 2-3 latach) :) na pakiety szybowe to masz chyba siedem lat gwarancji zobacz na ramce kto robił i zgłoś reklamacje Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
na nowogrodzkiej jest nowa firma podobno tanio
|
|
kup okna z Drutexu, naprawde solidne wykonanie.
|
|
w ogule to po co kupywac ........................... tyle jest opuszczonych domuw mozesz se wzionc okno .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |