Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet stacjonarny |
Witam.Chcę założyć Neostradę.Co o niej sądzicie?Gdzie jeszcze tanio można założyć internet?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet stacjonarny |
IST i tyle w temacie
|
|
jak stacjonarny to Netia - jest na terenie Łomży, a jak mobilny to Play :D
|
|
a po za Łomżą jaki najlepszy??? co sądzicie o Neostradzie??
|
|
Mam neo od ok 10 lat i wszystko jest ok. prędkość stabilna i brak przerw w dostawie. Las to nie wysypisko śmieci
|
|
odradzam Netie..lipa ciągle awarie maja . 2 tyg nie mialam neta a rachunek po reklamacji o...1.70 mniejszy :) smiech
|
|
IST zdecydowanie
|
|
Neostrada też dziadostwo.
|
|
Neostrada i Netia to w praktyce prawie to samo. Więc jeśli już wybierać pomiędzy tymi- to pozostaje patrzeć na cenę. Opinie od zawsze są podzielone nt tych firm. Ja miałem i neo i Netię- i z Netii bardziej byłem zadowolony.
|
|
kolego niebaw się w internet na abonament i stałe opłaty,mam kilka lat neostrade i już kilka reklamacji pisałem,teraz tez jak zwykle rachunek zawyżony mi przyszedł,załóż sobie internet bez umowy 40-50zł miesięcznie,poszukaj na łomży,kiedyś miałem i byłem zadowolniony:PPP aa
|
|
A myślałam ze z tymi zawyżanymi rachunkami to tylko u mnie tak;-/Czyli nie jestem sama heheheh,o reklamacjach nie wspomnę bo było ich trochę.No a teraz kończy mi się umowa i do widzenia.
|
|
Jak szukacie dobrego i niedrogiego internetu, to najlepiej zerknąć sobie tutaj https://panwybierak.pl/oferty/internet-domowy-lte/57 . Jest tam namiar na portal, na którym znajdziecie wiele różnych ofert na net. Są tam również pakiety. Można porównać wiele opcji i wybrać najlepsze rozwiązanie dopasowane do konkretnych potrzeb.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |