Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam psa podobny do Haski |
Jak w temacie, zaginęła młoda suczka bardzo podobna do Haskiego, chociaż nie jest rasowa. Uciekła w okolicach nowego cmentarza, byłabym wdzięczna za wszelkie informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam psa podobny do Haski |
dowiedz się w schronisku i jeśli to twoja to przyłóż się do lepszej opieki
|
|
Właśnie przed chwilą widziałam koło LIDLa. Biegła w stronę dworca PKS.
|
|
Dwa dni temu widziałem tego psa dokładnie jak Haski tylko że szczuplejszy, przechodził obok starego cmentarza odprowadził mnie do starego rynku i później znikł, pies bardzo ładny, ale bez żadnej obroży spokojny no i żebym miał miejsce w chacie to już by był mój :D szukaj zguby i napisz czy jest jakaś nagroda za odnalezienie? ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Psa przygarnęłam kilka dni temu, ktoś ją wywiózł na wieś, bo prawdopodobnie nie nadawała się na łańcuch. Faktycznie jest bardzo spokojna i zasługuje na normalne traktowanie. Zależy mi, aby trafiła w dobre ręce, jeśli już ja jej nie znajdę. Nie stać mnie na nagrodę, była u mnie krótko, był weekend nie zdążyłam nawet kupic jej obroży. Jeśli ktoś pomoże mi w znalezieniu jej, zaopiekuję się nią. Jednak jeśli ktoś ją zabierze, proszę tylko o dobre potraktowanie, bo ona zasługuje na to
|
|
Podobnie jak inni widziałem 2 dni temu - chyba z czerwoną obroza - okolice nowego cmentarza tak ok 19.00.
|
|
Ponawiam temat, może ktoś coś wie?
|
|
derika2 wysłałam Ci maila.
|
|
Elina odbierz pocztę
|
|
deirka w Nowogrodzie jest w kilku sklepach wywieszone ogłoszenie że ktoś znalazł psa husky a nie może go zatrzymać. może to jest ten?
|
|
Dzięki za zaintersowanie. Kamilk, to nie jest ten pies, bo moja zguba nie była Haskim, tylko podobna. No i najważniejsze, już wiem gdzie jest :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |