Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
metoda 1:1 |
Witam. Niedługo odbędzie się dla mnie bardzo ważne wesele ( moja najbliższa przyjaciółka wychodzi za mąż, a ja zostałam poproszona o to by zostać jej świadkową. ) Chciałabym w tym celu trochę się 'podpicować' a mianowicie mam na myśli, doczepianie rzęs metodą 1:1. Wiem, że w salonach kosmetycznych jest to dość drogi zabieg, a ja z racji że jestem jeszcze osobą dość młodą, studiującą nie mogę sobie na niego pozwolić w takim miejscu. Dlatego też wpadłam na pomysł, aby poszukać kogoś kto umie wykonać ten zabieg nie koniecznie za tak dużą opłatą? pozdrawiam. _______ *plask* Byleś jedynym moim grzechem.. *.* tsz tsz..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: metoda 1:1 |
przedłużanie zagęszczanie rzęs 1:1 Secret Lashes, 80zł. telefon: 505858149 Polecam,poniewaz korzystałam z usługi:) zuza2669
|
|
odpicować dobre. Pimp MY Ride. Z malucha Porche nie zrobisz, także lepiej skocz z mostu.
|
|
aaaj zdziwiłbyś się ;) maluchem nie jestem. po prostu mam dość delikatne i krótkie rzęsy, są one nawet moim kompleksem dlatego chciałabym coś z nimi zrobić, Twój komentarz był jednak nie na miejscu ;] _______ *plask* Byleś jedynym moim grzechem.. *.* tsz tsz..
|
|
Jeden do jeden to może nie ale kilka milimetrów to można wyciągnąć tylko to troszkę boli jak coś to mogę dać namiar na jednego karka.
|
|
Mojej Mariolki nie terzeba picować więc może Cię zastompić na tym weselu,a i fotki młodzi by mieli super.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |