wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
metoda 1:1

Witam. Niedługo odbędzie się dla mnie bardzo ważne wesele ( moja najbliższa przyjaciółka wychodzi za mąż, a ja zostałam poproszona o to by zostać jej świadkową. ) Chciałabym w tym celu trochę się 'podpicować' a mianowicie mam na myśli, doczepianie rzęs metodą 1:1. Wiem, że w salonach kosmetycznych jest to dość drogi zabieg, a ja z racji że jestem jeszcze osobą dość młodą, studiującą nie mogę sobie na niego pozwolić w takim miejscu. Dlatego też wpadłam na pomysł, aby poszukać kogoś kto umie wykonać ten zabieg nie koniecznie za tak dużą opłatą?
pozdrawiam.

_______ *plask*

Byleś jedynym moim grzechem.. *.*
tsz tsz..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: metoda 1:1

przedłużanie zagęszczanie rzęs 1:1 Secret Lashes, 80zł.
telefon: 505858149 Polecam,poniewaz korzystałam z usługi:)

zuza2669

odpicować dobre. Pimp MY Ride. Z malucha Porche nie zrobisz, także lepiej skocz z mostu.

aaaj zdziwiłbyś się ;) maluchem nie jestem. po prostu mam dość delikatne i krótkie rzęsy, są one nawet moim kompleksem dlatego chciałabym coś z nimi zrobić, Twój komentarz był jednak nie na miejscu ;]

_______ *plask*

Byleś jedynym moim grzechem.. *.*
tsz tsz..

Jeden do jeden to może nie ale kilka milimetrów to można wyciągnąć tylko to troszkę boli jak coś to mogę dać namiar na jednego karka.

Mojej Mariolki nie terzeba picować więc może Cię zastompić na tym weselu,a i fotki młodzi by mieli super.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org