Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co za dzień co za audycja |
Kiedy dzisiaj wróciłem z pracy włączyłem radio BAB akurat jakaś nowa Pani czytała wiadomości no tak wszystko było by w porządku gdyby nie jakieś problemy techniczne raz za cicho mikrofon to jakieś dziwnie strzały. O dziwo jak nigdy usłyszałem tylko czyste informacje bez żadnych komentarzy tak jakoś dziwnie. Co mnie dobiło dzisiejszego dnia - audycja Tulipana. Koleś chyba nie ma pojęciu jak się prowadzi audycje ile to można razy się mylić w czytaniu życzeń i ile razy można przerywać piosenkę. Głoś ma dobry i fajnie że będę mógł w końcu usłyszeć na antenie radia zespół BOYS i TOPLES trzymam za słowo Czyżbyśmy się znowu bawili w radio ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co za dzień co za audycja |
eeeeee. ! ! ! TYLKO NIE DISCO POLO ! ! !... wtedy Radio Bab zejdzie pod psy !!! nie robcie tego !!! a moze chcecie zrobic "kacik muzyki popularnej" ? Dajcie spokoj. Nie puszczajcie tego chłamu ! GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
hm................. przemilczę to
|
|
Może w tym radiu mają problemy z "rozumieniem czytanego tekstu"? To przeciez takie trudne, czysta abstrakcja! Tak mało było pewno ćwiczeń praktycznych... Zbych
|
|
Drogi Zbychu, jeśli jesteś taki dobry i potrafisz wytykać błędy, to dlaczego sam nie zgłosiłeś sie do Radia Bab, kiedy był ogłoszony nabór na dziennikarzy? Miałeś okazję się popisać i ciekawe czy poradziłbyś sobie? A może próbowałeś i odpadłeś na samym starcie, a teraz pokazujesz swoją urażoną dumę?
|
|
Cóż... "bartku 24" i "Zbychu"... Generalnie cieszy mnie to, że macie swoje zdanie na temat audycji, mojego czytania oraz pozdrowień itp... Nie mniej jednak Pan, który wpisał się o pseudonimie "Norbert" miał w 100% rację - był nabór na prezentera w radiu i śmiało mogliście startować, skoro Waszym mniemaniem moja audycja jest w pewnien sposób zła, niedość dobra dla Waszych... no trzeba napisać "gustów", a Wy swoimi osobami i doświadczeniem znacznie podnieślibyście prestiż radia! Kultura uczy, że o gustach i guścikach się nie dyskutuje zatem ograniczę się jedynie do podziękowania za wszędobylską krytykę, nie mniej napewno szczerą, i poruszenie tematu mojej audycji: "...a popołudnie z Tulipanem" na forum gdyż niewątpliwie tylko szokujący, a nawet negatywny rozgłos mam nadzieje przyciągnie słuchaczy!!! A z doświadczenia wiem, że "nikt się taki nie urodził co by wszystkim dogodził"... RESPECT
|
|
Absolutnie nie zgadzam się z opinią tych panów, którzy uważają audycję Tulipana za drętwą. Jedne "Łagodne przeboje " już mamy, i chyba to wystarczy!!! Słuchałam wczoraj radia BAB i stwierdzam: Tulipan jest bardzo sympatycznym prowadzącym !!! A jak komuś nie pasuje Disco Polo, zawsze może sobie włączyć Radio Maryja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |