sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jutro każdy łomzyniak i nie tylko głosuje na Julę

kochani jest to bardzo ważne. Pozostawmy wszelkie ale i zjednoczmy sie aby zdobuć te 100 000 złotych na potrzeby hospicjum. Pokazmy ,że jestesmy razem ,że stać nas aby razem jako my z Łomży dokonać czegoś wspaniałem . Poniżej przeczytajcie tem tekst niech on Was zmotywuje do tego ,ze jutro i w nastepnych odcinkach będziecię głosowac na Julę.

Duch Święty, nasz patron, natchnął Julkę i wszystkich tych wspaniałych młodych ludzi, żeby nam pomogli!”, mówi ze łzami w oczach Teresa Steckiewicz, prezes Łomżyńskiego Towarzystwa Przyjaciół Chorych im. Świętego Ducha, założycielka przed 20 laty jednego z pierwszych w regionie hospicjów dla nieuleczlnie chorych w Łomży. Placówka słynie z tego, że jest miejscem przyjaznym chorym i ich rodzinom. Ale aby sprostać najnowszym przepisom, Towarzystwo musi rozbudować siedzibę hospicjum.

„Planowaliśmy ogłosić kolejną zbiórkę społeczną, właśnie na rozbudowę, gdy zadzwoniła Julka. Powiedziała, że wie dużo o naszych potrzebach i chce pomóc. Jeśli wygrają nagrodę, odda ją nam! Ja cały czas zajęta myślami, skąd wziąć na zaczęcie rozbudowy, pomyślałam, że sam Pan Bóg wtrącił się do naszych trosk i pokierował Julką. Złota dziewczyna!”. Kilka dni po telefonie Juli, w hospicjum zjawiła się cała jej drużyna! Towarzyszyła jej ekipa telewizyjna, realizująca program „Bitwa na Głosy” TVP 2. „To bardzo przyjemni, młodzi ludzie. A jacy wrażliwi! Gdy opowiadałyśmy o naszych pacjentach, niektórzy mieli łzy w oczach. Najmłodsza Marlenka zaśpiewała dla jednej z pacjentek”, opowiadają o wyjątkowych gościach pielęgniarki z hospicjum.

O tym, która drużyna wygra 100 000 zł na cel charytatywny, zadecydują telewidzowie swoimi sms-ami. Z ośmiu drużyn, odpadły już trzy. Kto odpadnie następny, kto zostanie do końca? „Bitwa” staje się coraz bardziej gorąca. Już w sobotę, 13 października, kolejny odcinek w TVP 2. Drużyna Juli pracuje w Miejskim Domu Kultury nad kolejną piosenką pod okiem znakomitej chórmistrzyni Kasi Rościńskiej. Nie żałujmy na nich sms-ów. Zwłaszcza, że wiemy już, jaki mają cel

Fantic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jutro każdy łomzyniak i nie tylko głosuje na Julę

a doladujesz mi konto?

chyba Cie popieprzyło! CZłowieku (czyt. naiwniaku) jak chcesz to zasilaj konto darmozjadom z TVP, ja wolę iśc i zanieśc te 3 zł do hospicjum. Gdyby kazdy tak zrobil to pomógłby bardziej tym ludziom niż te nędzne wypociny pseudogwiazdki

zmuś mnie

Ja też nie zagłosuje

a ja mam to głęboko w d....

Masakra ...

hahaha

I oto oblicze naszej Łomży.... żal

Żal...
żeby była taką "złotą dziewczyną" to na ten cel przeznaczyłaby swoje tygodniowe honorarium...

azmolek ma całkowitą rację.

Pozdrawiam

aTaGa myślisz ze ona aż tyle zarobiła zeby stać ją było na taki gest..? to dopiero początek kariery :) Niech Farna czy Kozidrak coś rzuci - te już stać :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org