Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Widziałem Pana Franka na mieście? |
bujał się dosłownie na nogach z wielkimi białymi słuchawkami na uszach. Wyglądał komicznie i bardziej nadawał się do kabaretu niz na soliste zespołu bitwa na głosy Juli. Nie wiem czego słuchał ale może wpajał sobie prawidłowe dzwięki tak aby kolejny raz jury nie wysłało go zwyczajnie paśc krowy a nie śpiewać. Ja osobiście czekam na nastepny odcinek i na dopuszczenie łomżyniaków do śpiewania. I mimo wszystko czy się komu to podoba czy nie prosze o głosowanie na zespół Juli bo walczymy o 100 000 złotych na funkcjonowanie hospicjum dla ludzi nieuleczalnie chorych - to jest bardzo ważny cele. Tak więc sobota wieczór pełna mobolizacja łomzyniaków , przygotowane telefony i slemy sms. Fantic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Widziałem Pana Franka na mieście? |
Fantic a ja Tobie mówie,że jeszcze o nim uslyszysz :) poza tym jesteś rasistą ? Czy może masz jakieś kompleksy......taki jesteś kozak to trzeba było samemu sie zgłosić i śpiewać :) pozdrawiam
|
|
Re: Widziałem Pana Franka na mieście? |
no proszę jaki politycznie poprawny wobec tego całe jury Bitwy na głosy to rasiści. A to ,że wygladał komicznie to wybacz nic na to nie poradzę. Ot Pan Franek ha ha ha. Fantic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |