sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bitwa na głosy - playback?

Ostatnio oglądałam Kubę Wojewódzkiego i poruszył on temat Bitwy na głosy.
Mówił, że piosenki nie są na żywo!! Czy to jest prawda? Oczywiście jak oglądałam ten program to sama się dziwiłam, że ludzie śpiewają i skaczą i nie słychać nawet zadyszki, a po występie sapią jakby kilometry przebiegli. Ale mimo wszystko jak trwałam w nieświadomości, to jakoś tak lepiej się z tym czułam :) teraz czuję niedosyt tym programem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bitwa na głosy - playback?

niezupelnie - wokalisci spiewaja na zywo

Titus: polskie dziewczyny rzadko ściągają majtki

http://muzyka.onet.pl/inne/bitwa-na-glosy/titus-polskie-dziewczyny-rzadko-sciagaja-majtki,1,5250919,wiadomosc.html

Jak mogą spiewać na żywo skoro żaden z uczestników śpiewających na schodach z tyłu nie ma nawet dousznego mikrofonu,a aczasem da sie zauważyć że nierówno machaja ustami,chociaż by pozory zachowali.Na żywo śpiewają tylko Ci na przedzie co w danym odcinku są wyróznieni.

A komu w obecnych czasach chce się śpiewać na żywo? Chyba, że za podwójnym wynagrodzeniem....

____
^_^

Majkowska z tymi mikrofonami to się nie zgodzę, widziałam kilka razy, że mieli :) tylko pytanie czy podłączone.

tak dla wyjaśnienia, bo nie ważne czy ci z tyłu mają mikrofon czy go nie mają, to chór nagrywany jest wcześniej a solówki na żywo i tyle w temacie już od 1 edycji tak jest, żadna nowośc

Jak sie spiewa to powinno sie wiedziec czy to playback czy tez nie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org