Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
6- MIESIĘCZNA sunia czeka na dom |
Kolejny szczeniak w łomżyńskim schronisku.Wesoła,chętna do zabawy 6-miesięczna panienka. Tu więcej zdjęć : http://tablica.pl/oferta/koksia-czyli-miniaturowy-pies-podlaski-lomza-ID1Ez5F.html#c64abec6;r:18;s:133 Adoptując psa pamiętajmy,że opieka nad nim potrwa kilkanaście lat.Zwierzę nie jest zabawką. mail : eelinaa@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 6- MIESIĘCZNA sunia czeka na dom |
podbijam temat :) ja niestety mam już pieska, a szkoda suni :)
|
|
Chyba ma coś z jamnika :
|
|
śliczna jest załatwia się w domku?pewnie tak jeszcze co? pogadam z mężem bo swego Nika już pewnie nie znajdę choć nadal czekam
|
|
Ona nigdy nie mieszkała w domu,więc czystości trzeba ją nauczyć.Jest mądrą panienką i pewnie szybko załapie,to już nie malutki szczeniak,który siusia co chwilę.Adoptowałam sunię w podobnym wieku-miesiąc starszą,nauczyła się w kilka dni.
|
|
elina może ty zerkniesz czy w schronisku nie ma mojego Nika
|
|
Nie ma go tam.Jestem co tydzień i nie widziałam.
|
|
Sunia dwie noce spędziła w zamknięciu (na dworze było zimno i padało), raz było nasiusiane, ale ogólnie wszystkie potrzeby załatwiała po wyjściu. Niko, mam nadzieję, że z(a)ginięcie Twojego poprzedniego psa dało Ci wiele do myślenia i nie powtórzysz tego błędu, jeśli adoptujesz tą suczkę czy jakiegokolwiek innego psa. Opieka beagle'a to naprawdę za mało, a przy tak ruchliwej ulicy nie wyobrażam sobie spuszczenia psa ze smyczy, nie mówiąc już o wypuszczaniu szczeniaka samopas... A mam jeszcze pytanie - w Twoich okolicach biega lekko pudlowaty pies z tragicznymi dreadami, szczególnie z tyłu i na ogonie. Nie wiesz czy ten pies ma właściciela?
|
|
W przyszłym tygodniu sunia zostanie najprawdopodobniej wysterylizowana.
|
|
Komu wesołego kompana do zabaw?
|
|
Podbijamy psiaka :)
|
|
niko12 a jak twój piesek wygląda? i na jakiej ulicy się zgubił? Ma obrożę? Padał deszcz, a ja stałam i płakałam...
|
|
Koksia jest wysterylizowana,zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i wirusówkom,odrobaczona.Gotowa do pokochania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |