Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po co komu obozy koncentracyjne dla gejów w Polsce? |
Na Zachodzie nagle rozpoczęła się dziwna kampania uświadamiająca wszystkim, że Polska jest krajem hitlerowskim. Najpierw zachodnie media publikują szokujące wizytówki z hitlerowskiej Polski A.D. 2006. Znany aktywista gejowski Robert Bierdoń opowiada m.in. jak to Marcinkiewicz nawołuje do przymusowego leczenia gejów: "When you hear from the prime minister that homosexuality is abnormal, that we should be cured, that they will try to cure us by force, this is quite frightening," said Robert Biedron, the head of Warsaw-based Campaign against Homophobia." http://www.dw-world.de/dw/article/0,2144,1874852,00.html Inny znany aktywista Szymon Niemiec sam się przeraża wizją hitlerowskiej polski z obozami koncentracyjnymi dla homoseksualistów: "He has been attacked by skinheads and threatened by police, and Szymon Niemiec sees life in Poland getting even tougher. 'For gays and lesbians, today's Poland is like 1930s Germany,' he says. 'We are ruled by a fascist party, which uses the same language and ideas as Hitler." http://observer.guardian.co.uk/world/story/0,,1728983,00.html Oczywiście i jedno i drugie to kłamstwo. Marcinkiewicz nie wspomniał nawet o przymusowym leczeniu homoseksualistów. W ustach tak doświadczonego polityka jak Biedroń zakrawa to więc na w pełni świadomą dezinformację. Twierdzenie Niemca na forum publicznym że Polska jest jak III Rzesza bo nie pozwala na nieograniczone manifestacje homoseksualistów to tym bardziej obrzydliwa manipulacja. Po co takie kłamstwa na łamach zachodniej prasy? Na dodatek prawie równocześnie... Umówili się czy co? Odpowiedź znajdujemy parę dni później na portalu Homiki: Niemcy wesprą organizacje LGBT w Polsce Niemieckie Stowarzyszenie Lesbijek i Gejów (LSVD) postanowiło wesprzeć finansowo organizacje LGBT w naszym kraju. Pochodzące z publicznej zbiórki pieniądze zostaną przekazane na konto Kampanii Przeciw Homofobii oraz Fundacji Równości. http://www.homiki.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=893 Czyli było to zwykłe kwestowanie. Szkoda że w takim obrzydliwym stylu. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po co komu obozy koncentracyjne dla gejów w Polsce? |
Moim zdaniem człowiekowi,który urodzil się ze skłonnościami homo społeczeństwo powinno to akceptować jak również władze mnie osobiście to nie przeszkadze i nie mam pojęcia czy wyleczenie ludzi z tej skłonności jest możliwe. waldek27 Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym.
|
|
Leczenie chyba nie daje dobrych efektów. Ale obozy odizolowania dla polityków i rządzących i innych nawiedzonych - jak najbardziej. Reszta społeczeństwa żyłaby może nareszcie w spokoju.
|
|
hmmm nie od dzisiaj wiadomo ,że mamy w Polsce media o poglądach ludzi ,którzy dają im kasę! można wspomnieć jak choćby o pałszowaniu wyników sondaży przedwyborczych! więc chyba nic mnie juz nie zdziwi poza kolejnymi śmiesznymi przecież informacjami! czytajcie dalej żydowską (wyborczą ) gazetę i słuchajcie dalej opłaconych informacji w naszej kochanej tvp :P bigi2004
|
|
Każdy ma swój gust :)
|
|
ale moim osobistym zdaniem przymusowe leczenie powinno być :) bo to wynaturzeni pederaści ... ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
hmm jak zauwazyliscie, nie jest to kolejny temat z cyklu "za i przeciw homopostawie", chcialbym, zebyscie ocenili postawe gejowskiej elity, ktora oczernia w oczach innych krajow Polske aby tylko nalykac sie kasy na swoje dzialania. Obraz tego typu zachowan zobaczycie w moim pierwszym poscie. Dokladne informacje o tym jak bardzo Polska jest "nazistowskim" krajem macie w przemowieniach Niemca i Biedronia, do ktorych to podalem linki:D milej lektury i odpowiednich wnioskow. Fajnie wiedziec jaka metoda walcza ludzie, ktorzy domagaja sie telerancji i "prawdy". ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
niestety, prawda jest taka, ze my polacy nie lubimy innosci, a wiec homosexualistow, innowiercow, itd. i nie ma co sie wypierac oni sie czuja dyskryminowani /nie dziwie sie/ i nie boja sie o tym mowic widocznie nie maja podstaw, by by zachowac lojalnosc jesli chodzi o moje zdanie, to z tym porownaniem bardzo przegieli, tym bardziej, ze sami sa polakami i wiedza, jak jestesmy na tym punkcie wyczuleni czyli, jestem za wolnoscia slowa, ale przeciwko takim brutalnym porownaniom, ktore zreszta nie ma pokrycia w rzeczytwistosci owszem, sa dyskryminowani, ale przeciez nie eksterminowani
|
|
geje robią źle i to nie podlega dyskusji,więc jeżeli ich znani przedstawiciele robią nie tylko z siebie ale i ze wszystkich polaków pajaców i ciuli ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
Alehandra co geje robia zle
|
|
Nie leczyć sk****wieli tylko DO GAZU Z NIMI! Pozdrawiam
|
|
MRS myslalem, ze rozsadny z ciebie chlopak a tu takie slowa. Zastanow sie czasem dwa razy zanim cos napiszesz. Polecam lekture ostatniego wydania gazetki: http://www.ipewu.pw.edu.pl/hjer/okladki/no26b_front.gif R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Zmylka - poprawny link to: http://ipewu.pw.edu.pl/arch/ipewu_nr_26.pdf R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Rozsądny, ale na pewne tematy mam swoje własne zdanie. Wbrew temu, iż na świecie szerzy się chora tolerancja wobec wynaturzenia, zwanego "homoseksualizmem", mnie ta moda nie dotyczy. Rodzina to kobieta, mężczyzna i poczęte przez nich dzieci. Pedał zawsze będzie tylko pedałem, który manifestując swoje wynaturzenie będzie domagał się praw (zaczęli od legalizacji małżeństw i prawa do adopcji dzieci, ciekawe, co będzie następne). Do komory z nimi. Pozdrawiam
|
|
w kontekscie postow MrS moglabym sie zapytac degrega-co cie tam oburzylo w tych wypowiedziach ale nie zapytam-pozostawie bez komentarza
|
|
MrS, dobrze że masz własne zdanie, i tego nie neguje - tylko fakt, iż chcesz by ludzie o innych pogladach seksulanych "wyparowali" z Polski. Zważ na fakt, że nawoływanie do takich czynów (nawoływanie i podżeganie do popełnienia występku lub zbrodni)- w Polsce - jest karalne. Pamiętaj o tym... R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
zaczalem temat bo krew mnie zalewa jak widze co ci ktorzy sa tacy :pokrzywdzeni" wyczyniaja aby pokazac swoje uciemiezenie dla swych kolegow za granica, zeby wyciagnac kasę, zwykle p,ugawe pieniadze, ktore chyba sa sprzeczne z ich wielka "idea" rownosci, braterstwa i tolerancji. Rozumiem, ze dla kazdej organizacji pieniadze sa potrzebne na rozwoj, ale jakim kosztem?? za wszelka cene?? za klamstwo i oblude?? za oczernianie wszystkich tych ktorzy sa hetero?? placz rece sciska poprostu, ja nie wyrywalem zdan z kontekstu podalem linki do gejowskich stron, na ktorych wszystko jest czarno na bialym dla potwierdzenia moich slow! Teraz wiem, ze oni sa naprawde chorzy psychicznie, maja rodwojenie jazni bo co innego mowia polskim a co innego zagranicznym mediom. Co niektorym stowarzyszeniom trzeba by bylo odebrac miano organizacji pozytku publicznego bo ja tu tylko szkode spoleczna widze:/ ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
no ludzie kochani |
raver ma całkowitą rację..... nie wolno myśleć takimi kategoriami....pamietaj MrS, że podbnie mówił Hitler. Gazowanie człowieka nie jest dobrym pomysłem..nawet jeśli byłby to największy zbrodniarz. A co do homoseksualizmu, uważam, że każdy powinien zajmować się sobą i pilnować swojego łużka, nie podglądając sąsiadów. Manifestują bo chcą związków partnerskich, chodzi tutaj to by poprostu mogli wziąć sobie na kredyt samochód, czy jak jeden z partnerów pójdzie do szpitala móc uzyskać informację o jego stanie zdrowia. Do adopcji nigdy nie powinno się dopuścić....człowiek jako istota społeczna i niezwykle chłonna na wszelkie wzroce powinna się wychowywać w tradycyjnym domu. Zgodzę się z obawami MrS`a. Sa uzasadnione, jednak nigdy przenigdy nie powinniśmy używać słowa gaz...obozy koncentracyjne. To najgorsza droga jaką może wybrać świat. I niestety obserwując pewne organizacje neonazistowskie, faszyzujące prezentujące właśnie takie "złote" sposoby obawiam się, że TO się może powtórzyć...... pozdrawiam Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
tak czytam uwaznie posty Mrs i Degreg dotyczace spraw homoseksulizmu. Wnikliwie przeanalizowałem ich treści i powiem ,że niech idzie się dymać moj dyplom mgr psychologi jak obaj oni nie mieli osobistych doświadczeń homoseksualnych które tak agresywnie nastawiły ich do tego tematu. W tej sytuacji chyba trudno o wywazone i obiektywne zdanie. Ten wniosek nie mial na celu nikogo obrażac. Bo dla mnie homoseksualizm nie jest ujmą. stanos
|
|
za pare lat i tak wszystko pierd olnie i beda mieli pełne prawa jak na zachodzie ciekawe jak wtedy beda się czuli ci obrońcy pedałów jak ich dzieciak powie "bardzo lubie naszych sąsiadów tacy mili panowie" :)
|
|
stanos: jeśli chodzi o dymanie, to może ono dotyczyć wyłącznie stosunków pomiędzy Tobą, a twoim tatą. Po prostu zostałem odpowiednio wychowany, i wiem, że normą jest heteroseksualny związek kobiety i mężczyzny. Pedalstwo to wynaturzenie, które powinno spotykać się z ostrą krytyką społeczną, a nie aprobatą. Tymbardziej, że ci wykolejeńcy chcą nie tylko legalnie brać ślub, ale także mieć możliwość adopcji dzieci. Pozdrawiam
|
|
moze to dziwne dla niekrorych srodowisk ale ja popieram 'tych innych ' i niesa oni dlamnie jacys chorzy psychicznie albo wynaturzeni, moim zdaniem maja prawo brac legalnie sluby i dalej rozwijac sie w twozeniu jakiegos modelu rodziny :) maja do tego prawo ba sa ludzmi, bo skoro zyja razem maja prawo rozliczac sie z skarbem panstwa jako para, bo to wiaze sie z akceptacja i mozliwoscia normalnego zycia, bo lepsza taka rodzina niz zadna. popieram zreszta wiekszosc liberalnych propozycji typu legalizacja marichulany , aborcje itp z pelna swiadomoscia tego co ze soba niosa, choc ja bym z nich raczej niekozystala , poto kazdy ma swoj rozum by moc dokonywac wyborow dla niego najlepszych :) niepopieram tylko eutanazji z prostej przyczyny byloby zaduzo przekretow i umierali by ludzie ktorzy wcale niechca :) no i jacys fanatycy wybyli by armie beretow a mimowszystko to nasze babcie i kochamy je :) problem ktory poruszyl stanos wcale niedziwi szczegolnie po ekranizacjach takich jak : fanatyk :) to normalne ze cos co jest nieakceptowane i uwazane za zle przez otoczenie a czemu ulegaja ludzie jest staralnie ukrywane pod maska wlasnie agrsji do ludzi ktorzy rowniez 'ulegaja' a niekryja sie z tym :) z psychologio niemam nic wspolnego wiec niestety niemoge byc duzym autorytetem :/ ale ww stantos to juz cos :) ks
|
|
Z myśleniem też nie macie obaj niestety nic wspólnego. Pozdrawiam
|
|
obydwoje jak juz cos :) mowisz o kobiecie i mezszczyznie jesli to wogole odnosi sie do mojego kometa :) jak juz wczesniej zalwazyc sie dalo sprowadzasz sie do ataku na osoby prywatne i je obrazasz pewnie myslac ze tymsamym oslabiasz ich autorytet ? jesli tak to jestes w bledzie takie teksty: 'jeśli chodzi o dymanie, to może ono dotyczyć wyłącznie stosunków pomiędzy Tobą, a twoim tatą.' niesluzo niczemu jak tylko niecheci do ciebie jako do ich autora sa niesmaczne i uwlaczaja wszystkim piszacym :) pozdro ks
|
|
ulus, dziecko..... dorośnij.... dwóch panów, albo dwie panie to nie rodzina - w jakimkolwiek modelu... ...nie mogą mieć potomstwa, nie powinni zajmować się wychowywaniem dzieci... ...inna sprawa, że ich skłonności to nie wybór, a traf genu i nic z tym nie mogą zrobić... daltego powinni mieć prawną możliwość zalegalizowania swojego związku, wspólnego posiadania majątku, rozliczania się z podatków, dziedziczenia itp, itd.... ....natomiast w przypadku 'aborcji' - tak, człowiek ma prawo decydowania o swoim losie, dlatego jeśli już został powołany do życia, nie można mu jego odbiwerać, tylko dlatego, że komuś jego życie nie pasuje... pojawiło się nowe życie i ma prawo żyć! ...a nie zgadzasz się na eutanazję? przecież wtedy człowiek już sam decyduje o swoim losie... czemu odbierasz mu prawo wyboru? (ja jestem przeciwny i eutanazji i aborcji, ale Ty się plączesz!) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
moze i dziecko ale juz ma prawa wyborcze :) zreszta ty rowniez jestes dzieckiem swoich rodzicow :) dla 2 pan mozliwosc jest prosta przynajmiej 1 kozysta z sztucznego zaplodnienia :) maja dzieci albo wychowuje dzieci nie z biologicznym ojcem a z partnerko 2 panow ma gorsza sytuacje :) wiec aborcje sa dla nich jedyna droga do posiadania potomstwa :) niewidze w adopcji nic niepoprawnego i zadnych minusow w mozliwosci wychowania dzieci :) aborcja temat rzeka tu pojawia sie dyskusja na temat od kiedy to co sie 'stwozylo' mozna nazwac dzieckiem i takie tam nalezy sie tez zastanowic jakie losy beda 'matki' i 'dziecka' po tym uodzeniu i td. jak juz pisalam eutanazji nie ale tylko czasowe bo narazie spoleczestwo polskie niejest przygolowane na odpowiednie kozystanie z takiego prawa :) "niepopieram tylko eutanazji z prostej przyczyny byloby zaduzo przekretow i umierali by ludzie ktorzy wcale niechca :) no i jacys fanatycy wybyli by armie beretow a mimowszystko to nasze babcie i kochamy je :)" jak mozesz przeczytac wyzej :) ks
|
|
he he he Mrs co sie wkurzasz? Czujesz pewnie jeszcze ten zły dotyk? stanos
|
|
dajcie ludzie spokój...niech każdy w swoim łużko robi co chce i z kim chce, oby tylko nie krzywdził nikogo. Jeśli dwóch panów czy dwoje pań lubi sie zabawić w ten sposób niech to robią. Jeśli maja ochote mieszkać razem niech mieszkają. Jeśli machą ochotę manifestować swoje poglądy niech to robia,,,,,,tak jak i my to teraz robimy. Więcej luzu i nie obrażajmy innych sformuowaniami pedał, ciota itp, chyba że sami mamy o sobie niskie mniemanie. Stanos nie dokuczaj MrS`owi on i tak nie zrozumie aluzji ;) Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
justynka: Dobrze, że ty wszystko rozumiesz. Zgrywasz najmądrzejszą, a w rzeczywistości jesteś bardzo prosta i pusta. Pedał to nie człowiek. Pozdrawiam
|
|
przychdzi "faced" do pabu kladzie 100zl i mowi do barmana prosze "lac" do poki nie upije sie; barman po 6 drinku pyta co sie stalo na to "F": wlasnie sie dowiedzialem ze moj ojciec sypia z facetami za tydzien sytuacja sie powtarza; tym razem "F" mowi : wlasnie sie dowiedzialem ze moj brat sypia z facetami w nastepnym tygodniu barman uprzedza mysl "F" i pyta czy u pana w rodzinie jest ktos kto niesypia z facetami ?? "F" : tak moja zona _ (sypia z kobietami) wlasnie sie dowiedzialem ; to tak na fali usmiechu jaki wemnie rozbudzaja przeciwnicy co 4 studet ktorego znam z warszawy jest biseksualista :)tylko prosze mnie nieoceniac ze sie w jakims dziwnym srodowisku obracam :) bo to nieprawda a i jesli idzei o liczbe znajomych studjujacych niejest ona ponizajaco mala ale dosc pokazna :) ks
|
|
ulus dowcip nie śmieszny. Pewnie dlatego że ten "faced" nie był z "warszawy". Powiedz mi jeszcze jaka jest "ponizajaco mala" liczba studiujących znajomych?
|
|
ulus co sie tak rozpislas??:]
|
|
mi sie podoba i smieszy mnie :) nad gustami sie niedyskutuje to tez nieskometuje "faceta" , to normalne ze w stolicy "rodzi sie" wiecej i szybciej roznych pradow :) co do dokladnych statystyk to mozna je odnalesc na portalu wp a co do moich znajomych to kozystajac z okazji goraco pozdrawiam Gosie a raczej dla niektorych "zapalonych normalnych " Radka, ktory jak tylko moze to chce byc Gosia i ja to doceniam :) pozdro ks
|
|
ulus moze cos o MW napiszesz?? bo Ci to dobrze idzie hehe
|
|
dziekuje za uznanie jak znajdzie sie wiecej zwolenikow mojego "pisarstwa" to wydam swoje utwory :D a co ?a jak ?:D nieomieszkam rozwinac sie na tej plaszczyznie rowniez :D pozdrawiam ks
|
|
ulus toc tylko dla mnie mozesz napisac te swoje utwory:P
|
|
sajan rzuc numerem gg to dociebie napisze :P ks
|