Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dermatolog |
którego dermatologa polecacie? gdzie przyjmuje- chodzi mi o teren Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dermatolog |
musli pisalam na tamtym temacie do ciebie gdzie masz te krosty?
|
|
w okolicach żuchwy...tragedia
|
|
|
napisz mi na maila to ci odp ale pewnie jutro to ci powiem bo ja mialam podobnie i wiem juz od czego
|
|
no właśnie, podbijam, ktrego dermatologa polecacie na ogólne problemy z cerą i znamiona?
|
|
okres dojrzewania- raczej nie mam 27 lat a pryszcze mam tylko pod żuchwą . To wygląda jakbym wodę z twarzy źle spłukiwała i tylko w tych okolicach. Już na wodę termalną przeszłam i alej nic więc KTÓRY DERMATOLOG W ŁOMŻY NAJLEPSZY?
|
|
Centrum Medyczne PROMEDPOL ul. Wojska Polskiego 59 18-400 Łomża Rejestracja: tel. 86 215 02 65 tel. 536 49 99 69 http://promedpol.pl/
|
|
dzięki:)
|
|
Ja niestety kilka razy przejechałam się na dermtologach i wiem, że dopóki nie zapłacisz im PRZYNAJMNIEJ za prywatną wizytę, to nie ma co liczyć na większe zainteresowanie. Ja dostaje tylko różne maści za każdym razem, po kilkadziesiąt złotych każda - jestem jak królik doświadczalny. Zaufany psycholog Wrocław - polecam !
|
|
no zobaczymy jak to bedzie , ja dzis na Woj. Polskiego sie wybieram i zobaczę a widze ze coraz gorzej mnie wysypuje....ehhhhh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |