Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamknęli salon gier Admiral!!!!!! |
Po długiej niebytności w Łomży idę se na Rynek - myślę sobie, że pogram na maszynach, spędzę czas w miłym i kulturalnym towarzystwie, nasiąkne tą naszą łomżyńską multikulturowością a tu zonk. NIE MA SALONU GIEr!!!! Uważam, że to przykład skrajnego niezrozumienia potrzeb mniejszości narodowych. Brak tolerancji i chęci integracji. Gdzie teraz nasi mili gościę będą spędzać czas? Gdzie będa przepuszczać zasiłki ? A prawda - już teraz skończyły im się te wysoki po 1200 na łeb. Teraz dostają tylko 350 zł na osobę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamknęli salon gier Admiral!!!!!! |
żądam zeby mops dal im rekompensatę, to jawna dyskryminacja Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ale jakoś ich mniej na ulicach. Długo mnie w Łomży nie było, ale widać różnicę - nie wiem,może to wynik zimnej pogody, że nie chce się im wysiadywać w parkach, mam nadzieję że po prostu wyjechali. To byłoby logiczne - jak dostawali po kilka tys zasiłku to żyło im się tu jak pączkom w maśle. Teraz "tylko" 350 na członka rodziny. Bida z nędzą. W necie widziałem ogłoszenie o poszukiwaniu sprzątaczki. Praca 4 godziny dziennie do 19.30 z zastrzeżeniem, że może dłużej, jak więcej roboty. i wynagrodzenie: 400 zł miesięcznie. Pracowity człowiek wszystkie wieczory zasuwa za 400 zł a oni za nic dostają 350 zł. Skandal. A najgorsze, że znajdą się Polacy (Polki) chętni do harówki za 400 zł. Jak niewolnicy.
|
|
Jeams zabrakło Ci słów w Twoim poprzednim poście "porozmawiajmy o islamie"???? To porozmawiajmy bo masz (przepraszam za wyrażenie) gówniane argumenty..... ksenofobiczny mały człowieczku :)
|
|
Uwielbiam wkurzać takich jak ty Argumenty: - brak wolności słowa w lewackich mediach. Temat usunięty, mimo że był bardzo kulturalny - uważasz, że pedofilia jest zła, ale nie należy głośno potępiac tych co się tego dopuszczają, żeby ich nie denerwować i nie nakręcać spirali nienawiści? To może i morderców nie potępiajmy? Po co ich denerwować? Pytasz po co o tym mówić? Po to, żeby ludzie wiedzieli czym jest Islam. Jak jakaś głupiutka Agatka z Łomży zakocha się w przystojnym Ahmedzie to se przypomni dysusję, pomyśli, że u nich kobieta, chrześcijanka jest człowiekiem najniższej kategorii. Może się zastanowi, czy dla śniadego, trochę dłuższego chu... warto zostać niewolnicą. Może pomyśle, że jednak lepiej związać sie z ciapowatym, ale kochającym Polakiem. Po to warto rozmawiać na drażliwe tematy. Podać ci argumenty mówiące o tym, że pedofilia jest zła? Podać ci argumenty mówiące, że kobietę należy traktować lepiej niż wielbłądzicę? Twoim jedynym "argumentem" jest wyzywanie ludzi. Kto się z tobą nie zgadza ten ksenofob, faszysta, nazista, niepostępowy zaściankowiec, hamulcowy postępu europejskiego itd Mocne masz argumenty.
|
|
ale Wy macie nas..ne w tych łbach... A założe się ze wiekszaść z was cieszy morde jak Khalidov wygrywa, tak samo jak ich tu nas postrzegaja w innych krajach, zero wyrozumialosci ze tu im lepiej itd. Jedyne co to ze te zasiłki mają duże ale spoko wole na nich niz ta tych leniwych polskich urzedasów itp.
|
|
A przepraszam - tematu jeszcze nie usunęli.
|
|
McKenzi - i o to chodzi. Ja nie mam nic przeciwko, że co miesiąc 100 dla jakiegoś tam khalidowa wysyłasz. Twoje - daj komu chcesz. Ja natomiast nie chcę, żeby rząd mi zabierał 70% moich zarobków. Na urzędników - tez nie popieram Tuska w rozbudowywaniu biurokracji, ale wolę żeby kasę dostał ktoś za jakąś pracę - czy to urzędnik, czy to przeprowadzacz dzieci na przejściu, czy to zamiatacz ulic niż płacić komuś za rodzenie dzieci. Czym innym jest zasiłek przyznawany na członka rodziny niż zapłatą za rozród? A już skandalem jest sytuacja gdy zasiłkowiec przepuszcza kasę w Admiralu a tuż obok jakaś babcia, styrana ciężką pracą przez całe życie wybiera puszki ze śmietnika. Ewidentnie ktoś tu lody kręcił. Ktoś ich sprowadził do małej Łomży. Ktoś otworzył salon gier, ktoś czerpał z tego ogromne zyski. Łomża jest mała - wiadomo było, że przyjdą do jedynego salonu gier. Może to było powodem sprowadzenia ich tutaj?
|
|
Jeams ten lokal jest przeniesiony na ul. Długą :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
Tak? To biorę 100 i lecę się integrować.
|
|
To napisz od początku czym jest Islam a nie wyciągasz tylko "brudy" :) Śmieszny jesteś i tyle....... Pisz sobie co chcesz ale jak dla mnie to głupie i bez sensu. Załóż sobie klub albo zacznij się publicznie udzielać to zobaczymy czy będziesz taki mądry i odważny :) A mój facet jest Polakiem i jak chcesz to Cię może mocno w d*** kopnąć :) Pozdrawiam
|
|
I naucz się czytać ze zrozumieniem :) Bo ja napisałam, że pedofilia jest zła i to w każdej religii!!!! My też mamy "katolików" pedofili!!! I ja tu nie bronie NIKOGO tylko pytam się Ciebie po raz drugi po co Ci te debilne posty??????
|
|
mniej, to zasługa posła naszej ziemi. dziekujemy panie pośle Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx - może poseł i miał dobre chęci ale lewicowy szmatławieć tk go opluł swoim jadem nienawiści, że jednak poseł zrezygnowałz działań. To, że ich mniej to zasługa tego,że pokończyły im sie te wysokie zasiłki. Za 300 zł nie opłaca im się produkować dzieci.
|
|
teraz salon gier w którym chętnie bywaja czeczeni jest na ulicy Sikorskiego Fantic
|
|
ja nie wiem czemu ich tak ciągnie do hazardu widac musza sie na nim znać Fantic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |