Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bagnet |
Ile może być wart bagnet z 2 wojny światowej? Z tego co widzę jest chyba niemiecki. Kto będzie chętny dokonać zakupu i poda rozsądna cenę,mam nadzieję że się dogadamy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bagnet |
zdjęcia mile widziane , za kota w worku mogę dać 10 zł
|
|
|
A może mi ktoś powiedzieć jak udostępnić tutaj fotki bagnetu?
|
|
https://plus.google.com/photos/107123063210867018558/albums/5794708748688086945/5794708745733434034?banner=pwa&authkey=CM_Rn46zofzxEg https://plus.google.com/photos/107123063210867018558/albums/5794708748688086945/5794709039954634434?banner=pwa&authkey=CM_Rn46zofzxEg tutaj fotki bagnetu proszę
|
|
Dużo nie dostaniesz bo krwi na nim nima
|
|
|
Jak chcesz to zaraz może być twoja
|
|
|
dam 200
|
|
To zdaje się jest nóż szturmowy a nie bagnet. http://nestof.pl/towar/niemiecki-noz-szturmowy-okopowy-grabendolch Las to nie wysypisko śmieci
|
|
jakies 80 zl moze 100
|
|
jednak 10 zł
|
|
Krogulec chyba jednak jest to bagnet, można poznać po tym wgłębieniu na ostrzu, jeżeli ma szynę montażową, znaczy się taki rów w rękojeści to na pewno jest to bagnet, szkopski bagnet... a on tam ma jakieś wybite numery, albo znaczek producenta czy cuś ?
|
|
Ma wybite numery 5748 i napis na ostrzu Mundll czy mundoll coś w tym stylu. 200 zł to zdecydowanie za mało za taki okaz :)
|
|
https://plus.google.com/photos/107123063210867018558/albums/5794708748688086945/5794982922683042578?banner=pwa&authkey=CM_Rn46zofzxEg dla kolegi Krogulec żeby rozwiać wątpliwości,że to jednak bagnet a nie nóż szturmowy ;)
|
|
idz do antykwariatu tam zapytaj ile to jest warte i wtedy mozesz sprzedac..ale jesli juz to zrobiles i cena cie nie zadowolila wiec szukasz chetnych na forum Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Do antykwariatu to ty idź książki po gimnazjum sprzedaj
|
|
Za 300 zł oddam.
|
|
ty jestes niepowazny czlowieku..tam ci go wycenia a jelenia raczej nie szukaj.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
mundell Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dla czego tak uważasz że jestem nie poważny?
|
|
Gdzie ten antykwariat jest możesz mi podać namiary?
|
|
wiesz nawet facet ktory skupuje antyki moglby ci go wycenic wtedy wiesz ile chcesz za to..na krotkiej np Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
sorki na farnej Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Dzięki kolego :p
|
|
o przepraszam dziękuję Martusiu :)
|
|
nie ma za co Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
oferta z allezło http://allegro.pl/mauser-wehrmacht-i2677227352.html stan jest o wiele lepszy i z pochwą :) 300zł buahahahah
|
|
MR.Y ale po co się tu udzielasz? Nie masz tyle pieniędzy i się śmiejesz sam z siebie
|
|
dziecko drogie zrobiłeś laskę za bagnet a teraz chcesz fortunę bo czujesz sie wydymany
|
|
MR.Y nie będę się zniżał do twojego poziomu pajacu. Laskę to ty swoim ziomkom na osiedlu trzaskasz. Skończ bo za krótki jesteś żeby ze mną dyskutować. A na forum się nie będę z Tobą kłócił baranie jeden.
|
|
baran to twój stary który cie kutasem po ryju chlasta , cwelu
|
|
Jeszcze trochę to i krew bydzie.
|
|
u żyda nie wyceniaj bo da Ci grosze, a sprzeda kolekcjonerowi za kasiorę, najlepiej jak byś znalazł kogoś, kto się tym interesuje i weźmie dla siebie, a nie na dalszy handel
|
|
Czesio prawdę pisze :) Ja kiedyś chodziłam przedwojenne pieniądze wyceniać to też mi za wiele nie oferował...ale błysk w oku był...zawróciłam się na pięcie i poszłam..mam je do dziś..są jeszcze bardziej cenniejsze..;)
|
|
MR. Y Ogarnij słownictwo buraku,bo piszesz takie głupoty. Chcesz być groźny?Nie wychodzi Ci to gnoju.
|
|
miało być : bardziej cenne :P
|
|
to przedwojenny tak...?
|
|
Łomżyńska pogawędka bardzo wstrzemięźliwych i "enteligentnych" ludzi. MR. Y i calvas1900 spotkajcie się w realu i tam dojdziecie do "porozumienia" a nie na forum nawzajem siebie obrażacie. Proste co nie?
|
|
..a w sumie to niewiem czemu MR. Y przyczepił się nagle do calvas1900....żenada naprawdę....
|
|
gnojem to wali ci z ziapy, zaproponowałem cenę mogłeś podziękować i starczy , sapiesz sie jak bys miał nerwice, obchodzisz sie z tym bagnetem jak z mieczem Ulricha von Jungingen , wystaw na allegro i będziesz wiedział ile jest wart twój zjechany jak trampki pielgrzyma bagnet . może powieś na ścianę i gap sie w niego jak w objawienie , dobry zydek z ciebie.
|
|
Wystaw na Allegro na licytacji, opisz dokładnie a sam zobaczysz za ile Ci wycenią :)
|
|
mowie, ze wyzej niz 100 nie pojdzie to szrot
|
|
Ja26 jesteś nadal zainteresowany?
|
|
Kama ten koleś jest widocznie jebnie** ;)
|
|
Kama nauczy się czytać ze zrozumieniem , a tak na marginesie mąż w domu ????
|
|
MR.Y : Nie, męża nie ma w domu, poszedł naje*ać gościowi o numerze telef : 692-***-200 ;) A co?
|
|
zapraszam
|
|
Ja tak sobie żartuję oczywiście ;) Bo dziś mam dobry dzień [dobrze ze chociaż raz w miesiącu się taki zdarza...:)]
|
|
OOOoo masz okres??? To może im ten bagnet podmaluj!
|
|
wielkie cudooo bagnet od mausera pełno tego złomu wszedzie targach staroci Michalski
|
|
fanka moze u Ciebie jak się okres pojawi oznacza dobry dzień...:D u mnie dobry dzień akurat oznacza coś innego
|
|
Dobry, dobry, można cnotkę udawać.
|
|
calvas niestety nie dostaniesz wiele za tak zjechany, a praktycznie niemal zniszczony bagnet. Popatrz po forach o takiej tematyce a przekonasz się. ________ Malachit
|
|
Co wy gadacie on nie jest zajechany.. jest w stanie dobrym tylko aparat slaby w kom i dlatego tak się prezentuje.
|
|
|
można go trochę "odrestaurować" i powiesić se np na ścianie..;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |