Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opinie o mechaniku |
Słuchajcie mam zamiar postawić samochód do mechanika na nowogrodzkiej 270,do pana R.Kierklo.Napiszcie mi coś o nim,zna się na robocie czy lepiej go omijać zdaleka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opinie o mechaniku |
Kiedyś robił coś przy samochodzie mojemu znajomemu, ale wszystko było ok. Ale tak dokładniej nic nie jestem w stanie napisać na jego temat Urządź kuchnię meble kuchenne szczecin
|
|
Lepiej jedz na nowogrodzka 189 do Śmiarowskiego
|
|
Ja polecam AMP-CARS na Nowogrodzkiej 160 - dali radę zrobić regenerację pompy ABS w ZX300 i nie kozaczą z cenami
|
|
dobry mechanik reklamy nie potrzebuje
|
|
domurat dużo lat chandlował częściami a i w warsztacie nie jest kiepski można mu zaufać
|
|
odebrałem samochód,ale mam pewne obawy,po oględzinach starych części rozrządu zauważyłem ze rozrząd robił nie na blokady tylko na biały mazak, i teraz nie wiem czy mam jechać do innego mechanika żeby sprawdził czy dobrze ustawił rozrząd.Ile takie sprawdzenie by kosztowało?
|
|
znacie jakiś profesjonalny zakład w którym mogli by mi sprawdzić czy mam dobrze ustawiony rozrząd?
|
|
"renemowanym mechanikom" czarna robote wykonuja uczniowie!!!!!!!Zawsze naprawialam samochod u Gontarskiego dopoki sam to robil - teraz on "biznesmen" nawet jemu sie nie chce sprawdzic co naprawde dolega pojazdowi. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
każdy mechanik to złodziej !!!a każdy złodziej to pijak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |