Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Starosta" w PWSIiP |
Hej mam pytanie do studentów PWSIiP. Powiedźcie jak to tam jest z obowiązkami tego starosty, jakie obowiązki do niego należą, co musi robić itp. No i czy jest to przyjemne, czy w ogóle się opłaca kimś takim być? :) Dzięki za odpowiedzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Starosta" w PWSIiP |
Hej, Starosta to człowiek od wszystkiego. Ustala terminy egzaminów, ogólnie to dba o wszystkie sprawy roku. Nie warto się w to bawić, ponieważ zawsze komuś z roku nie będzie się podobało to co zrobiłeś itd
|
|
@monciaa ... Nie opłaca się jedynie być zarozumialcem, szukającym wszędzie własnej korzyści. A ty na taką osobę wyglądasz- czyli to nie dla ciebie.
|
|
Jantat5555 doszukujesz się spisku chyba, a nie korzyści wynikających z takich obowiązków:) Skoro uważasz, że na "taką wyglądam", to może wyjdź zza ukrycia komputera :) Pozdrawiam
|
|
monciaaa1993 , Ty na kosmetologii tak (kojarzę z forum)? szukam kogokolwiek na forum właśnie z tego kierunku, bo jestem na tyle "mądra", że nie wzięłam od nikogo numeru tel:) a chciałabym spytać o parę rzeczy itd.
|
|
Gosia93 tak ja na kosmetologi :) To odzywaj się i pytaj o wszystko na e-mail: monciaaa1993@onet.pl
|
|
zrobione:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |