Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
E-papieros |
Witam. Potrzebuje Waszej rady, ewentualnie wskazówek itp. itd. Dziekuje rozniez naszym trollom forumowym, jezeli nie macie nic ciekawego do napisania, prosze Was serdecznie o nie pisanie niczego. Więc, do sedna. Jaki e papieros jest najlepszy, na co uwazac przy zakupie allegro, na ile starcza liquid(czy co sie uzywa) przy paleniu częstym? Interesuja mnie takze: zawodnosc, dostepnosc liquidow, czesci zamiennych w naszej kochanej miescinie, czy w ogole sie oplaca kupywac. Jak wiadomo, na rynku jest tego mnóstwo, ciezko sie zdecydowac. Dlatego tez, prosze Was o dyskusje. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: E-papieros |
to musi sprzedawca już doradzić, bo to zależy ile palisz dziennie i też czy papierosa spalasz szybko czy wolno i wtedy on dopasuje Ci takiego e-kiepa do twojego zapotrzebowania.
|
|
Ja mam Janty od roku i sprawuje się doskonale, kupowałem w sklepie pod dawną Mazowiecką na Al. Legionów. Co do liguidów to także Janty( uważaj na te tanie) mogą podrażniać gardło. Części zamienne bez problemów, 2 buteleczki po 20mg( 30zł szt.) starcza mi na miesiąc. Zakup e-papierosa to ok 250zł, strzeż się tanich podróbek.
|
|
W Łomży jest dobry sklep z e papierosami napewno Ci doradzą co i jak, dobry wybór wszystko na gwarancji a nie jakas lipa z allegro. Na przeciwko cto i obok tego elektrycznego na al legionow
|
|
Szczerze odradzam... Kupiłem, popykałem trochę i stwierdziłem, że wywaliłem kasę w błoto. Czy się lepiej czułem? Odrobinę. Dużo paliłem? Tak. Czy to jest zdrowe? Pewnie tak samo paskudne jak zwykły papieros. Jakoś mnie reklamy nie przekonały... Co do dostępności, to w Łomży jest parę sklepów, ale reklamy im robić nie będę.
|
|
Przed wizyta w sklepie stacjonarnym radzę poczytać http://www.e-papierosy-forum.pl/. Tam znajdziesz odpowiedź w jaki sprzęt zainwestować i gdzie kupić. Od siebie polecę sklep e-dym.pl jeżeli chodzi o sprzęt (ceny o wiele niższe niż stacjonarnie w Łomży). Nie polecam zakupu od nieznanych sprzedawców na allegro ze względu na to że oferowany sprzęt często różni się od przedstawianych w aukcji. Po zakupie okazuje się że bateria trzyma pół dnia albo że padła po kilku dniach. Niby sprzedawcy na allegro dają gwarancję ale jest ona w rzeczywistości tylko w opisie aukcji. Trudno jest coś później wyegzekwować. Na http://www.e-papierosy-forum.pl/ masz dział z zaufanymi sprzedawcami oraz opinie o najróżniejszych sklepach. Liquidy możesz kupować na Legionów, ale tylko w 50 ml hangsena się opłaca. Cena niższa niż w sklepach internetowych. Na początku radzę wydać trochę więcej na sprzęt aby za chwile nie było rozczarowania , że badziewie nie da się palić itp. Przy określeniu kwoty warto uświadomić sobie ile się wydaje miesięcznie na zwykłe fajki. Odnośnie awaryjności to 99% oferty to chinśki produkt, a z tym wiadomo jak jest.
|
|
niezamawiaj nic z allegro bo chinczycy podrabiaja chinczykow kup najlepiej w tych ktorys sklepach masz i w kauflandzie i tam gdzie stara vectra byla , moim zdaniem najlepszy jest atomizer ..tam wlewasz ten liqiud
|
|
a w niemczech wycofują elektryka podobno bardzo szkodliwe sa sport to zdrowie
|
|
Z tymi e-papierosami to kazdy mówi co innego. Najlepiej nie palić w ogóle i nie ma takiego problemu :) zresztą myśle że najlepiej rzucić palenie swoją silną wolą Urządź kuchnię meble kuchenne szczecin
|
|
|
|
Ja już swoje w życiu wypaliłem przez 20 lat. Prawie dziesięć lat nie palę i bardzo mi z tym dobrze! Powiem wam tylko, że jak widzę mojego syna jak puszcza dymka z tego wynalazku, to mam mieszane uczucia. Ja chyba bym sobie nie odmówił prawdziwego papierosa. Toż to czysta przyjemność, istny ceremoniał: otworzyć pudełko, wyjąć papieroska, powąchać, wsadzić w usta, przypalić zapalniczką, zaciągnąć się głęboko, a potem umieścić go pomiędzy palcami i delektować się paleniem delikatnie strząsając popiół... Ktoś tu wcześniej napisał, że wycofują już gdzieś te e-wynalazki. Tak naprawdę to dopiero za jakiś czas się przekonamy jakie one naprawdę są ekologiczne i jaki mają wpływ na organizm. Podejrzewam, że to świństwo niewiele lepsze od normalnych fajek. Nie zachęcm do palenia, ale ja bym chyba wolał te prawdziwe!
|
|
Ja zamówiłam swój pierwszy e-papieros w tym miejscu. Cieszę się, że spróbowałam. Nie ciągnie mnie już zbytnio do tradycyjnego sposobu palenia i wiem, że nie truję tak siebie i otoczenia. Moim zdaniem warto spróbować.
|
|
trujesz się jeszcze gorzej xD toć to gówno jest poczytaj o chorobach xD i tak masz raka ! xD
|
|
Actimel - ty jak nie masz to idź się utop, z pożytkiem dla wszystkich. polecam e-papierosa barrdzo, i również polecam kupić tu na miejscu, np w pro7smoke na konstytucji. Zestaw to koszt ok 200 zł, liquidy hmm jak palę dużo, a buteleczka 10ml za 10 zł starcza mi na około tydzień. Co jakiś czas należy wymienić atomizer <bądż cleromizer który osobiscie bardzo polecam> ale jest to koszto około 20-30 zł raz 3 miesiące u mnie pół roku bez papierosa, schodzę w dół z mocą liquidów, paliłam na początku 18mg, teraz 6 :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
a moze chcesz moje cygaro z wąsem? jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
Autor: haker2222222222 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) sorry,ale te 3 centymetry to troche przy malo. siema;]
|
|
to ja Ci powiem ;] na allegro kupilem dwa e-papierosy eg0t za smieszna kase bo 55 zl ;] bateria trzyma mi 3 dni a plyn starcza na ok tydzien ale jakbym mial jeszcze ra kupowac kupilbym volish"a choc ja na swojrgo nie narzekam , grzalka kosztuje do 10 zl gdy sie skonczy jej zywotnosc ;] (.) (.)
|
|
mój mąż ma takiego e-papierosa http://www.elektroniczny-papieros.net/pl/73-e-papieros-mild-sin-black-limited-editon-zestaw.html średnio, w porównaniu ze zwykłym papierosem, wychodzi około 30% taniej, więc to duża oszczędność
|
|
Fakt, papieros elektroniczny wychodzi w ostatecznym rozrachunku jakieś 30% taniej niż jakbym palił dalej fajki analogowe
|
|
. lelumel
|
|
Witam.Naprawdę CUD.3 dni nie Palę.a mój syn 5 miesięcy.To on mnie namówił żebym przeczytała książkę Jak rzucić palenie ALLen CARR.Widziałam że on nie pali ,ale trzeba było aż 5 miesięcy żebym się zdecydowała.Znalazłam w internecie i przeczytałam.Gdy kończyłam czytać wiedziałam że już nie chcę palić i co dziwniejsze nie jest to takie trudne.Możecie spróbować,to nic nie kosztuję,a może i na Was podziała,Zyczę Wam tego.Pozdrawiam
|
|
Fakt, znam osoby które rzucily dzięki tej książce :) niestety ja po przeczytaniu ostatniej strony poszłam zapalic ;p never give up!
|
|
E-papieros to taka sama namiastka-proteza co E-fallus... rudy błazen z druhem
|
|
no, nie śmierdzi :P never give up!
|
|
Polecam e-papierosy, sam zakupiłem model Ego 3 i muszę przyznać, że nie spodziewałem się, że pozwoli mi to skończyć z nałogiem. E-papieros pozwala cieszyć się "dymkiem" bez tego całego świństwa, które dostarczałem do organizmu dotychczas. Chmurzę już trzeci miesiąc i mam nadzieję, że nie wrócę już do nałogu.
|
|
w kuflandzie maja bardzo dobre zestawy volisha i milda jedne z najlepszych zestawów a koszt po jakims czasie zakupu papieroska się zwróci także polecam ;)
|
|
nie polecam kauflanda, te same produkty można kupić w o wiele niższej cenie.. never give up!
|
|
Ja miałem dobre doświadczenia kupując na allegro, swojego sprzedającego poleciłem znajomemu i także nie narzekał na jakość e-papierosa, ani na cenę. Spróbuj przez internet, bez marży zawsze taniej
|
|
Ja po 3 miesiącach palenia e-papierosa - wróciłam (niestety) do palenia normalnych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |