Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kebab Niemcewicza |
Był ktoś?? Jakie opinie?? Wielkość? Jak lokal? itp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kebab Niemcewicza |
wielkość...
|
|
może długość..... stefannowak
|
|
byłem wczoraj. Wrażenie pozytywne najadłem się,. bardzo smaczny kebab mniam mniam
|
|
a FAJANA NORKA
|
|
hmmm, ciekawe pytanie:D jesli chodzi o jakość jedzenia tam, to wypowiem sie tak- bułka zimna, miejscami twarda, mięso tez zimne(baranina). sos do niczego, rzadki, slaby smak.. jedyny plus to warzywka- fajnie przyprawione:) nadmienie iz jadlem w lokalu u nich, wiec nic nie moglo mi wystygnac w drodze do domu:D oczekiwanie na kebaba ok 20 min.. poza tym chlopaki nie potrafia liczyc, przycieli mnie na pare zl (bralem 3kebaby i 3 cole), w sumie to nie problem ale chodzi o sam fakt.. za jedzenie nie zaplacilbym tam wiecej niz za hot-dog'a na orlenie- teraz juz to wiem:D .. poza tym pelno syfu pod stolikami i duzo latajacych muuuuuch:D pozdrawiam ps. polecam kebaby z dworca-z rogu;)
|
|
trzezwy dzieki wielkie za normalna odpowiedz ;)
|
|
Witam zgodzę się z trzezwym mało mięsa sosu wszystko suche warzywa bez smaku zimne wszystko a na dnie kebabu same skóry z kurczaka jak na poczotek powinni sie troche postarać żeby przyciągnoć klienta.
|
|
najgorszy chyba kebab w łomży jadłem tam pierwszy i ostatni raz
|
|
Ale który dokładnie kebab, Kleopatra czy ten obok, bo dwa mieli otworzyć obok siebie?
|
|
|
a w którym miejscu jest ten kebab jeśli można wiedzieć
|
|
|
Ja sie wypowiem tak. Sos jest do poprawki jest za rzadki i przez to się kebab robi suchy. Plusem jest to że ten kebab jest 24h :) ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
Serio 24h ??? Super :) Fajnie wiedzieć :)
|
|
tak mi się przypomniał tekst "jedzcie kebab u turka to będziecie miszkać na tureckim osiedlu. podam krótki przykład: w austrii na jednym z osiedli pewne mieszkanie wynajęli turcy. a widaomo jak to u nich jest, do jednej rodziny w odwiedziny przychodzą dziesiątki znajomych. później mieszkańcy zaczęli sie wyprowadzać i musieli wynajmować tylko turkom, bo nikt inny nie chciał tam mieszkać. tym sposobem dzielnica przeszła za grosze w ich ręce. jęśli uważasz, że problem nas nie dotyczy to jedz kebaby u turka, niedługo on będzie twoim sąsiadem." zaczerpnięte http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Tak-powstaje-kebab,wid,13805997,wiadomosc.html?ticaid=1f44b filmik pokazuje jaki to 'prawdziwy kebab z baraniny jest' 10% baranina ;]]] + tak na marginesie nie życzę w sumie wam źle ale jak drugi kebab się otworzy to ten cały blok będzie jednym dużym pachnącym kebabem (żeby nie mówić brzydko ) i może być ta sama sytuacja co z donerem na księżnej anny// ale spokojnie już jesień jest więc jak na razie ludzie okien nie otwierają ... swoją drogą ciekawe kiedy ten drugi się otworzy bo oni zaczęli remont z 2 tygodnie wcześniej (ten napis był wcześniej u nich na szybach)
|
|
Też jadłam kebaba z tego lokalu i raczej więcej się nie skuszę. Chyba przeczytali opinie na forum, że mało mięsa, więc mi nawalili pełno, za to warzyw prawie wcale. Właściwie dostałam prawie samą kapustę. Prawie.. bo był też plasterek ogórka. Buła sucha jak diabli, do sosu nie dotrwałam. Nie zmęczyłam niestety :( ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
... no ale gdzie to jest dokładnie ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Koło Banku PKO. Tuż za rogiem :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
... no i jeszcze jedno spostrzeżenie - Łomża to miasto ludzi szczęśliwych, ponieważ kebab jest jednym z najpopularniejszych tematów i najczęściej komentowanych .. :-)))) Tak trzymać !! :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Pierre_Dolain, bo na jakie inne tematy mogą wypowiadać się gimnazjaliści i bezrobotni...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |