piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego for

Jakiś typek skasował post pt "Księża" ... hahaha, ale wisi na pierwszej stronie ... pewnie był zbyt nieklerykalny w przeciwieństwie do większości wiadomości na tym forum .... hahahahaha ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego for

Panowie w czarnych sukienkach komuś nadepnęli na odcisk?

Re: Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego

Precz z batmanami.

Pozdrawiam

Re: Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego for

popieram wyżej

Re: Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego

A może był wulgrny i chamski?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego for

Czemu ciągle usuwają moje posty? nie dostaje żadnego wytłumaczenia :/
Przecież tekst podany w linku nie jest ani obraźliwy, ani krzywdzący. Zwykły rzetelny, dziennikarski opis zdarzeń. Komu zależy na ukryciu prawdy?

Napisz do "Faktów i mitów" tam Cię zrozumieją ... ten portal jest zbyt sklerykalizowany, kogo obchodzi że biskup to czy tamto albo diecezja coś?

Co za frajer jest moderatoem tego forum

podaj linka jeszcze raz Za nim go usuną sporo osób przeczyta artykuł, tym bardziej że poprzednio został usunięty

nie usuwa - źle
usuwa - jeszcze gorzej....

ludzie, zdecydujcie się! :D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

a ja odwiedzilam lomza i przeczytalam-bylo warto

A ja myślałem że św. krowy sa tylko w indjach.

Temid

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org