Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego for |
Jakiś typek skasował post pt "Księża" ... hahaha, ale wisi na pierwszej stronie ... pewnie był zbyt nieklerykalny w przeciwieństwie do większości wiadomości na tym forum .... hahahahaha ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego for |
Panowie w czarnych sukienkach komuś nadepnęli na odcisk?
|
|
Re: Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego |
Precz z batmanami. Pozdrawiam
|
|
Re: Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego for |
popieram wyżej
|
|
Re: Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego |
A może był wulgrny i chamski? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego for |
Czemu ciągle usuwają moje posty? nie dostaje żadnego wytłumaczenia :/ Przecież tekst podany w linku nie jest ani obraźliwy, ani krzywdzący. Zwykły rzetelny, dziennikarski opis zdarzeń. Komu zależy na ukryciu prawdy?
|
|
Napisz do "Faktów i mitów" tam Cię zrozumieją ... ten portal jest zbyt sklerykalizowany, kogo obchodzi że biskup to czy tamto albo diecezja coś?
|
|
Co za frajer jest moderatoem tego forum
|
|
podaj linka jeszcze raz Za nim go usuną sporo osób przeczyta artykuł, tym bardziej że poprzednio został usunięty
|
|
nie usuwa - źle usuwa - jeszcze gorzej.... ludzie, zdecydujcie się! :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
a ja odwiedzilam lomza i przeczytalam-bylo warto
|
|
A ja myślałem że św. krowy sa tylko w indjach. Temid
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |