Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pierwsza miłosc :) |
Czy pamietacie swoją pierwszą miłość ? ;D ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pierwsza miłosc :) |
Jasne! Miał kręcone,czarne włosy,wyzywający uśmieszek i siedział w drugiej ławce od ściany. Oczywiście nie wiedział,że się w nim kochałam,bo nie w głowie były mu dziewczyny. Wolał piłkę i kolegów! A co najgorsze moja najlepsza koleżanka też się w nim kochała. To było w pierwszej klasie podstawówki:))) Po dwóch tygodniach już się odkochałam, bo słaby był z wf-u. G a z e l a
|
|
Tak ,pamiętam :) ________ Malachit
|
|
Pierwsza miłosc hm... chyba gdzieś już o tym czytałem, a może ktoś mi o tym mówił ..:: Nomex ::..
|
|
"Pierwsza miłość - głupota i bardzo dużo ciekawości."
|
|
Jasne:) Pamietam jak dzis ze to bylo wspaniale uczucie, zreszta dzieci zawsze inaczej przezywaja kazda chwile:)
|
|
guard dlaczego tak sądzisz ?
|
|
Taki serial w tv jest :P na Polsacie LOL
|
|
Tak pamietam.., bylam w 4 kl. szkoly podstawowej..., mial czarne wlosy, byl bardzo dowcipny, wesoly, byl sportopwcem i kochaly sie w nim prawie wszystkie dziewczyny. Jezdzilismy razem na obozy sportowe. Nadal mieszka w Łomzy, spotykamy sie na ulicy, za kazdym razem smieje sie sama do siebie..., to bylo takie urocze :))). Taka dziecieca szczera milosc... Udawalam, ze nie zwracam na niego uwagi :)) on ciagal mnie za wlosy i popychal na przerwie... sarna
|
|
Ja mam serce zamarznięte jak bryła lodu, ale pewnej damnie udało się je stopić :)
|
|
hmmm 1 miłość za sie oblizałem hahhahahahah daniel
|
|
A jakże! Zabójczo przystojny, a jak się całował! Super się z nim tańczyło, najlepiej jeżdził na motorze, wszystkie dziewczyny za nim sikały. Ostatnio spotkałam tę "pierwszą miłość" po kilku ładnych latach. Oh, my God! Gruby i łysy! Brrrrr! A wtedy... Mojemu mężowi do pięt nie dorasta.
|
|
Re: sarna11 w jakim sensie Cie popychał ?
|
|
Re: sarna11 w jakim sensie Cie popychał ?
|
|
|
Reaper nie nic tylko tak sie pytam :)
|
|
Ptysiu nie dociekaj, jak chcesz wiedziec to sam kogos popchnij i zobacz jak to jest, albo bądź popchnięty :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |