Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
samochód |
Chcę kupić samochód za ok. 1500 zł, sprawny, na chodzie, aktualne OC i przegląd. Pisać na podany e-mail : jwisniewski42@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: samochód |
za taką cenę to się przyczaj pod złomowiskiem i dogadasz się z osobą która zechce zezłomować samochód stefannowak
|
|
zapomniałeś dodać że jeszcze ma być zatankowany do pełna akapulko12
|
|
gdzie takie złomowiska są?????????
|
|
|
http://www.spedaleni.pl/Rower/czernrowerkobieta1.jpg może taki stefannowak
|
|
i pewnie ma byc z gazem i w stanie bdb ....
|
|
Mazda 323 z 1991 roku interesuje?
|
|
koles to ja za tyle mialam swoja z 1994 z pelna elektryka i klima...zejdz troche z ceny za 1991r Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
zapomnialam dodac ze byl to model 626 nigdy nie zagazowany czyli najbardziej pozadany Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Jak widac ceny nie podalem ;)
|
|
to zwracam honor :) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
samochody po 1500zl podziwiam was ja tyle za opony do mojej fury zaplacilem ....
|
|
Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 30-09-12 08:32 samochody po 1500zl podziwiam was ja tyle za opony do mojej fury zaplacilem Ale on kupuje za swoje ciężko zarobione pieniądze, a nie za TATUSIA
|
|
heheh
|
|
no faktycznie 1500zl pewnie ze dwa lata odkladal chlopie jak masz zamiar kupic samochod za takie pieniadze to daj se na luz bo nienadazysz go naprawiac i bedziesz stwarzał zagrożenie na drodze ....
|
|
jaro ja za swoje opony do auta place wiecej i jakos sie nie chwale...poza tym w tej cenie mozna kupic samochod nie wymagajacy jakichs drogich napraw ale nie na tej wsi jaka jest lomza.. przynajmniej chce kupic za swoje ciezko zarobione pieniadze wiec jak masz zamiar pieprzyc takie glupoty to sie nie udzielaj Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Dobry kierowca to powinien byle jakim autem umieć jeździć.
|
|
jaro ze stary nie znaczy wymagający napraw, dalem kiedys co prawda dwa razy tyle co autor chce dac, i nie wymagal on zadnych napraw, nawet po kupnie nie mial wymienianego rozrzadu filtrów etc, byl to samochod tak zwany do zajeżdzenia, lało sie benzyne i sie jechalo, a auto widzialo diagnoste co najwyzej na przeglądach technicznych, poszedl na sprzedaz.Auto niemieckie. A jak bywa z samochodami za 10 tys, przy takich juz sprzedajacy kombinują i ukrywaja wady, a za tydzien z garazu nie daje rady wyjechac. Przypuszczam ze \gwarek to poczatkujacy kierowca wiec jak ma rozbic samochod, to wlasnie taki za 1500
|
|
Witam mój tata ma do sprzedania kadeta w okolicach 1500 bardzo ekonomiczny w jeżdzie , sprawny, na gaz i paliwo cena może jeszcze podlegac negocjacji. Pozdrawiam
|
|
|
http://ogloszenia.zambrow.org/Adv?id=28119 masz tutaj namiary,pozdrawiam stefannowak
|
|
w czarnocinie chłopak ma agile przetarte drzwi może za niewiele większy pieniądz odda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |