Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zbieżność kół |
Gdzie najlepiej jechać w Łomży aby ustawić zbieżność kół po wymianie dwóch końcówek?? który zakład polecacie?? Jaki koszt??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zbieżność kół |
na sosnowej masz fajny zakładzik i dość tanio, ceny dokładnej nie znam __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
U pana Tadzia Lemańskiego w Kupiskach. Tanio, solidnie. Polecam.
|
|
Masakra ...
|
|
Były POM, po przeciwnej stronie co stacja BP.
|
|
wszędzie tak samo robią i po 50 zł zgarniają
|
|
Sam nie możesz na druciki bardzo prosto. A tak wogóle to końcówki sam wymieniałeś czy mechanik jak mechanik to powinien odrazu i geometrię załatwić.
|
|
Zgadza się, jakby załatwił od razy goemnetreie to inna sprawa Szukasz nowych wrażeń? Sprawdźwibrator lelo.
|
|
mam prawko i samochody od roku 85 tego i tylko u szymczyka robią to dobrze ;wcześniej byłem na sikorskiego, urządzenia elrektroniczne i cóż z tego skoro tylko uwaga położyłem dłon na dach a tu cyferki oszalały na plus to znów pod reling palec i podniosłem to znów dane na minus ;gościu stwierdził że nie można ustawić bo ma gdzieś luzy a dopiero co wyjechałem ze zmiany całej zawiechy;elektronicznych ustawien nie polecam pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |