Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fitness - ul, Kazańska |
Witam, Jak w temacie chciałbym się dowiedzieć coś od osób uczęszczających na zajęcie do "klubu" fitness na ulicy kazańskiej- jak wrażenia, cena i ogólnie warunki. Z góry dziękuje za informacje :) Ja...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fitness - ul, Kazańska |
Idz a zobaczysz jak jest :) Jak się spodoba to super jak nie to trudno :P
|
|
Jest ok, cena 85 za miesiąc i możesz chodzić codziennie. Czynne od (o ile dobrze pamiętam) od 13 do 20. Najlepiej się przejdź i porozmawiaj z właścicielem, wszystko Ci wyjaśni. Sesja ćwiczeń (orbitrek, rowerek, bieżnia, ćwiczenia z piłkami i ciężarkami) zajmuje około 1,5 ha. Po mniej więcej miesiącu były widoczne efekty.
|
|
Nie satysfakcjonuje mnie ta wypowiedz :) gdyż zgodnie z Twoją koncepcją musiałabym odwiedzić wszystkie siłownie w Łomży, sprawdzając która mi się najbardziej podoba, a to raczej nie możliwe w krótkim czasie :) Stąd moje pytanie :) Pozdrawiam. Ja...
|
|
Ta moja wyżej odpowiedz jest do----> Karolciax33 :) Ja...
|
|
Sekcja fitness zajmuje 1,5 ha... Cosik przyduży chyba ten lokal ;)
|
|
Tez chcialabym cos wiedziec na temat tego miejsca
|
|
chodzilam tam jakis czas temu i zamierzam tam wrocic po porodzie fajna atmosfera nie trzeba byc na konkretna godzine idziesz kiedy ci pasuje pan jacek jest bardzo sympatyczny i wie jakie cwiczenia sa na co i ile mozna zrobic powtorzen polecam
|
|
fitness ??? kazańska ?? ogarnia mnie rozpacz..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |