Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Admin! |
Nie ma mojego postu.naklikalem tysiace literek a ty moich wypocin nie umiesciles, choc nie naruszaly Twojego regulaminu. co w zwiazku z tym Panie Admin zrobisz? Jesli nie masz czasu lub ochoty klikac to moze spotkasz sie ze mna i innymi uzytkownikami na "konferencji" i wytlumaczymy sobie nasze stanowiska. pozdrowka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Admin! |
Skoro to były "wypociny" jak to ująłeś, chyba mała strata z nieporadności admina. Posłuchaj tej piosenki do końca i może będzie Ci łatwiej żyć w świecie gdzie nikt nie Zauważa Twoich łez? https://www.youtube.com/watch?v=1Gx9AMoeEuE
|
|
cze jelen lomzynski jelen ze swoimi tekstami. jesli nie rozumiesz o czym napisalem to nie "tancuj" jak na twoim linku. sprobuj cos madrego napisac i poswiecic na to jakis czas aby przez niekompetencje jakiegos d....ka to wszystko poszlo psu pod ogon, to wtedy zrozumiesz. Slowo wypociny " ironizm", oznacza naklad czasu i ochoty na napisanie czegos konkretnego.
|
|
Masakra ...
|
|
W sprawach języka polskiego polecam PWN czyli: wypociny pogard. «praca napisana z trudem, bez polotu» W innych kwestiach poruszanych przez Ciebie jestem fanem toku rozumowania Transpondera...masakra i już.
|
|
hehe sprawdz jeszcze ironizm w slowniku, a co do toku rozumowania transpondera to bez komentarza to zostawiam
|
|
ja tam lubię transpondera :) jego wypowiedź jest przeważnie trafna :) a co do pana Admina to ciężko mu chyba idzie zajmowanie się tym forum...
|
|
trudno
|
|
oooo widzę że ktoś się za mną stęsknił? No już jestem, jestem :) A co do twojego postu konej : były to faktycznie wypociny ,bez polotu ,sensu, ładu i składu. A ja nie lubie jak ktoś zaśmieca forum i udaje in teligentnego :) Poprostu było to jak flaki z olejem mało tego , przeczytałem z kolegami z redakcji dwa razy ten bełkot i nikt nie zrozumiał o co w nim chodzi ,dlatego usunąłem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO SIE POPROSTU NIE NADAWAŁO DLA LUDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I RZECZ BARDZO WAŻNA NA PRZYSZŁOŚC !!!!!!! Nie wystarczy napisać tysiące literek . Te literki trzeba jeszcze ułozyc w logiczną całość :):):) Pozdrawiam cię konej:):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |