Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konkurencja |
patrzcie jak konkurencja dziala na istniejace firmy wczesniej 4lomza chodzila jak mul forum nie chcialo sie ladowac caly czas jakies bledy odkad pojawilo sie nowe forum na elomza to 4lomza podnioslo swoja wydajnosc tylko czy nie bedzie za pozno? firma poczula oddech konkurencji na plecach to zaczela dabac o odbiorce swojej strony a tak sie nie robi no i w przeciwienstwie do 4lomza u konkurencji jest admin i zeby nie bylo nie jestem w jakikolwiek sposob powiazany z ktorakolwiek z firm
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konkurencja |
to jest plagiat czy jak to sie pisze takie samy spisy działów Ogólne i Polityka weźcie ja tam sie nieloguje total zamuła !! ja pozostaje tutaj
|
|
hmmm... poki co na tamtym forum nie ma zbyt wielu tematow!!! Wiec wszystko sie okaze niebawem! Ptysiu nawet tam nie pisz nic bo tam maja admina i za te twoje glupoty to odrazu ban!
|
|
No właśnie.... Jak ktoś się zaloguje na tamtej stronie to przynajmniej będzie miał spokój od.................PTYSIA:PP:P
|
|
łomżaaaaaa upszedziłeś mnie:P
|
|
no i nie mam zamiaru logować sie na tamtym forum pozostaje tu !!!
|
|
ufff juz myslalem ze tam sie przesniesiesz i bedziesz denerwowal ludzi i co cie to obchodzi czy plagiat czy nie! nie twoja sprawa zrobili tak jak im sie podobalo i tak teraz jest i trzymam cie za slowo ze ciebie tam nie bedzie i jaka zamula czlowieku...forum jest nowe co tu chciec!!! "patrzcie jak konkurencja dziala na istniejace firmy wczesniej 4lomza chodzila jak mul forum nie chcialo sie ladowac caly czas jakies bledy odkad pojawilo sie nowe forum na elomza to 4lomza podnioslo swoja wydajnosc " hahah czlowieku forum jest od 10 marca a bledy na stronie ustapily w lutym...(chyba) i tyle!!
|
|
dzięki za info bo nie wiedziałem napewno bedzie porządniejsze pod wpływem że ptysia niebędzie tam ;]
|
|
3 dni i już 12 osób. Przyjemniejsze dla oka. Poza tym forum służy do dyskusji, wydawania opinii, dotyczy nas, dotyczy Łomży. Myślę, że to żadna konkurencja. Stąd ludzie nie znikną tam na pewno przybędzie.. w końcu coś nowego. Nic w przyrodzie nie ginie tylko zmienia położenie. Człowiek lubi jak ktoś go słucha, przeczyta, co ma dopowiedzenia jak np. Ptyśek. Ewentualnie się sklonują te same osoby i tam i tu. Ale faktycznie szkoda, że nie ma tu moderatorów. ..:: Nomex ::..
|
|
Narazie to tu jest reklama tamtego a na tamtym nie ma ani słowa o 4lomza a pozatym jak zobaczyłem to tam narazie jest tylko o tym że jest forum i że można sobie porozmawiac ale rozmowy żadnej to nie widziałem ________________________________________- ... & vice versa!
|
|
Dobrze,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ze się dowiedziałem lepij póżno niż wcale. - Ludzie myslcie, to nie boli. waldek27
|
|
Nasi użytkownicy napisali 17 wiadomości Mamy 14 zarejestrowanych użytkowników Ostatnio zarejestrował się Ptysiu91 Ktos tutaj kłamie....
|
|
aj ten ptysiu. ten człowiek chyba nigdy nie dorośnie. poprostu nie wie co to znaczy konkurencyjność na rynku i jaki wpływ ma ona na inne podmioty gospodarcze.
|
|
Rzeczywiście chyba na 4lomza nie ma Admina, bo gdyby był to nie pozwoliłby na reklamowanie konkurencji, chyba że kasę za to wziął. Pisałem klika razy do Admina, nawet nikt nie raczył dać odpowiedzi. Widocznie jest pewny swojej popularności i nie obawia się konkurencji. Łaska pańska na pstrym koniu jeździ. Pozdrowienia.
|
|
konkurencja konkurencją a kradzież kradzieżą. i admin z e... wie doskonale czym mowa. Cóż aby tamto forum zaistniało musi się na 4lomza reklamować bo reklamy a e... nie wystarczą.
|
|
Zarejestrowalem sietam z jednego powodu aby nikt nie zarejestrowałsie za mnie i podawałsiezamnie a tego nicku nie będe tam uzywał !!
|
|
No jaki to fantasta! nie bede sie tam rejestrowal, nie bede tam wchodzil bo zamula a tu teraz zarejestrowany no jaka fanta...lludzie co to ma byc? a do admina na elomza sie napisze zeby jego wszystkie posty usuwal, albo nawet ban! haha jaki fantasta:)
|
|
bartek nie mam zamiaru tam nic pisac zarejestrowalem sie po to ze jak ktos za mnie by sie podałę zeby to na mnie nie było !
|
|
hahaha !Ten Ptyśiek to jednak cfaniak :) konfident ..:: Nomex ::..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |