Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie znajdę ładne koszule? |
Tak jak w temacie: gdzie w Łomży znajdę ładne koszule damskie na długi rękaw? "I see humans but no humanity." Banksy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie znajdę ładne koszule? |
A meskie nie moga byc ? mam dwie w szafie funfel nówka nie smigane :D
|
|
W męskich można chodzić tylko po domu, a z niego też trzeba czasem wychodzić. "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
Trochę z innej beczki. Mam do sprzedania mnóstwo odzieży w rozmiarze 36/38 i kilka par butów: koszule, koszulki, białą bluzę z kapturem zakupioną w sklepie Smoke Story Group, śliczną sukienkę Matmazel, szare dresy Japan Style zakupione na allegro, 2 żakiety, bolerko, spódniczki, buty na wysokim obcasie, torebkę IVAN miejską i 2 torebki wizytowe, sukienkę z zamkami i skórą (rękaw 3/4) zakupioną w tym roku (miałam ją na sobie 2-3 razy). Poza tym mogę sprzedać sukienki wieczorowe: 1 długą i kilka mini/midi w ślicznych kolorach. Zainteresowanych proszę o odzew, bardzo chętnie prześlę zdjęcia. Chcę się ich pozbyć, bo część rzeczy już na mnie nie pasuje i chciałabym uprzątnąć trochę moją szafę.
|
|
podaj e-mail;))
|
|
uwillbesatisfied666@gmail.com "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
A gdzie dostanę takie męskie koszule modini.pl/13-koszule-meskie-slim-fit]https://modini.pl/13-koszule-meskie-slim-fit w dobrej cenie? Orientujecie się może? Chciałabym wyposażyć męża w nowe ciuszki i takiej slim koszuli będziemy potrzebować. Dajcie znać, co wiecie. Niedługo zaczyna nam się sezon ślubów i urodzin ;d .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |