piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Amortyzatory

Czy ktoś z forumowiczów orientuje się gdzie w Łomży można zbadać sprawność amortyzatorów i jaka jest cena takiej usługi?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Amortyzatory

Można na stacji diagnostycznej (koło BP), ale nie wiem za ile.

SxxxK ja bde we wtorek moze w srode wiedzial ile tam kosztuje te badanie amortyzatorow, mysle ze bedzie to kosztowalo w granicach 30-40 zl (tak mysle )i to tam co Reaper napisal kolo bp stacja kontroli pojazdow jest. jak cos to daj e-mail.

Możesz zbadać stan amortyzatorów przy stacji Pryma z drugiej strony jest wjazd do warsztatu,lub w Marianowie w stacji diagnostycznej.Koszt takiego badania około 35zŁ.

waldek27

stacja kontroli pojazdów na bazie PKS ul Piłsudskiego (na przeciw Gaspolu) Z TEGO CO WIEM TO TAM JEST CHYBA NAJTANIEJ W ŁOMŻY

W Agrocast w byłym POM-ie , chyba ok 30 zeta.

Mozesz zbadac na kazdej stacji diagnostycznej, gdzie jest najtaniej nie wiem, ale ktos ostatnio wspominal mi cos o 20zl.
Musisz wiedziec tylko, ze badanie na szarpakach w 100% nie odzwierciedla ich prawdziwego stanu, wynik moze wyjsc ci w normie a po rozebraniu zawieszenia okaze sie ze sa g... warte. Szarpaki wskazuja stan zawieszenia lacznie z sprezyna itd. i ogolnie wynik moze sie sporo roznic od stanu samych amorkow.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org