Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amortyzatory |
Czy ktoś z forumowiczów orientuje się gdzie w Łomży można zbadać sprawność amortyzatorów i jaka jest cena takiej usługi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amortyzatory |
|
SxxxK ja bde we wtorek moze w srode wiedzial ile tam kosztuje te badanie amortyzatorow, mysle ze bedzie to kosztowalo w granicach 30-40 zl (tak mysle )i to tam co Reaper napisal kolo bp stacja kontroli pojazdow jest. jak cos to daj e-mail.
|
|
Możesz zbadać stan amortyzatorów przy stacji Pryma z drugiej strony jest wjazd do warsztatu,lub w Marianowie w stacji diagnostycznej.Koszt takiego badania około 35zŁ. waldek27
|
|
stacja kontroli pojazdów na bazie PKS ul Piłsudskiego (na przeciw Gaspolu) Z TEGO CO WIEM TO TAM JEST CHYBA NAJTANIEJ W ŁOMŻY
|
|
W Agrocast w byłym POM-ie , chyba ok 30 zeta.
|
|
Mozesz zbadac na kazdej stacji diagnostycznej, gdzie jest najtaniej nie wiem, ale ktos ostatnio wspominal mi cos o 20zl. Musisz wiedziec tylko, ze badanie na szarpakach w 100% nie odzwierciedla ich prawdziwego stanu, wynik moze wyjsc ci w normie a po rozebraniu zawieszenia okaze sie ze sa g... warte. Szarpaki wskazuja stan zawieszenia lacznie z sprezyna itd. i ogolnie wynik moze sie sporo roznic od stanu samych amorkow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |