Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hennna brwi |
witam , to pytanie raczej skierowane jest do żeńskiej czesci tego forum , drogie panie gdzie w Łomży mozna zrobic henne brwi i regulacje zeby było ładnie i niedrogo .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hennna brwi |
cenny sa raczej podobne ja chodze do cosmeo lub cosmeo plus henna z regulacja to koszt 20zl i tak jest w wiekszosci salonow
|
|
na dmowskiego w Joannie 15 zł
|
|
zalezy gdzie mieszkasz doliczajac koszty dojazdu itd moze wyjsc wiecej wiec nie ma co liczyc na kilka zl mniej ale to juz twoj wybor regulacja i henna to dosc pospolita usluga i mysle ze malo kto to zepsuje chyba jakas nie doswiadczona kosmetyczka
|
|
Joanna na dmowskiego polecam dzis byłam na brwiach a cena 15 zł
|
|
Na Bema- 20 zł. henna i regulacja. Nie zmienię salonu zbyt prędko :)
|
|
Również polecam Joanne na Dmowskiego. Pani bardzo miła, dobrze i tanio robi regulację i hennę brwi :)
|
|
beauty lashes uwierz ze niektóre kosmetyczki potrafia zepsuć i tak pospolite usługi , zwłaszcza te młode byłam 2 razy i były cholernie nie dokładne zwłaszcza w regulacji . jedna wzieła 30 zł a druga 25 wiec wolałabym isc do kogoś doświadczonego .
|
|
no tak ale wlasnie lepiej nie chodzic do tych mlodych ani do praktykantek itd nie wiem gdzie ty bylas w lomzy zeby zaplacic 30zl duza przesada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |