Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Instruktor |
Witam Państwa, jestem z Warszawy i będę zdawał w Łomży egzamin na prawo jazdy. Czy możecie Państwo polecić jakiegoś dobrego instruktora, konkretną szkołę nauki jazdy? Tylko zależy mi na konkretnym nazwisku, kogoś sprawdzonego. Dziękuję i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Instruktor |
Pomyśl logicznie-przecież praktycznie każdy robił prawo jazdy w JEDNEJ szkole więc jak chcesz uzyskać obiektywną opinię?
|
|
Zenit co Ty wogóle opowiadasz, jest tyle szkół. Ja bardzo polecam Pana Andrzeja Lesiak, mogę podać nawet nr telefonu, jest bardzo sympatyczny, a do tego bardzo dobrze uczy, za każdym razem wskazuje błędy no i oczywiście pilnuje aby je korygować. Ja Pana Andrzeja bardzo polecam, ma teraz własna szkołę jazdy, uczy naprawdę dobrze, a przy tym bardzo miło mija czas. Bardzo polecam!!! ") Zenit napisał(a): > Pomyśl logicznie-przecież praktycznie każdy robił prawo > jazdy w JEDNEJ szkole więc jak chcesz uzyskać obiektywną > opinię?
|
|
Może źle to wyraziłem, nikt nie uczył się w kilku szkołach, każdy uczęszczał do jednej więc może się o tej jednej wypowiedzieć, tak więc ciężko o obiektywną opinię skoro nie mamy możliwości porównania.
|
|
Ja robilem uczeszczalem na jazdy do 3 szkol :)
|
|
Teraz lepiej, ale ja i tak polecam Pana Andrzeja, zawsze u niego wszyscy zdaja za pierwszym razem.
|
|
Heheh tak tak...na pewno WSZYSCY ale to WSZYSCY zdają dzięki P.Lesiakowi za 1-szym razem,tak sobie to tłumaczcie....hehe darmowa reklama heh....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |