środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zespół Juli - „I'll be missing you"

A mi się bardzo podobało, wiadomo były pewne niedociągnięcia, ale tak jak w każdej z 8 grup, w końcu nagrywane to było na żywo.

Komentarze jury całkowicie niesprawiedliwe, mają okazję skrytykować Julę za nagrody, które w tym roku zdobyła i to robią...

... poprostu zawiść i zazdrość polska nie zna granic.

Nie bierzcie tego do siebie, choć byście stanęli na głowie i tak w tym składzie jury nic nie zrobicie... ale najważniejsze to nie oni decydują.

Gratulacje i trzymam kciuki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zespół Juli - „I'll be missing you"

Własnie jury tak ocenia bo Jula jest młoda i poczatkujaca:) Wystarczy popatrzec jak slinia sie do innych wykonawców tych starszych (np. pani Kozidrak:) a nie sa perfekcyjni:) A ludzie kochaja Jule bo inaczej w pierwszym odnicku nie zostałaby bezpieczna teraz wlasnie dlatego nie miala duzo głosow tak jak Farna:) zobaczymy w nastepnych odcinkach:) Trzymam kciuki:)

Jula, a może w nastepnej piosence zaspiewałby Dawid L., Ania G i Żaklina O. to sa super wokaliści, dajmy im szansę się zaprezentować :)

TRZYMAM KCIUKI ZA DRUŻYNĘ JULI !!!

amon2 jak w życiu osiągniesz taka pozyckę w show biznesie i takie doświadczenia jak członkowie jury to wówczas będziesz mogł oceniać na razie to owszem mozesz powiedziec ,ze ci się podobało. Na razie to oni dyktują zasady gry . Podobanie nie ma nic wspólnego z profesjonalną oceną czego dowodem sa wielkie rozbiezności miedzy typowaniem zwycieżcy przez jury a widzów. Dobitnym przykładem jest Kokoerospoko. To że maja uwagi do młodych wykonawców nie jest wynikiem uprzedzeń czy złosliwości tylko słabym warsztatem muzycznych ty wykonawców. Nagrody Top Trendy nie maja nic wsolnego z profesjonalizmem .

Fantic

Fantic i po co tu piszesz jak nikt CIe nie słucha:) a naprawde jury ma wielkie osiagniecia:) Zielińska aktorka w Kocham CIe Polsko piosenki zaspiewac nie umie itp. albo śpiewaczka operowa niby, lekarz... Jedybym ktory zna sie naprawde tam na muzyce jest Tytus:)

Z tego co wiem, to Jagielski nie jest lekarzem, a dziennikarzem, mylisz go, jest drugi podobny do niego, nie pamiętam w tej chwili nazwiska, z wykształcenia stomatolog. Ale to nie Wojciech Jagielski

jest lekarzem i dyrektorem muzycznym w radio zet.
ma tam nawet jakąś audycje pozdrawia wojtek jagielski
i tam ogrania ,,medyczne" porady czy coś w tym stylu;p i w tym programie przyznał ze jest lekarzem z wykształcenia!

Własnie i nikogo nie myle:)

Ten program to dno.

zauroczony a ty uwazasz ,że swoimi postami siegasz szytów intelektu co z mety ma powodować dosłowne ich pochłanianie?

Fantic

Nie zamierzam z Toba dyskutowac Fantic:) Jestem zbyt inteligetny zeby z kims takim jak Ty konwersowac:) wiec wybacz i nie zwracaj sie do mnie wiecej...

ha ha ha no nie . Kto tu kogo cały czas zaczepia. Cały czas cię jezor swedzi abu cos minie się odciąc . Jak masz zrosty na synapsach to sobie poczytaj sam co piszesz intelktualisto.

Fantic

a Ty z jakiejs wioski jestes?? chyba mi a nie mnie?:)

no własnie z jakjiej wisoki jesteś - nie kompromituj się intelektualisto.

Fantic

i przecież miałeś się już milczeć a tu jak widze japa cię swedzi jak nic.

Fantic

Czemu ona ciągle wystawie tego French'ego i to Anne ?
Daj innym szanse dziewczyno

;)

French i to Anna są najlepsi dlatego ich wystawia.

po za tym JULA niestety się źle zaprezentowała ostatnio pod względem wyglądu - fryzury itd.

Może to ją wszystko tak wykańcza ,za dużo dla niej na raz i widać po dziewczynie ,że wcześniej lepiej dużo wyglądała,a może to kwestia ubioru odpowiedniego i fryzury?

Matrcin1234 dobra dobra sam ubierasz się w siecówkach:))))) A mnie bawią panoczki ubierający się w sieciówkach 3 paski łyżew to jest to:))) Nie widziałem faceta z kasą i klasą noszącego chociazby ciuchy od J.Lindeberg:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org