Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chuck Norris Mistrz Półobrotu Obchodzi Dziś Swoje 66 Urodziny ! |
Chuck Norris Mistrz półobrotu obchodzi dziś 66. urodziny. Pewnego razu do baru w którym Chuck Norris sączył piwo przyszedł nieznajomy klient, podszedł do zajętego przez mistrza miejsca i wulgarnie oznajmił To moje miejsce, wynoś się!. Gwiazdor grzecznie przeprosił i zaczął podnosić się z barowego stołka. W tym momencie nieznajomy rozpoznał go i z osłupieniem na twarzy zapytał: Chuck, dlaczego po prostu nie spuściłeś mi mata? Chuck uśmiechną się i w odpowiedzi rzekł: A czy to by pomogło? I taki właśnie jest nasz osławiony sześciokrotny mistrz świata w karate który dziś, 10 marca obchodzi swoje urodziny. Czytajcie Więcej :) http://film.wp.pl/p/id,66927,wiadomosc.html?id=66927&rfbawp=1142017894.517&ticket=8867881798547554oGYT2wl34RoRGrQornkH79FJysy3Lq9guzaGSMSr7xyQsZvixTkc23gplcpzRw7maxDPWen5ub5yKyOaoWbNbl1n7Vp2JoI%2BZdxQFb%2BCjv6ZdZ8MYFz7opCF1LFtOblJ 100 lat niech żyje Chuck nam !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chuck Norris Mistrz Półobrotu Obchodzi Dziś Swoje 66 Urodziny ! |
|
a kogo to obchodzi
|
|
A np mnie. Ostatnio Chuck jest bardzo popularny i to, że ma dzisiaj urodziny, akurat mnie zainteresowało. No i znowu mogę się pośmiać z tych kawałów o Chucku, a mimo to bardzo go lubię i szanuję. Respect :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Pisze gość do redakcji pisma komputerowego: "Czytałem, że Chuck Norris potrafi przegrać internet na dyskietkę, jeśli moglibyście mi to załatwić, to ja bym bardzo prosił, bo nie stać mnie na opłaty za internet"
|
|
Hooltay: napisz, kiedy można się śmiać, bo poprostu nie wytrzymam już dłużej ... :/ Naprawdę powalający kawał! ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wszystkie kawały o czaku są super ubaw po same pachy sam Chuck Norris pewnie nie zna ich wszystkich na pamieć :)
|
|
Nie pomyliłeś Ptysiu czaka z Czeka? (http://pl.wikipedia.org/wiki/Cze-Ka), lub z pistoletem Czak? I myślę, że taki aktor to zna wszystkie kawały na swój temat nawet i te których jeszcze nie ma.
|
|
Felix no niepimyslałęm o tym hehe ale nikto nie zna wszystkich kawałów o chucku nawet sam Chuck Norris :)
|
|
makmarc To jest autentyczny tekst z autentycznego listu. Ale jeśli nie zrozumiałeś, to nie moja wina. A może tobie też trzeba przegrać internet na dyskietkę? :))
|
|
też tak sądzę, że nie zna wszystkich dowcipów o sobie. A faset jest wspaniały - przynajmniej w filmach.
|
|
Felix zgadzam sie z tym w 1000000000% hehe :)
|
|
Hahaha i kto tu kogo nie zrozumiał hahaha ??:D Oczywiście, że zrozumiałem to, co napisałeś, ale jak dla mnie, to nie było śmieszne. Ani trochę :/ Szczerze tylko niewielka część kawałów o Chucku jest dobra. Reszta to obraz nędzy i rozpaczy, jaką prezentują ludzie. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
To już wiem dlaczego dzień chłopaka był 10-go marca... Bo Chuck Norris miał urodziny! hahaha. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac i też mówili o tym samym wlasnie w tv ze 10 marca urodziny ma Chuck to i dzień chłopaka jest tez 10 ale jak by sie urodził w styczniu to w styczniu by był :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |