Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
alkohol |
Zastnawiam sie czy pic .odmowic , nigdy nie wiadomo czy trafi sie na falszywke lub inne swinswo. Chyba kupie aparature i jakas dobra recepture. Bo panstwo i tak niezadba o moje i swoje /fiskalne interesy/ Ja wypowiadam sie za wprowadzeniem sprzedazy alkoholu tylko w panstwowych sklepach i hurtowniach, wzorem krajow skandynawskich np. szwecja . Ciekaw co sadza inni smakosze????/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: alkohol |
nie pij i tyle
|
|
dla mnie może to zniknąć z obiegu całkowicie;/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Alkohol to zguba ludzkości i basta. Każdy ma swój rozum i według niego postępuje. Smacznego. pozdrawiam
|
|
dzisiaj w radiu słyszałem, ktoś tam się wypowiadał, że alkohol metylowy ma taki sam smak i zapach jak etyl.
|
|
Do autora: pij, nie odmawiaj! Ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia!
|
|
..."Ten kto to powiedział miał chyba pie*dolca!" :)
|
|
nie pij wiecej Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety.
|
|
recepta 1410! JAK BITWA POD gRUNWALDEM:)) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Najbezpieczniej kupować w kauflandach, biedronkach i innych dużych sklepach. Tam raczej nikt sie nie bawi w podstawianie lewych trunków.
|
|
To i ja mam pytanie, zażywam jagody acai żeby trochę wspomóc odchudzanie, to jest naturalny suplement i mam pytanie w związku z tym - czy zmieszanie ich z alkoholem może mieć jakieś nieporządane skutki? Podobno nie ma efektów ubocznych, ale mieszać można?
|
|
Założyciel postu chyba był po upojeniu alkoholowym i są zapewne pierwsze oznaki zatrucia tym świństwem!!:):) @DDudek@Zamieszaj sobie w Głowie!!!Czego ludzie nie zrobią dla Pięknej Figury,a o Zdrowiu nie myślą!!!ŻAL!!! Wkurzasz mnie...
|
|
|
najlepiej robic samogon i go pic wtedy jest 100 procentowa pewnosc co do zrodla
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |