Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rybki akwariowe |
Witam czy kogoś interesuje temat akwarystyki? Mam na sprzedania, zamianę kilka rybek, roślinek, chętnie podzielę się wiedzą niewielką ale już coś. GG: 5370426
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rybki akwariowe |
a może masz jakies akwarium do sprzedania??
|
|
Dla wszystkich zainteresowanych tematyką akwarystyczną polecam: http://akwapodlasie.org/viewtopic.php?t=7336
|
|
___adam___ akwarium ja mam ( tzn moja znajoma ) do wyboru do koloru za niewielkie pieniadze
|
|
Masakra ...
|
|
Daj namiary na tą znajomą, ze sprzętu i szła nic. Interesują roślinki, rybki, krewetki, wymiana sprzedaż kupno, zapraszam na gg zainteresowanych.
|
|
Ja mam na sprzedaż stado dorosłych bocji wspaniałych *9 sztuk, dorosle skalary, rodostomusy, kirysy i mnóstwo różnych glonojadów, ewentualnie zamiana na aulonocary.
|
|
Po ile te ryby ?
|
|
Angell - odezwij się na e-maila: moduscoperandi@gmail.com , będę miał dla Ciebie stadko młodych Aulonacar i innych ryb z Malawi w zamian za Twoje ryby.
|
|
Mam na sprzedaż/zamianę: molinezje ostrouste - trochę tego jest platki - kilka szt. glonojad lamparci kiryski pstre Jeżeli ktoś chętny na kupno zamianę pisać dogadamy się.
|
|
Nr do tej znajomej co pisałam wcześniej : 532-431-840 Wszystko wyprzedaje ( akwaria, akcesoria dla zwierząt itp ) po likwidacji sklepu wędkarsko - zoologicznego
|
|
Można prosić o jakiś e-mail czy coś?
|
|
A czy może ma ktoś do sprzedania w przystępnej cenie pokrywę z oświetleniem do akwarium 60l profilowanego?
|
|
|
Bocje - ok. 40-50zł/szt, chociaż tej wielkości to plasują się od 60zł wzwyż, skalary pary regularnie wycierające się ( 15zł/szt) a reszta to groszowe sprawy. Ale tak jak pisałam wcześniej chętnie zamienię się na rybki z jeziora Wiktorii, ale na rozsądnych warunkach.
|
|
Ja bym ładnych gupików kupił w przystępnej cenie!!! ;D ;D Tzn. nie po 5,6,7 złotych bo to ceny z kosmosu ;p
|
|
bocji zostało już tylko 5. Interesuje mnie także zamiana na młode frontosy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |