środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jula, zlituj się nad nami!!!

Jeśli jeszcze raz wystawisz na pierwszy plan tego murzynka, to ja już smsa nie wyślę. Czy to jest zespół łomżyński, czy zespół z Konga??? Raz, niech już będzie, ale po ostrej krytyce po raz drugi? Przecież masz w zespole fajnie śpiewających młodych ludzi z Łomży, to oni powinni reprezentować nasze miasto. Jestem zbulwersowana dzisiejszym odcinkiem, żałuję że wysłałam smsa:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jula, zlituj się nad nami!!!

heh

tak samo jak dawid, nie jestem rasistą ale już wystarczy pokaż teraz innych i daj im się pokazać :((( również żałuje wysłanych 3 smsów :/

pani Jula nie poszła po rozum do głowy i dalej brnie za przeproszeniem w tą śmieszność. Człowiek uczy się na błedach i stara zrozumiec poprawić ale tu jak widac z uporem maniak lansuje się jakiś egzotyczny trendy stereotyp. Ponad miarę w tym wszystkim zwyczajnego lansu a zero profesjonalizmy. Jak to powiedział słusznie Jagielski " tyle w tym uczuć co w wypchanym łosiu." Niech ktoś w końcu tej pseudogwieździe przemówi do rozsadku i weżmie się ona do ciężkiej roboty a nie lanserki bo ja mam w nosie taka promocje miasta gdzie ocenia się zespół jak bande tłuków a nie talentów.

Szanowna Pani na picu i glancu to daleko się nie pojedzie tanie chwyty wizualne rodem z Pani teledysków nie chwytaja i dalej się na tym nie pojedzie.

Niech pani zwróci się o pomoc do Pani Sinoff , Karwoskiego , niech dopuści do spiewanie tego młodziaka co sibiewał dzisiaj obok tego egzotycznego wykonawcy - moze uda się cos uratować. Liczenie ,że gawiedź będzie mimo to głosowac na Pania może być myle.

Fantic

a może dajcie Tomka W. on też ładnie śpiewa i myślę że na 100% lepiej wyjdzie

jej płyta to powinna być w biedronce sprzedawana

Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami!!Wczorajszy występ to Totalna Porażka dla Łomży!!:(:(Dawid L. lub ten drugi chłopak z pewnością lepiej by zaśpiewali, bo ten chłopak nie ma pojęcia o śpiewaniu!!(Nie jestem rasistką)Żadnej reklamy na nim nie zrobi!!!:):)U Beaty Kozidrak ten chłopak to dał z siebie wszystko i super zaśpiewał nie to co ten u Juli!!!!Dziewczyno po takiej krytyce to daj sobie z nim spokój,wez się w garść!!!!!!

Wkurzasz mnie...

...do przedmówców, macie rację i popieramy wasze opinie......
...a teraz do JULI!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz pani w zespole swoim talenty, chyba nie umiesz ich odkryć, są osoby w zależności od repertuaru które śpiewają tz.środkiem (z przepony), byli nagrywani w studio na żywo- więc posłuchaj PANI JULO i godnie reprezentuj miasto...
Zwróć się do osób w/w i dodam jeszcze p. Michała Sawickiego oraz p. Piotra Dąbrowskiego, są również profesjonalistami w tej dziedzinie, a jeszcze p. Kinga Lewiarz po muzykologii i też śpiewa zarąbiście....
Jula, nie ogarniesz wszystkiego, wszędzie pracuje sztab ludzi, a p. sama chce ogarnąć- żałosne..........
Zwróć się do osób wymienionych wcześniej przez forumowiczów i do wymienionych powyżej, a myślimy że może wtedy będzie jakiś sukces....
Pozdrawiamy i przemawiamy do rozsądku...........JULA!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie a czy wy wiecie ze to nie Jula wybiera solistow!tym wszystkim kieruje produkcja i ludzie, ktorzy trenuja ich spiew.

:))))))

_malutka21_z tego co piszesz to wychodzi na to,że Jula jest Tylko Marionetką w Tej Grze!?!?:):)

Wkurzasz mnie...

MOŻE to wszystko ustawione i ta fajna dziewczyna nie ma na to wpływu apropo Jagielskiego to pan dr medycyny niech oceni naszych lekarzy a nie śpiewanie

Powyrzucajcie telewizory przez okna NIE PŁACIE ABONAMENTU :))

Ale barany myśleli że dziewczyna zrobi rewolucje w TV:))))))))))))))

dajcie se luzu co? Czepiacie sie Julii jakby to ona wszystkim sterowala to nie ona wybiera repertuar, to nie ona ustala kto wychodzi tak samo jak to nie na decydowala w 100% kto bedzie jej druzyna, od tego sa ludzie ktorzy sie tym zajmuja, zgadzam sie z wypowiedziami, ale nie jedzcie po tej dziewczynie, bo to nie ona o tym decyduje.
Oprocz tego chlopaka juz drugi raz na pierwszy plan zostala tez wypuszczona ta czarna dziewczyna Ania chyba, ok ma ladny glos ale nie umie go wykozystac, kazdy jej spiew to drzacy ryk ucinany w polowie i nie wyciagany do konca, jest to zespol w koncu czy promocja 2-3 osob?

Już dawno mówiłem że takie promowanie czarnych i innych odmienności doprowadza do tego że biali ludzie stają się mniejszością na kontynencie europejskim. Wszyscy wiedzą że ten chłopak został wybrany do zespołu tylko dla tego że jest czarny. Jula myśląc pseudo wizją "pro europejską" wzięła go do zespołu, a co gorsza wysunęła na pierwszy plan.
Mimo wszystko życzę Juli i jej ekipie wygranej i jak najlepszej promocji naszego kochanego miasta.

co sie tak boicie slowa rasista nie jestem i nie jestem. Sa rasy na swiecie i to fakt skonczcie z tą poprawnoacia polityczna.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

adamosxx nie zapominaj matole że twoi bracia Bracia Biali nie raz skopali Polkę na ulicy.

A mnie się wydaje, że murzynek jest po prostu kumplem p. Juli i dlatego stara się ona go wypromować, mimo że śpiewać nie umie i każdy to chyba słyszy. Jula sama wybiera swój repertuar, jak i osoby, które go wykonają. Bardzo fajnie śpiewają Dawid L, Tomek W, oni powinni zaśpiewać coś w następnym odcinku. Zresztą jak mają się czuć pozostali członkowie zespołu widząc, że Jula ewidentnie promuje jedną osobę i do tego obcą? Ja bym się ostro rozczarowała i zniechęciła.

my chcemy łomzyniaków a nie eksportowe egzotyczne gwiazdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fantic

a jezeli szanowana Pani nie pójdzie po rozum do głowy to ja juz na nią zadnego sms nie wyśle mimo faktu ,że to łomżynianka.

Fantic

Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-09-12 09:16

co sie tak boicie slowa rasista nie jestem i nie jestem. Sa rasy na swiecie i to fakt skonczcie z tą poprawnoacia polityczna.

!!!!!!!!!!!!! PIERWSZY RAZ SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.moja-ostroleka.pl/fatalny-wystep-zespolu-juli-uratowal-ich-immunitet-wideo,1348359809,3.html

Zgadzam sie z autorem postu w 100% ma niesamowite dziewczyny z MDKu a nie wiem w imie czego wystawia zupelnie
mi nie zrozumialych spiewakow.Prawdziwe talenty sa tylko tlem:(. Coraz gorzej sie to
oglada... niestety...

adamosxx spadaj z tego tematu bo to nie ma mowy o jakimś rasizmie tylko fakcie złego śpiewania przez tego egzotycznego członka druzyny i nic wiecej.

Fantic

w tym programie Pani Jula dostaje dokładnie to samo co dostała Mandaryna po występie na festiwalu w Sopocie. Czyli baty jak nic.

Fantic

Dlatego wolę głosować na Piaska;-)

jak niema jak kazdy to od gory powtarza buhaha co za hipokryci

Dobrze powiedziane:D

Zobacz jaki ładny brylant.

znam brylanta z Łomży, ale on wcale taki ładny nie jest. A teraz podobno trzyma berło

adamosxx pewnie pieśni Juli nie będą emitowane w Radiu Maryja i Tv Trwam. A to czemu????

a co mnie to obchodzi co gdzie bedzie a czego nie będzie

Nawet jezeli Jula ustawia to kto ma byc pierwszym solista to nie wymagajcie od niej za duzo. Dziewczyna zaczela dopiero kariere. Trafila do dennego programu gdzie jest nazywana mianem profesjonalistki, przykro mi ale duzo sie ona musi nauczyc jeszcze.

przestancie wysylac sms i bedzie po klopocie.

Do adamosxx : niestety ale to fakt ze polski narod to hipokryci i dlugo sie to nie zmieni.

pozdrawiam

wedle moich poglądów i przekonań to nie powinno śpiewać tylko rowy kopać."Jula"próbuje wziąć publikę na litość,jak nie dzieci to...to.jeszcze tylko brak jakiejś poważnej choroby u członka zespołu,bo wówczas ewentualna wygrana na leczenie by poszła,a ludzie by z litości słali te sms-y.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Ja tam nie wiem, ale dziwną rzeczą jest, jeżeli "widać" śpiewającego wokalistę a "słychać" od połowy frazy.

Z pewnością "na karpia" nie leciał.

Muszę to jeszcze raz obejrzeć. Cóś mi nie pasuje.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Mi tam się podobało..:) Ale po tym programie znienawidziłam Zielińską i Jagielskiego, ot co

Dokładnie tak. I tak wyciągnęli co mogli ze znanej przeróbki The Police. Choreografii nie opracowuje Julita. O "problemach technicznych" nie wspomnę.....

A pani Zielińska...chyba zapomniała, jak dostawała baty w Tańcu z Gwiazdami.

Ja tam jestem za Liberem :D

Mi sie zespół Juli podoba i tak jak spiewaja:) To jest 2 tydzien i co niektorzy nie mieli tak naprawde kontaktu z profesjonalnym spiewaniem...trudno jest sie nauczyc spiewac w kilka tygodni... a co do smsow to ja bede wysylal je zawsze obojetnie kto bedzie solista bo to jest Łomzynianka i zespol z Łomży i zawsze kazdy powinien stawac w obronie swego.... Wasze teksty tutaj sa zalosne wiekszosc tutaj piszacych nie zna sie na muzyce... Zazdrosci Juli ze w tak szybkim czasie osiagnela jakis sukces, ludzie chca jej sluchac i sluchaja, kazdy ma inny gust ale natura polaka daje o sobie znac zazdrosc was zzera....

A co do murzyna to fajnie sie z kogos smiac i krytykowac, a jak jedziecie za granice to was za wafli maja robicie za marne kilka euro gdzie rodowity mieszkaniec tego kraju otrzymuje kilka razy wiecej i tam sie smieja z polakow jacy sa... Pracujecie tam gdzie inny obywatel nie chce podjac sie takiej pracy!!!
To jest taki sam czlowiek jak wy, a ze ma inny kolor skory to nic nie znaczy...

Panie zauroczony dosłownie w paru wieszach zawarł Pan cała swoja głupotę brak obycia i wiejski prowincjonalizm .

Fantic

jakie miasto taka gwiazda

koziol0

Fantic taka jest prawda a Ty jestes jedna z tych zazdroszczacych osob:)

A co do Juli to Tytus własnie nigdy nie ublizyl Juli, a on zna sie jedynie na muzyce:) Nie mam zamiaru wiecej dyskutowac na ten temat z wami:) Widac od razu ze Fantica dotknela moja krytyka i jest jedna własnie z tych osob:)

Fantic Ty lepiej do szkoły idz i naucz sie pisac po polsku:) bo czytajac twoje wypowiedzi musze sie domyslac co chciales napisac:)

Ogólnie zespół jako całość wypadł dużo lepiej niż w poprzednim odcinku widać w nim potencjał i podobało mi się ale faktycznie chłopak który już drugi raz jest wystawiany na pierwszy plan wokalistą jest marnym zmieniłbym go. No i co do dziewczyny która stała i śpiewała po jego prawej stronie bodajże Ania raczej zawodzi niż śpiewa. Potrzebne są zmiany jak chcą wygrać program bo z tymi liderami nie ma co na to liczyć.
A tak na marginesie najlepszy zespół według mnie już odpadł czyli Gawlińskiego ale chociaż mi się najbardziej podobał to i tak głosowałem i głosuję na Julę przecież to nasza dziewczyna trzymam kciuki:)

O własnie Janusz kos dobrze pisze:)

chooj w tą julę. Promuje Łomżę? A co ja z tego będę miał?

Lewak to bedziesz mial ze jak powiesz w Poznaniu ze jestes z Łomzy to ten ktos bedzie wiedzial gdzie ta dziura jest!!!

taaaa???? a jak ktoś nie wie gdzie jest Łomża, tzn., że rozmawiam z KRETYNEM.

to ,że nie potrafisz zrozumieć teksty nie budzi zadnych wątpliwosci bo czyta sie ze zrozumieniem a nie jak ty pisze co mało sprawny umysł poniesie.

Fantic

Fantic za cienki w uszach jestes do mnie:D pisac nie umiesz i tyle od kiedy "tekstu" pisze sie "teksty" analfabeto:) ale co tam bede dyskutowal z tumanem po zarzadzaniu:)

Lewak to nie jest jakas wielka metropolia:) Ty nawet wiekszych miast nie wiesz gdzie leza:D haha

ha ha cycu mozesz mnie cmoknąć

Fantic

o prosze najlepszy dowod ze nie grzeszysz inteligencja:) pozdro FANTIC

Czytam was i doszlam do wniosku, ze na tym forum to same Zapendowskie wypowiadaja sie. Normalnie sami znawcy muzyki. Ten dobrze spiewa ta zle spiewa...oceniac spiew powinny tylko dwie osoby. Tytus i Pani Wegorzewska. Jule wybrali do programu bo ktos musi byc w tylek bity. Padlo na poczatkujaca piosenkarke. A my jako Lomzyniacy powinnismy ja wspierac. Dziewczyna nie ma lekko.

leda brawo:) myslalem juz ze jestem sam ze swoim zdaniem:) bo wiekszosc tutaj to zazdrosc zzera czemu to nie oni:)

Dzieki zauroczony. Ale moze cos czlowieka trafic jak czyta powyzsze komentarze pewnie w wiekszosci kompletnych laikow. Ja tez jestem laikiem dlatego nie oceniam Juli. Od tego sa profesjonalisci. Jula moze budzic skrajne emocje. Jedni ja uwielbiaja a inni nienawidza. Zgadzam sie z toba zauroczony. Zazdrosc nimi kieruje. I nie ma to nic wspolnego ze znajomoscia muzyki. Pozdrawiam. Ps. Juli nalezy sie szcunek za odwage za wejscie do tego biznesu.

No wlasnie:) jej sie udalo troche wybic i to dzieki samej sobie:) Zawsze bedzie ponizana ze tak szybko udalo sie jej zaistniec:) Ja sie ciesze ze ktos z Łomzy nas jest taki:) Milo jest zobaczyc ze to nasza Łomzynianka:) ja tez jestem laikiem ale nie oceniam nikogo:) w ogole nie ogladalbym tej calej bitwy na głosy, ogladam to tylko ze wzgledu na Jule:) Trzymam Kciuki aby zaszla jak najdalej:)

ja tam "Zapendowską" nie jestem, występ mi się bardziej podobał niż tydzień temu, zdziwiłam się liderem śpiewu, nie sadziłam, że drugi raz wystąpi, no i tło... niestety ruchy mieli takie sobie, nie było się czym zachwycać....

Jeśli chodzi o zwracanie się o pomoc -ciekawe czy mogą oni sobie na to pozwolić? Czy nie zabranai im tego umowa? Wydaje mi się, że nie mogą... Gdyby mogli korzystać -Jula na pewno poradziłaby się doświadczonych.

Bitwa Na Głosy nie jest programem, w którym osoby takie jak Jula czy Piasek nie mają pełnej swobody. Wiele mają narzucone z góry, więc wcale się nie zdziwię jeśli Julia nie ma nic do gadania w sprawie doboru wykonawców i ich repertuaru.
Telewizja wygląda prosto i spokojnie tylko dla tych którzy siedzą po drugiej stronie ekranu.
Najlepiej jest krytykować. Ciekawe ilu z Was zasłynęło w Polsce i poza jej granicami ze swojego talentu? Większość by się bała/wstydziła nawet spróbować. Dziewczynie należy się szacunek, że dąży do spełnienia marzeń i promuje nasze w sposób jaki może.
O gustach się nie dyskutuje. Dla jednego Julia będzie gwiazdą dla kogoś innego zwykłą dziewczyną. Dla wielu z Was Piasek jest wspaniałym piosenkarzem, a innych się będzie w środku przewracało od słuchani jego.
Opinię można wyrazić, ale ubliżać i osądzać nie.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Jula
Oglądałem dzisiaj powtórkę... Fakt. Błędem było wystawienie solisty, który zebrał w pierwszym odcinku złe recenzje. Potrzeba zmiany, zmiany, zmiany...
Proponuję czegoś z rockowym zacięciem z chórkiem w tle :> Tak czy inaczej jest ok. Dopiero się docierasz wiec każda krytyka jest tylko chęcią poprawy Twej drogi do profesjonalizmu...

Pozdrawiam.

alesta sie poruszyli jak pospolite ruszenie, ja to tego goowna nawet nie oglądam ale jak ktos napisal ze bohater julowego zespołu jest taki a taki to stawiam veto, jak przegrać to z tutejszym.

Głosowałem rzecz jasna tak jak każdy kochający to nasze piękne miasto Łomżę , czyli na Julę. Nie ważne , że , czy ,ale gdyż miasto to potrzebuje nowego powiewu świeżości , promocji a ja sam też jestem mu coś winien więc głosowałem na Julę czyli na Łomżę. To tak dla tych którzy zaraz rozpoczną na mnie totalny atak za brak poparcia dla swoich. Przeczytałem wszystkie na tym forum wątki dotyczące Juli jak również przesłuchałem jej nagrania oraz publiczne wypowiedzi. Dzisiaj całość dopełniłem obrazem występu jej i drużyny w programie Bitwa na głosy.
Nie ulega żadnej wątpliwości ,że w przypadku tej młodej dziewczyny mamy do czynienia z samorodnym talentem a jednocześnie z osobą skromną , szczerą która w mgnieniu oka z pozycji sprzedawcy w sklepie z odzieżą staje się gwiazdą. Ten fakt poraża ją samą jak i też tych którzy dotychczas żyli obok niej , przechodzili i to w sposób mniej lub bardziej pozytywny. Co prawda usiłuje się w tym wszystkim odnaleźć pozostając przy tym taką jaką była dotychczas i jakimi wartościami kierowała się w swoim życiu. Te cechy wyraźnie akcentuje w każdej ze swych publicznych wypowiedzi. Cóż pozostaje w to uwierzyć i życzyć wytrwałości. Decyzja o przekazaniu ewentualnej wygranej na cele miejscowego hospicjum usuwa wszelkie wątpliwości w tym zakresie i wzmacnia składane przez nią deklaracje.
Wiele wątpliwości i komentarzy budzi warsztat czyli profesjonalizm tej młodej wykonawczyni a jednocześnie już laureatki prestiżowych nagród które zdobyła tego lata. Nie ulega żadnej wątpliwości , że z tym jest skromnie bo jak sama oświadczyła nie posiada żadnego wykształcenia muzycznego , nie komponuje , korzysta z gotowych podkładów muzycznych które ściąga z internetu a pisze jedynie do nich teksty które sama śpiewa i nagrywa , jak to sama powiedziała na jakimś tam najtańszym mikrofonie. Ten najtańszy mikrofon to akurat nie żadna ujma tylko jeszcze raz podkreślenie wyjątkowej i szczerej skromności tej osoby. Ze śpiewem też nie jest najlepiej ale już na płycie i koncertach w towarzystwie chórku , śpiew ten brzmi całkiem przyzwoicie . Rzecz jasna współczesna technika nagrań czy realizacji dźwięku na żywo robi swoje.
Na czym więc polega fenomen Juli? Wydaje mnie się ,że odpowiedź jest dość prosta ale to tylko złudzenie bo po namyśle trudno o odpowiedź . Nie ulega wątpliwości , że miejsce i tematyka tekstów pisanych do podkładów muzycznych przez Julę w zasadzie banalnie naiwnych w znacznym stopniu przyczyniły sie do zaistnienia jej fenomenu. Z banalnymi tekstami które często wizualizowane są równie banalnymi obrazami w postaci zrobionych do jej utworów teledysków identyfikuje się chyba z 90% bywalców feceboka płci pięknej w przedziale wiekowym do 15 lat . No ale czy to wszyscy? Pozostanie tylko przy tej grupie odbiorców byłoby wielkim uproszczeniem bo jest też wielka rzesza facebokowiczów którzy w tych piosenkach dostrzegli coś nowego , melodyjnego ,świeżego na zatęchłym rynku muzycznym naszego kraju. Otrzymane ostatnio nagrody wyraźnie to potwierdzają. Internet stał się alternatywnym miejsce gdzie tego typu twórczość może sobie każdy publikować a także miejscem do wyławiania złotych rybek dla łowców talentów i wszelkich tuzów show biznesu wietrzących łatwy zarobek. Tak więc 12 milionów wejść na konto to dostateczny ślad dla rekinów show biznesu głodnych dużej i nowej kasy. Wszak nawet dająca pewny do tej pory zysk Doda schodzi na psy w efektach sprzedaży płyt czego dowodem było mizerne zainteresowanie jej pobytem u na nas w mieście , w Media Ekspert. Niech tylko 5% z tych 12 milionów kupi jej płytę to już sukces na rynku muzycznym ,złota płyta i kasa . Tego żaden zahartowany w bojach rekin show biznesu nie przepuści. I tak w mgnieniu oka skromna dziewczyna o pseudonimie artystycznym Jula ląduje w studio , nagrywa ,startuje na festiwalu gdzie zasłużenie zdobywa nagrody i wydaje pierwszą swoją płytę. Kasa czyli oglądalność marniejącej telewizji publicznej skutecznie motywuje twórców programu Bitwa na głosy do powielania sprawdzonego sukcesu Kamila Bednarka. Dwanaście milionów odsłon na faceboku plus zdobyte świeżno nagrody jest darem z niebios dla głodnych kasy i oglądalności twórców programu. Jula fakultatywnie ląduje więc w tym programie w charakterze zawodniczki , ekspertki , nauczycielki zespołu. Kariera młodej dziewczyna nabiera więc przyśpieszenia ale wraz z nim pojawiają się krytyczne głosy. Niektórzy wręcz wprost na forach pytają " jak osoba która sama nie umie śpiewać ma nauczać innych " , wskazują na jej niedostatki w zakresie wykształcenia muzycznego czy braki emisji głosu. To oczywiście spotyka się z miażdżącą czasami wulgarną krytyką fanów młodej wokalistki. Ona sama w pewnym momencie pęka i piszę post na forum 4lomza.pl który nic nie wyjaśnia ani w niczym właściwie jej nie pomaga. Kariera pędzi a wraz z nią przygotowania i nagrania do programu Bitwa na głosy. W między czasie w internecie pojawia się materiał w postaci wywiadu z Julą gdzie na pytanie czym kierowała się przy wyborze swojej drużyny pada bardzo charakterystyczna odpowiedź świadcząca o tym ,że Jula ma świadomość swych niedostatków a jednocześnie usiłuje wybrnąć z sytuacji mimo to fatalnie. Otóż odpowiada ,że podstawą jej oceny była szczerość . I tu pytanie jak można tą szczerość ocenić w czasie castingu? No ale cóż w tej sytuacji miała odpowiedzieć? Pozostawiam to bez komentarza bo sprawa jest jednoznaczna. W napięciu oczekujemy na emisję programu Bitwa na głosy. No i mamy pierwsze wykonanie znanego przeboju Juli. Idzie ładnie i gładko. Łezka kręci sie w oku bo to przecież jedna z nas , łomżyniaczka , może i na miarę śp Hanki Bielickiej. Nerwowo więc z wielkim skupieniu wystukuje sms z nr 8 , sprawdzam czy sie nie pomyliłem i wysyłam na numer 7350. Podejrzewam ,że w tym samym czasie tysiące łomżyniaków i mieszkańców powiatu robi to samo. W międzyczasie mam okazję poznać casting na uczestników drużyny Juli . Wielką sympatię budzi we mnie młoda dziewczyna która cieszy się z obywatelstwa które otrzymała od naszego kraju a ja cieszę się ,że w tym kraju choć raz urzędnicy zrobili coś dobrego dając obywatelstwo polskie tak wartościowej osobie. Podobne emocje budzi we mnie mała dziewczyna gdzieś z głębokiej wsi ale śpiewająca pięknie i o cudownej duszy. I mamy drugi wykon jak to się teraz mówi modnie i profesjonalnie. A tu kicha słucham i uszom nie wierzę. Śpiew nie tylko nie czysty ale i na pół gwizdka czyli bez jaj. Ocena jurorów oczywiście nie pozostawia żadnych złudzeń i jest krytyczna i to bardzo. Jagielski mówi wprost do egzotycznego wykonawcy aby lepiej zrobił jakby przestał w ogóle śpiewać bo od początku do końca fałszował podobne uwagi ale mniej intensywne skierowano do wokalistki. Ja w tym miejscu chciałem się zapytać czy na próbach Jula tego nie słyszała albo może słyszała tylko nie rozumiała. Może przedobrzyła czyniąc głównym wykonawcą tego wykonu dość egzotyczną osobę? Może bycie trendy i bardziej wizualna niż merytoryczna ocena pchnęły Julę do tej decyzji? Wszak udział egzotycznego zawodnika w drużynie nie zawsze jest gwarantem strzelenia gola i wygrania meczu. Widać jednak w tym przypadku mimo ostrej krytyki ( Węgorzewska wyraźnie wskazała kto był najlepszy a kto głosami pospólstwa wygra) wynik meczu był odwrotny i drużyna Juli wygrała. Dla mnie to pyrrusowe zwycięstwo a jednocześnie budzące wątpliwość do tak podkreślanej szczerości. W tym zespole ma Pani osoby wykształcone muzycznie posiadające doświadczenie i umiejętności. Dlaczego tej roli nie powierzyła Pani młodemu wokaliście z klubu Pop Art nie znam nazwiska taki niski , krepy z kręconymi włosami ? Chłopaka słyszałem w czasie występów w tym roku na rynku miasta. Niesamowity głos , dynamika wykonania, facet śpiewa dosłownie całym ciałem. Dlaczego nie oparła Pani występu na tych wokalistach i dziewczynach od Pani Magdy Sinof ? Czy nie za bardzo poszła Pani na chwytliwą łatwiznę ? Czy też oparła sie Pani na swoim "profesjonalnym" warsztacie?. Przepraszam za złośliwość ale ten drugi wykon mnie bardzo zdenerwował i wzbudził wątpliwości co do Pani szczerych intencji. Mam nadzieję ,że będzie to dla Pani nauczka i mimo faktu ,że Pani dzisiaj wygrała pomyśli Pani o jutrze i wróci do deklarowanych wartości.

Fantic

adamosxx

Skoro tego gówna nie oglądasz, to po kiego komentujesz? Spadaj waść na swoją plaże i stawiaj PiS`owskie babki z Jarusiowego gówna na swojej posesji...

Fantic

Ciebie to już się nawet czytać nie da... lepiej nie głosuj :> Szkoda Twojej klawy na kolejny wodotrysk :P

wystarczy raz ze zrozumieniem

Najwyraźniej masz problem ze zrozumieniem... Komentujesz już razy kilka.

najwyrazniej twoje iq nie przekracza 75 ( i to po mojej dobroci )

Z całym szacunkiem, ale wracaj na "polityka" i tam staraj się zatruwać ludziom swoim PiS`owskim szyderczym stylem bycia sen z powiek... :>

z calym szacunkiem ale zrobie co bede chcial.

ps. popracuj nad argumentem:)

Fantic NIE MOŻESZ NAPISAĆ WPROST KIEDYŚ ODRZUCIŁA ME ZALOTY. a JEST OKAZJA TO SIĘ MSZCZĘ . ŻAŁOSNY DZIECIUCH.

adamosxx

Ty nie robisz co chcesz :> masz IQ psa... Rzucę kość i lecisz po nią :> Gdybyś nie zrozumiał... Jesteś typem człowieka, który musi oddać :> Więc aport.

poco sie kompromitujesz kmiotku napisz cos z sensem to byc moze ze swojej laskowaci ci odpisze narazi e odpisałem ci z litosci:)

Podziwiam PiS`owskie poczucie humoru... Zaznaczam, że wybiegłeś poza krąg, który rzuciłem przynętę. Jeszcze raz apeluję... Wracaj na swoje łowisko jakim jest "polityka". Rzut!!!!!!!! Poszedł piesek.......

to zapoznaj sie miałki człeku z poczuciem odpowiedzialności za panstwo z doktryna ONR, bo masz maluczkie przyblakłe horyzonty chłopczyku:)

Nie interesuje mnie wasza ideologia... Jesteś pieskiem który właśnie podniósł patyk.

czyli smieciu nie wiecz o czym mowisz skoro cie nie interesuje buhaha pajaac

tradycyjne szczesc Boże :) buhaha

Teraz przynieś w zębach radykalny piesku ten patyczek :> Tak hmm... z patriotycznym wzrokiem, bym wiedział, że to ty :)

ogłady wśród kulturalnych ludzi śmieciu tego ci brakuje:) a przede wszystkim argumentu buhahaha

Twoje posty wskazują na jedno: Pies bez pana, nawet łapy nie poda...

Przepraszam... Temat dotyczy Juli i jej udziału w programie... Niepotrzebnie wdałem się w polemikę z tym czymś...

Pozdrawiam i trzymajcie się...

Jak znam te pieski pewnie zaraz mi się odgryzie :>

do rozanca dziadu

Panie Galo Pan nie umie dyskutowac na poziomie odpowiednim dla kulturalnych i wyksztaconych ludzi podobnie jak Pan CXRSa1

Fantic

Fantic i adamosxx po waszych wypowiedziach stwierdzam ze jestescie dziecmi...

adamosxx nikt dorosly nie pisze "buhahaha" a co do Fantica to CXRSa1 ma pewnie racje ze Jula w przeszlosci odrzucila jego zaloty i teraz sie msci:)

Ostatnio wyspiewana piosenka ladnie im wyszla

ha ha noi dobre z tymi zalotami nie ma . Ale rozumie jak się nie ma argumentów to sie łapie za takie tanie chwyty ha ha ha.

Fantic

Widoczny brak profesjonalizmu u Juli (niestety, bo życzę jak najlepiej!), bowiem skoro ten czarnoskóry wokalista raz spotkał się z ostrą krytyką i jury zarzuciło mu, że nie umie śpiewać, to w jakim celu wystawiać go ponownie? Niech na pierwszy plan idą silni wykonawcy, a tych słabych do chórków!

Ciekawe, czy w następnym odcinku będzie choć trochę lepiej ze strony łomżyńskiej reprezentacji.

Fantic egocentryku wiedza, inteligencja – nie równa się mądrość... :)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org