Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem z TV naziemną |
Witam! Czy ktoś z Was ma dziś problemy z odbiorem TV w standarcie cyfrowym - nową TV DVB-T?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem z TV naziemną |
hmmm jesli chodzi o mnie absolutnie zadnych !!!! w koncu odpalili dwa muxy z lomzynskiego nadajnika powiem szczerze ze wlasnie dzisiaj wywalilem wszelkie anteny siatkowe, kierunkowe i wszelkie zasilacze,wzmacniacze i mase kabli na ktore to lacznie poszlo pare zlotych zastepujac to wszystko zwykla stara zdezelowana anetena aluminiowa bez zadnych wzmacniaczy i zasilaczy tylko rozgaleznik na 3 TV i z w kazdym jednym jakosc sygnalu na poziomie 95-97% teraz to jest rewelacja w koncu !!!
|
|
Kurde a ja dalej nie wiem co kupić i zrobić , żeby odbierać tę telewizję naziemną , opisze , napisze ktoś ?
|
|
ja jeszcze tego nie rozgryzlam Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety.
|
|
kolego ja mam zwykla antene pokojowa i odbieram z niej 15 programow ....
|
|
U mnie wcale nie odbiera :(
|
|
moze twoj telewizor niema mpg4 ....
|
|
Nie dajcie się nabierać. W Łomży po raz pierwszy od czasów uruchomienia tv nareszcie mamy nadajnik tv naziemnej, który będzie emitował 15 programów. Wystarczy zwykła antena skierowana w stronę szosy zambrowskiej. Jeśli odbiornik ma tuner mpeg4, to powinien to odebrać. Konserwacją i uruchomieniem naziemnej tv cyfrowej zajmuje się firma Emitel i na jej stronie szukajcie informacji szczegółowych. Nie dawajcie się nabierać na zakup anten do tv cyfrowej naziemnej. W Łomży sygnał wszędzie powinien być ok, bo odległość od nadajnika jest niewielka, nawet na peryferiach miasta. Wujek google nie ma wakacji, urlopu ani nie choruje .......... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
a ja podłączyłem tylko kabel antenowy do telewizora i mam 15 kanałów bez żadnej anteny
|
|
Kupcie sobie satelite i bedziecie mieli 1000 programow i nie bedize problemu:D a wiadomo co za free to lipa:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |