Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamówienie HURTOWNIA AWANTI. |
Zbieram osoby, które chciałyby coś zamówić z hurtowni Awanti. Te same ubrania co z sklepie Awanti przy ul. Długiej, tylko o połowę taniej ;) . https://picasaweb.google.com/112138777880556795459/ODZIEZDAMSKA Zapewne przesyłka to 1/2/3 zł od każdego ubrania. ;) kontakt; 519840912. ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamówienie HURTOWNIA AWANTI. |
Od czego zależy koszt przesyłki ?
|
|
Dziwna strona jak na sklep, lub chociażby hurtownię.
|
|
jakbym chciała zamówić 2 rzeczy jaki koszt przesyłki?
|
|
http://hurtowniaawanti.pl/ <------ to jest strona oficjalna hurtowni. no to zależy co zamówić. liczę tak 2 zł od rzeczy ;)
|
|
Chciałbym podzielić się rzeczą, którą znalazłem w internecie, podobno to autorska dystrybucja darmowego oprogramowania przeznaczona na silniki sklepu internetowego Oscommerce, oscGold i Shoper i innych, z hurtownią internetową MebleNet.pl (zakładka 'Integracja sklepu z hurtownią'). Bez dodatkowych nakładów finansowych można stać się nabywcą oprogramowania, bezinteresownie wspomagajacego domowy budżet, jak dla mnie to godny polecenia pomysl.
|
|
przesyłka zazwyczaj to 30-35 zł za pobraniem , przelewem jest taniej.Jeśli ktoś chce ja się przyłącze i mogę wysłać zamówienie bo miałam właśnie zamawiać.Ja koszty przesyłki dzielę na wszystkie zamawiające i wychodzi np. 5 zł.
|
|
była bym zainteresowana może jakiś kontak? gg bądź meil "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
podaj jakis kontakt do siebie a ja się odezwę , ale jutro chcę zrobić zamówienie.Trzeba mieć na uwadze to ,że są to rzeczy różnych gatunków i może się coś trafić z dziurką lub rozmiar S jest jak L.Zamawiałam już nie raz od nich i akurat za takie rzeczy nie odpowiadam.Realizacja może trwać dłużej niż tydzień - zdarzyło się i rzeczy nie zawsze są u nich na magazynie nawet jeśli są na stronie.
|
|
czy ktoś będzie składał jeszcze zamówienie z awanti jesli tak to prosiłabym napisać do mnie na maila. konsultantka6@o2.pl
|
|
2 zł od rzeczy? czyli 10 rzeczy 20 zł wysyłka?:) Ale jaja:)
|
|
Czy ktoś w najbliższym czasie będzie składał zamówienie w hurtowni? ... ale żeby rudy miał aż dwóch przyjaciół !!??
|
|
ha a to jest sklep mojego dobrego kumpla Maćka
|
|
dziewczyny za drobna oplata moge wam przywiesc te rzeczy bo jade za tydzien do sokolki
|
|
No skoro jedziesz to może dogadamy się jakoś ? ... ale żeby rudy miał aż dwóch przyjaciół !!??
|
|
Całkowita przesyłka kosztuje 20 zł , zamawiam z tej hurtowni bardzo często i nigdy nie zapłaciłam za przesyłkę więcej niż 20 zł ....
|
|
? Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |