Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kosmetyczka w Solarium SunShine na Małachowskiego. |
Byłam stałą klientką tego salonu lecz po zmianie właściciela nie było tam kosmetyczki. Ponoć miała urlop, że wraca za miesiąc, ale to się przedłużało zbyt podejrzliwie. Dziś odbierając dziecko z przedszkola zaszłam jeszcze raz z myślą że może jednak już jest. Okazało się że owszem jest Pani kosmetyczka nie ta co wcześnie lecz nowa. Skorzystałam z jej usług i dziewczyny powiem wam jestem super zadowolona nawet salon w środku jest odświeżony ten cały wystrój i co najważniejsze normalne ceny . Znów mam blisko do dobrej kosmetyczki i polecam innym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kosmetyczka w Solarium SunShine na Małachowskiego. |
..... a nie uczciwiej normalnie zapłacić za reklamę ... ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Masakra ...
|
|
ze jeszcze sa na tym forum idioci, ktorzy mysla, ze na taka chamska reklame ktos sie nabierze...brawo pani kosmetyczko, brawo
|
|
solarium i wystrój może i fajne nie kwestionuje tego ale te schadzki pod nim.. pani która tam pracuje ma dużo kolegów, którzy ja czesto odwiedzaja i przesiaduja wszyscy razem przed solarium..teraz chyba troche im zimno bo ostatnio przestali ale wczesniej caly czas siedzieli i ja jako potencjalna klientka nie poszlabym tam, bo zeby wejsc trzeba najpierw ominąc tych panów. pozdarwiam :)
|
|
?
|
|
hehehe co masz za mało klientek że sie ogłaszasz na forum buhahaha :P
|
|
z tego co wiem to jest tam Pan... a kosmetyczki tam nie widziałam, więc koledzy to pewnie do tego Pana przychodzą Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety.
|
|
Jestem nowym właścicielm tego Solarium i zapewniam że wprowadzę dużo zmian. Co do postu pani: monisia9394 nie mam nic wspólnego bo jak widać nie posłużył. Co do reklam Pierre_Dolain w mieście pojawiają się już plakaty,ulotki czy też facebook. Nawiasem niebawem nowe promocje półmetkowe. Pozdrawiam i zapraszam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |