środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lekarz przegrał w sądzie i musi zapłacić 100tyś

lekarz ostatecznie przegrał w sądzie i musi zwrócić biednym dzieciom 100tyś + odsetki.

jak ten lekarz się nazywa i jakiej jest specjalności?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lekarz przegrał w sądzie i musi zapłacić 100tyś

z jakiego to zrodla?

.

50% sprawiedliwosci...

Pozdrawiam
Glos Rozsadku

nam też obiecał pieniądze wymieniał nas z imienia i nazwiska bez naszej zgody.W sądzie gdzie zeznawałam jako świadek straszył mnie pozwem.MY NIE CHCEMY tych pieniędzy w szpitalu mało płacą niech ma na lody.Chciał być celebrytą łomżyńskim to nim został bo gdyby od razu podzielił się pieniędzmi to by go wszyscy szanowali.pa pa

chcial sie wzbogacic na chorobie dzieci szujaaaaa

nie normalny człowiek który czasami błądzi lub się zagubi dajmy mu spokój sąd go osądził przebaczmy mu niech żyje sobie spokojnie ze swoją rodziną.TO jedyne wyjście, robiąc inaczej my się zagubimy w jadzie mi jad już przeszedł nie kopie ,a to robiłam dostało się np jednej pielęgniarce z b-stoku miałam robić jej sprawę a po co dostała kopa i kwita gdybym żyła w jadzie skupiałabym się na nim , a mam co innego do roboty pa pa

7/8 z was po zobaczeniu paru zer zrobiloby jak ten lekarz, ja oczywiscie jestem w tej 1/8. Święte oburzenie pokazowe trwa

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

czyli jestes taka sama szuja jak on. Skoro gral dziecmi to dzieciom sie nalezy, po co ich wykorzystal no po co? Nie chcialbys tych kilku zer jak i tych cierpien co ma ta rodzina

czytaj ze zrozumieniem

Tam nie było żadnych zer, bo wygrali 333 333,34 zł :p
Pewnie, że łatwo się rozdaje kasę, której się jeszcze nie ma, ale trzeba nie mieć honoru, żeby potem się wymigiwać od obietnic składanych w ogólnopolskiej telewizji i z ambony. Albo być premierem.

Chciał na tandem, takie było jego marzenie dla siebie - o tym można było przeczytać, reszta dla chorych dzieci, miał pomóc m.in. Paulinie o ile kojarzę.

tak jestem mama pauliny i nie obraziłam się na Pana który nazwał mnie szują ma prawo mieć swoje zdanie .ALE oglądajcie mnie w mieście kobiet w tvn style na temat śpiączki i po tym mnie sądzcie. pa pa

chciałam również dodać że pomagam ludziom których dzieci uległy wypadkowi w całej Polsce .POMOC JEST RÓŻNA ZALEŻY od potrzeby nie daj BOŻE żeby wasze dzieci miały wypadek ,ale gdyby coś się zdarzyło pomagam logistycznie kontakt przez stronę internetową .Życie takie jak moje uczy pokory pozdrawiam i idę spać. pa apropo muszę oddać co od Was dostałam z jednego procenta i nie tylko.

@paulaq nikt tutaj Pani nie nazwał szują, to chyba było do adamosxx :] Pozdrawiam.

Prawda jest taka, że Pan doktor nie wygrałby tej nagrody, gdyby nie te chore dzieci. Prawdą jest, że gdyby nie wysłał smsa to by dzieci też nic nie dostały. Wyrok jest sprawiedliwy, ale sumienie powinno go ruszyć, żeby żałować własnej rodzinie i ośmieszyć się przed całą Polską i stracić dobre imię. Żenada.

to tym bardziej przepros buhaha

tak zgadzam się z przedmówcą że nie wygrałby żaden łomżyński lekarz gdyż z tego co słyszałam od pacjentów pracując w aptece o mało którym mówi się pozytywnie do Judymów oni nie należą.Szkoda mi całej rodziny państwa Mańczaków gdyż oni przeszli przez małe piekiełko , a jak pomyślę ,ze to mogliśmy być my zamiast nich to ciarki mi chodzą po plecach.NACHALNIE mnie namawiał i dlatego odmówiłam a dla nich był na początku miły a po nagraniu potraktował inaczej i dobrze że chłopcy wreszcie będą mieli te pieniądze i to jest najważniejsze.

kasa kasą,ja bym mu z chęcią obił ryj.:-),zabaczyłby jak działa ich służba zdrowia :-P

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Dokladnie, zlodziej, mieszka gdzies na Lomzycy

Je­den po­całunek mężczyz­ny może złamać całe życie kobiety.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org