środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stypa. Gdzie, za ile?

Pilnie potrzebuje info, ceny i mniej wiecej jak menu wyglądało. Dziekuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stypa. Gdzie, za ile?

35 zł od osoby / zupa, II danie mięsne z dodatkami, napoje zimne, ciasto, kawa, herbata - restauracja w Hotelu gromada

tel. 86 216 54 51 to do Hotelu

Wika

1.restauracja CHATA na Szosie Zambrowskiej, obok pogotowia tam jest od 25 zł, menu do ustalenia, duże porcje, smaczne jedzenie.

2. restauracja AMADEUSZ na Przykoszarowej, również duże porcje, smaczne jedzenie, co nie zostanie zjedzone jest pakowane do domu, cena trochę wyższa (od 35 zł) ale za to piękna sala i obsługa perfekcyjna.

W każdej restauracji masz I danie (do wyboru), zupę, kawę, herbatę, napoje zimne, ciasto.
Poza tym całkiem niezłe jedzenie jest w Retro, na Fadomie. Reszty restauracji niestety nie mogę polecić, bo nie byłam zadowolona ani z jedzenia ani z obsługi. Byłam na stypach chyba w każdej restauracji i to niejednokrotnie, więc mam doświadczenie.

Jakby coś to służę radą :)

dziękuję bardzo za pomoc :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org