Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ile się jedzie autobusem łomża->warszawa |
Ile czasu się jedzie autobusem pospiesznym trasę Łomża->Warszawa zachodnia? Gdzie jest pierwszy przystanek po przekroczeniu Wisły ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ile się jedzie autobusem łomża->warszawa |
około 2,5-3 godz.bo są korki.... Pierwszy przystanek dw.wsch., potem w centrum, a na koncu dw.zach. Wiem, bo jechałam w zeszłym tyg
|
|
Dzięki, a nie wiesz gdzie dokładnie jest ten przystanek w centrum?
|
|
po przystanku na dworcu wsch.,będzie widać bo będzie pisało na takim budynku CENTRUM, jakby co pytaj w autobusie to Ci studenci powiedzą :)
|
|
Przy Dworcu Centralnym :)
|
|
2 godziny 40 minut.
|
|
Dziękuje wszystkim :)
|
|
Nie ma za co :) Miłej podróży :)
|
|
Czasem zatrzymuje się też na przystanku Młodzieńcza (Marki czy Targówek sama nie wiem - przed Wschodnim) Ale nie wiem które PKSy się zatrzymują a które nie. Kolejny przystanek to Wschodnia (tam się czasem korkuje bo są objazdy wąskimi uliczkami w związku z budową) Warszawa Centralna też jest przystankiem który może nie obowiązywać, wszystko zależy jaką trasę obierze kierowca (trzeba pytać). Jeśli przy M1 w Markach bus skręci w prawo, a centrum handlowe będzie po lewej znaczy że jedzie bezpośrednio na Zachodni. Jeśli ktoś chce się dostać do Centrum to trzeba kupić 20minutowy bilet i pojechać kolejką miejską. Zachodnia jest pewna. Ja tak jeżdżę dwa razy w miesiącu. Nacięłam się na PKS z Mławy, 10zł drożej, ta sama trasa, te same przystanki, nic szybciej!
|
|
teraz sie sporo pozmienialo Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |