Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
piesi!!!!!!!!!!! |
nauczcie sie chodzic sciezkami dla pieszych a nie dla rowerzystow jak wchodzicie na sciezke rowerowa to mogli byscie sie obrjrzec czy nie ma rowerzysty za wami a nie pchacie sie bezkarnie na sciezke
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: piesi!!!!!!!!!!! |
Piersi z kurczaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
a dzwonka nie masz?
|
|
bezkarnie to się pchają pod samochody a już nie powiem o samochodach ciężarowych oni myślą że jak sobie jadę TIRem to w miejscu się zatrzymam a potem to płacz i pasztet na drodze TROCHĘ BRUTALNE ALE REALNE!!!!!!
|
|
Jedni piesi ida cala szerokoscia, inni piesi maja pretensje do rowerzystow ze nie trzymaja swojej szerokosci. Życie wsrod ludzi latwe nie jest i trzeba sie chyba z tym pogodzic :D
|
|
najgorsze są pary trzymające się za ręce rozwalają się na cały chodnik i ścieżke uchachani widzą cię a kurde nawet nie raczą zejść z drogi i trzeba uciekać kufffa paniusia odpierdzielona w szpilkach i kiecce co dupy mało nie wywali na wierzch <zastanawiam się z jakiej okazji się tak ubrała >jak najgorsza i jakiś plejboy obok o obrażonych moherach juz nie wspominając ... ja z grzeczności ustępuje i się nie wychylam: >
|
|
....skad w tobie takie oceny kobiet o atrakcyjnej aparycji ? :D
|
|
buhaha zwykły kicz nic więcej
|
|
milo mi, jestem mjeciu ;)
|
|
taaaaa księciunio za dwa złote : O
|
|
ewelajna a czy musi byc jakis powod do ubrania sie w krotka spodnice ledwo duuupe zakrywajaca?ja lubie sie tak ubrac bez okazji i moj maz w pelni to popiera...a co do pieszych wlazacych pod rower albo samochod zgodze sie..czasem niemozliwe jest wyhamowac ale hrabiostwo mysli ze im kary nie groza...a jednak tak..niechby poczytali sobie kodeks drogowy wiesniaki Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Nie ma ludzi idealnych. Piesi wyłażą na jezdnię (poza pasami). Piesi włażą na pasy pomimo nadjeżdżającego samochodu. Piesi łażą po ścieżkach rowerowych. Piesi przechodzą na czerwonym świetle. Rowerzyści jeżdżą po chodnikach (od tego jest jezdnia lub ścieżka). Rowerzyści jeżdżą środkiem jezdni lub jeden obok drugiego. Kierowcy nie ustępują pierwszeństwa pieszym przejeżdżając przez chodnik. Kierowcy nie przepuszczają pieszych na pasach (przy zielonym świetle). Można tak wymieniać i wymieniać. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Nic dodac, nic ujac ;) Tzn dodalbym jeszcze: Wszyscy narzekają na innych, nie widząc jak się sami zachowują ;)
|
|
Jak idę z dwuletnim dzieckiem to ciągle mu sie zdarza wejść na drogę dla rowerzystów - ciężko dwulatkowi wytłumaczyć mimo usilnych staran....i co nie raz nadjedzie jakiś oburzony rowerzysta z wyrazem twarzy że jak my śmiemy wchodzić na trasę oznaczoną dla rowerzystów :D Usówam się na bok żeby przejechał trasą dla pieszych ale on czeka bo on musi koniecznie tą trasą wyznaczoną dla niego...Śmieszy mnie to... Rowerzyści wyluzujcie trochę ! :D
|
|
|
>>>> "Jak idę z dwuletnim dzieckiem to ciągle mu sie zdarza wejść na drogę dla rowerzystów - ciężko dwulatkowi wytłumaczyć mimo usilnych staran....i co nie raz nadjedzie jakiś oburzony rowerzysta z wyrazem twarzy że jak my śmiemy wchodzić na trasę oznaczoną dla rowerzystów :D Usówam się na bok żeby przejechał trasą dla pieszych ale on czeka bo on musi koniecznie tą trasą wyznaczoną dla niego...Śmieszy mnie to... Rowerzyści wyluzujcie trochę ! :D" - a rowerzysci maja takie miny, bo niektorzy piesi patrza sie na nich takim samym wzrokiem :D Grunt to przenosic frustracje z innych ludzi na tych bogu ducha winnych... ;)
|
|
ja też nie raz jeździłam rowerem - widząc ze ktoś idzie trasą dla rowerzystów lub niechcaco na nia wszedł to poprostu mijałam z drugiej str. Nikomu korona z tego powodu z głowy nie spadła...jadąc natomiast samochodem piesi "na cha.ma" włażą na pasy mimo że widzą jak np jedzie sznur samochodów..w nosie mają że narażają swoje życie..
|
|
Jak ktos jest problemowy, to wszedzie znajdzie problem.
|
|
|
jak male dzieci widze to juz z daleka zwalniam bo dziecko to dziecko malemu nie wytlumaczysz ale starszemu juz tak do malych dzieci nic nie mam dla mnie to moga caly chodnik zajmowac bo to przeciez "DZIECI"
|
|
tak ale jak ci idzie moher i nie patrzac na boki wpycha sie na pasy lub nawet na czerwonym to jest denerwujace..jakos policja pieszych nie kaze choc w kodeksie drogowym tez jest paragraf od tego Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ROWERZYŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Macie wytyczone swoje ścieżki???? To dlaczego zajmujecie część chodnika dla pieszych???? Jeździcei jak święte krowy po mieście we 3 -4 osoby jeden obok drugiego !!!!!!!!! Wynocha na swoje ścieżki albo na ulicę !!!!!!!!!
|
|
|
Wprowadzić na ścieżkach prędkośc dozwoloną do 10km/h i nikt nikomu nie będzie przeszkadzał :) A i Pawcik nie będzoe musiał zwalniać widząc dziecko przed sobą :)
|
|
Dokladnie tak jak napisał '''Maruda" karać za jazdę po chodnikach.
|
|
Najlepiej od razu karac za to, ze inni ludzie mają prawo istnieć ;)
|
|
Autor: wolny niewolnik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-09-12 15:21 "jadąc rowerem przeszkadzają kierowcy aut i piesi,poruszając się samochodem denerwują piesi i rowerzyści,idąc z buta cykliści i automobilowcy "wjeżdżają za skórę".A GDZIE WYOBRAŹNIA?przecież wszyscy zamieniamy się rolami ;-)" owszem, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia rowerzyści też nie święci. nieco irytujące, kiedy stoję na światłach i z prawej strony mija mnie rowerzysta bo chce dojechać do linii, a obok ma ścieżkę, po której powinien się poruszać... i wcale nie musiałby na tych światłach stać. Autor: maniaxxx (---.elomza.pl) Data: 18-09-12 15:00 "...jadąc natomiast samochodem piesi "na cha.ma" włażą na pasy mimo że widzą jak np jedzie sznur samochodów..w nosie mają że narażają swoje życie.." skąd taki pieszy może wiedzieć czy mam sprawne hamulce w samochodzie. albo w rowerze, kiedy się wtryniają na ścieżkę.
|
|
to fakt, idą jak krowy Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety.
|
|
Wystarczy że sie zatrzymacie ,,święte krowy za kierownicami" i przepuścicie pieszych przez to przejście :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |