Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
po dniu kobiet;-p |
generalnie chciałem zaznaczyć że postanowilem olać ten dzień bo ...tak ale nawysyłlem smsów i nawet dalem kwiata<tulipanek> kolezance(kwiatek był dostany gratis niec nie kosztował a normalnie bym go nie kupil) wiec pojawił sie usmiech z niespodziewanego podarku.ALE NAJBAARDZIEJ ZAPADLY MI SLOWA KOMENTATORA MECZU BAYERN MILAN: "SKLADAM SERDECZNE ŻYCZENI WSZYSTKIM PANIOM KTÓRE OGLADAJĄ DZIŚ MECZ I WSZYSTKIM TYM KTORE POZWOLIŁY GO OGLĄDAC SWOIM MĘŻCZYSNOM" PIEKNIE POWIEDZIAL PRAWDA??? daniel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: po dniu kobiet;-p |
Biedny Daniel_k.... pewnie nie kochasz nikogo i tak samo nikt nie kocha Ciebie... frustracja się nasila. ________ Malachit
|
|
daniel_k sorry za to co teraz powiem ale niezly palant z Ciebie skoro tak twierdzisz i jeszcze upublicznisz swoja negatywna i wstretna opinie.
|
|
jestem za danielem k. czy ktoś pamięta tak samo o dniu mężczyzn???to też ludzie i też mają uczucia. a tak w ogóle czy ktoś w ogóle zna z tych osób krytykujących daniela historię dnia kobiet,z kąd to sie wzięło???zanim coś powiecie i ocenicie to zasięgnijcie trochę wiedzy młotki patentowane!!!a przede wszystkim pomyślcie!!!
|
|
popieram wyzej :)
|
|
Co myślisz w duchu to zatrzymaj dla siebie ale nie publikuj tego na forum. analfabeci muszu umrzeć??? Gdy życie ci zbrzydło, i stało się piekłem, włóż głowę do klopa, i j**bij się deklem??? waldek27
|
|
No właśnie, a ja nie mogłem oglądać meczu (we wtorek zresztą także). Mimo Dnia Kobiet... Mogłyby chociaż w ten dzień być jakieś takie bardziej ludzkie. Pozdrawiam.
|
|
ktora część mojej opini jest wstrętna a ktora negatywna.??? wstrętne jest to że dalem kobiecie kwiatka czy może to że powysyłałem smsy z zyczenimi wszystkim kobietom jakie znam??? a może wstrętne jest to że ogladałem mecz ktory komentowal facet z poczuciem chumoru??? bez sensu daniel
|
|
Po dniu kobiet jest DZIEŃ CHŁOPAKA
|
|
Nie dzień chłopaka a dzień mężczyzny! Dzień chłopaka jest 30 września
|