piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
po dniu kobiet;-p

generalnie chciałem zaznaczyć że postanowilem olać ten dzień bo ...tak ale nawysyłlem smsów i nawet dalem kwiata<tulipanek> kolezance(kwiatek był dostany gratis niec nie kosztował a normalnie bym go nie kupil) wiec pojawił sie usmiech z niespodziewanego podarku.ALE NAJBAARDZIEJ ZAPADLY MI SLOWA KOMENTATORA MECZU BAYERN MILAN:
"SKLADAM SERDECZNE ŻYCZENI WSZYSTKIM PANIOM KTÓRE OGLADAJĄ DZIŚ MECZ I WSZYSTKIM TYM KTORE POZWOLIŁY GO OGLĄDAC SWOIM MĘŻCZYSNOM"
PIEKNIE POWIEDZIAL PRAWDA???

daniel

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: po dniu kobiet;-p

Biedny Daniel_k.... pewnie nie kochasz nikogo i tak samo nikt nie kocha Ciebie... frustracja się nasila.

________
Malachit

daniel_k sorry za to co teraz powiem ale niezly palant z Ciebie skoro tak twierdzisz i jeszcze upublicznisz swoja negatywna i wstretna opinie.

jestem za danielem k. czy ktoś pamięta tak samo o dniu mężczyzn???to też ludzie i też mają uczucia. a tak w ogóle czy ktoś w ogóle zna z tych osób krytykujących daniela historię dnia kobiet,z kąd to sie wzięło???zanim coś powiecie i ocenicie to zasięgnijcie trochę wiedzy młotki patentowane!!!a przede wszystkim pomyślcie!!!

popieram wyzej :)

Co myślisz w duchu to zatrzymaj dla siebie ale nie publikuj tego na forum.

analfabeci muszu umrzeć???

Gdy życie ci zbrzydło, i stało się piekłem, włóż głowę do klopa, i j**bij się

deklem???

waldek27

No właśnie, a ja nie mogłem oglądać meczu (we wtorek zresztą także). Mimo Dnia Kobiet... Mogłyby chociaż w ten dzień być jakieś takie bardziej ludzkie.

Pozdrawiam.

ktora część mojej opini jest wstrętna a ktora negatywna.???
wstrętne jest to że dalem kobiecie kwiatka czy może to że powysyłałem smsy z zyczenimi wszystkim kobietom jakie znam???
a może wstrętne jest to że ogladałem mecz ktory komentowal facet z poczuciem chumoru???
bez sensu

daniel

Po dniu kobiet jest DZIEŃ CHŁOPAKA

Nie dzień chłopaka a dzień mężczyzny!
Dzień chłopaka jest 30 września

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org