sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Elewacja

Witam!W najbliższym czasie zamierzam wynająć firmę , która (fachowo) wykona elewację na domku jednorodzinnym. Moje pytanie jest związane z Waszymi doświadczeniami w tej dziedzinie. Czy możecie mi polecić jakąś solidną firmę , której wynagrodzenie byłoby adekwatne do wykonywanej pracy? Oraz proszę o informację o partaczach:) Na co zwrócić uwagę przy wyborze firmy i tym podobne sprawy? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Remont będzie obejmował wykonanie elewacji , wykończenie dachu oraz wykonanie nowego ogrodzenia.

bigi2004

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Elewacja

skontaktuj sięz autochtonem - na pewno coś Ci doradzi - to ekspert w tej dziedzinie

T i g e r

Jeżeli chodzi o krycie dachu, to mogę siebie polecić, radzę też jak pisze Tiger skontaktować się z autochtonem. Jest on fachowcem w tej dziedzinie.

Pozdrowienia.

bigi daj maila to moge ci kogos polecic jesli chcesz.

bigi2004: Nie słuchaj nawoływań z forum i nie wybierz pochopnie. Maciek krzyczy, że on sam Ci ten dach pokryje. Akurat! Chyba, że zwoła pospolite ruszenie. Bez urazy. Wielokrotnie pisał na forum, że w spokoju zajmuje się zawodowo wychowywaniem wnuka. Nie znam dobrze naszych wykonawców, ale wiele superlatyw na temat krycia dachów słyszałem o firmie "SIERZPUTOWSKI". Odnośnie elewacji to jeżeli potrafisz się dogadać: SKANSKA albo BUDIMEX. Pozdrowienia.

ADALL

maćku jak myślisz wyprowadzać Adallka z błędu? Czy nadal niech żyje w niewiedzy :) ?

Pozdrawiam

T i g e r

ADALL, tyle czasu nie pokazywałeś się, a teraz jak jest okazja dorobić parę groszy do tych emeryckich grosiaków, to Ty mnie szyki psujesz. Rzeczywiście masz rację, emeryci niech wnuki niańczą, a młodzi zarabiać na emerytów.

Pozdrowienia.

"SIERZPUTOWSKI"... taaa...też wiele dobrego słyszałam...

Sie nie martw Maciuś, dziadek to ostatnio baaardzo modna opiekunka dla dzieci :)). "Mój" Dziadek miał ostatnio "debiut" i całkiem nieźle się spisał! :D

Więc ja wyprowadzę ADALLA z niewiedzy :). Więc ADALLKU, "Sierzputowski" to właśnie... Maciek :).

________
Malachit

ooosz Qźwa........... ale wpadeczka. Porażka totalna. A ja tu takie pierdoły o Maciusiu. Już znowu się zapadam w niebyt na 2 miechy ze wstyda okropnego :((( Maciek -szczere przeprosiny.....! Ależ dałem ciała.

ADALL

krefeld666@interia.pl a jakies telefony macie moze? przykladowe orientacyjne ceny?

bigi2004

Zdaje się, że to Malachit "dał ciała"...
Mieliśmy doskonałą kryptoreklamę, a tak to...zara Admin szanowny wyciepie te posty...:(

Adminie! NIEEEEE!!!!!

Ty, Adallek, a co z Twoją kwarantanną?? Nie wyszło?

No skoro dał, to nie pokazuje się już tu więcej bo i po cóż ?!. A admin to niech se kasuje nawet wszystkie moje posty, wali mnie to !!. Tym bardziej że jest....

________
Malachit

Eeee no! dobrze już dobrze, przecie nikt Cię za to do konta tfu!.. kąta nie wysyła...:)

Ryska: Kwarantanna ciągle trwa. Nad skutecznością czuwa przyjaciólka - psycholoszka. Amatorka jak widać, gdyż mam nawroty choroby :)))

ADALL

ludzie nawiązujcie do tematu bo na razie to się niczego konkretnego nie dowiedziałem poza tym ,żeby wziąć książkę telefoniczną i dzwonić po wszytskich o nazwisku Sierzputowski.hehe nie ma co kłócić to się umiecie ale doradzić to ni ch,,ja:P:P:P

bigi2004

Pokaż w swoim profilu adres email to dostaniesz namiary na dobre firmy nie tylko ode mnie. Co do elewacji , jeżeli gdzieś widzisz ładną i extra wykonaną , zajdź do właściciela , a poda Ci namiary na wykonawcę. Nie zawsze duże firmy są najlepsze i najtańsze. Dowiesz się też o cenach na rynku. Maćka polecam , bo znam od mnóstwa lat , tylko On nie ma jak się z Tobą skontaktować.

Malachit, znam trochę forumowiczów z nazwisk, ale trzeba trzymać język na wodzy, jakoś tego wszyscy nie potrafią. ADALL-a chyba też znam i jak się domyślam on pewnie mnie. Jestem takim emerytem, że nie mogę dorobić nawet złotówki, tylko wnuki bawić. Rzeczywiście robiłem w tej branży i mógłbym polecić dobrych fachowców od dachów, tylko nie wiem w jaki sposób.

Pozdrowienia.

moj mail to krefeld666@interia.pl

bigi2004

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org