Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIEZŁA BRYKA PANIE PREZYDENCIE,TYLKO POZAZDROŚCIĆ:))) |
fajny samochód,też chcę zostać prezydentem i wozić się taką bryką..... aa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIEZŁA BRYKA PANIE PREZYDENCIE,TYLKO POZAZDROŚCIĆ:))) |
Cóż za problem, następne wybory niebawem możesz próbować...najgorsze jest to że bym na Ciebie nie zagłosował bo najważniejsza jest dla Ciebie "Bryka" Wszystkim dogodzić się nie da, ale wszystkich wkurwić to już żaden problem... Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
I zaczęło się !!! zazdroszczą bryki prezydentowi ,a co rowerem ma zasuwać ?
|
|
skuterem Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
biedny Kołek ma starszy model i kłuje w oczy
|
|
Właśnie, że Kołek ma ten sam model idioto.
|
|
pewnie, popieram. jest to normalne auto. ma jezdzic polonezem?moze nysa? jezdzi przyzwoitym autem, gdyby mial ferrari, czy inne tego typu to rozumialbym
|
|
no!!!!!!!!!!! to kuva daleko nie ma na Boczna! -----------------moze dojsc!!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
do pana prez bardziej pasowalaby wolga lub moskiwcz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A może by tak zaPOrożec?Byłby choć odrobinę oryginalny;p
|
|
Żeby to jeszcze bryka była... Zwykłe auto. ![]() ________ Malachit
|
|
mechicano - jesteś typowym wieśniakiem z Łomży
|
|
Dla mnie prezydent moze jezdzic i Maybachem albo Bugatti Veyronem ! osobiscie jezdze starszym autem i wcale nie zazdroszcze prezydentowi. Docencie ludzie to co macie. Zazdrosc to grzech !
|
|
hahaha śkody zazdroszczą widać że prowincja i zazdrość zżera , na oczy nie widzieli drogiej i fajnej fury ;)
|
|
kij mu w ryj
|
|
Poszukuje osób oszukanych/okradzionych przez łomżyńskiego radcę prawnego z Łomży Zbigniewa P. Toczą się przeciwko niemu postępowania dyscyplinarne, dalej oszukuje ludzi, ukrywa się http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/201/n/54459 Poszkodowanych proszę o kontakt na adres : oszukani.przez.radce@o2.pl Z góry przepraszam że wtrącam się w każdy temat ale mój post z apelem do poszkodowanych zostaje nagminnie usuwany przez admina
|
|
Oszukani - bezmyślne wklejanie postów w każdym temacie nie przysporzy wam ludzi, którzy będą wam kibicować. Mnie wkurzasz tym bezmyślnym działaniem!
|
|
nie szukam ludzi do kibicowania tylko tych którzy zostali oszukani. innego sposobu nie ma żeby ich znaleść tylko przez neta...
|
|
jak na takie stanowisko to w miarę normlany samochód bo niby czym ma jeździć ? Polonezem ? a wtedy osoby pod nim i zwykli pracownicy czym ? hulajnogą ? porównajcie samochody prezydenta łomży z tuska furami... i samolotami + prezydent nie okrada Polski Wiadomości z Polski - Regionalny portal informacyjny.
|
|
A co to za bryka
|
|
Wypowiedziałabym się na dany temat,ale chociaż rzekomo ,,istnieje''wolność słowa,mogłabym ponieść w tym chorym kraju konsekwencje,lub zostać zamknięta...Myślę,że niejedna osoba,nie zazdrości ,lecz jest oburzona,wystarczy spojrzeć dookoła na chore,biedne dzieci,głód i ubóstwo.Czasem wystarcza dobry stołek...,znajomości itp... Judyta99
|
|
Popieram! Gdyby on chociaz pracowity byl.... Albo przynajmniej trzezwy
|
|
podaj nazwisko
|
|
A co za autko w ogóle ma że autor tematu tak się nim podnieca?
|
|
No właśnie, czym się tak podniecacie. W końcu czym ma jeździć prezydent miasta - matizem, pandą? Takich aut lub podobnej klasy jest pełno na przykład w policji. I to nie tylko sami komendanci nimi jeżdżą!
|
|
Czesio... Czerniawski :P
|
|
Prezydent to nasz przedstawiciel i reprezentuje nas Łomżan . To czym jeździ jest może mało istotne ale powinien jeździć takim autem żebyśmy my ŁOMŻYNIACY nie musieli się wstydzić . Jakaś tam Skoda to żadna tam limuzyna, a zwykłe wozidło . Spodziewałem się, że przynajmniej A8 albo BMW7 będzie jeździł, a jakaś tam Skoda to drobne wydatki . Nie wiem czym się tak podniecacie . GRUNT TO SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ PIĆ PIWO I OBSERWOWAĆ !
|
|
Co robi Kowalski kiedy zaczyna mu brakować pieniędzy w portfelu: a). Kupuje nowy samochód. b). Zaczyna oszczędzać. Żeby nie kryzys i ciągłe podwyżki podatków i wszelkich opłat być może bym się zgodził z przedmówcami ale w obecnej chwili władza powinna zacząć oszczędzać.
|
|
To my mamy oszczedzac.. Oni maja dobrze wygladac, rownie dobrze sie bawic i jeszcze wiecej zarabiac
|
|
ten samochód powinien byc koloru czerwonego, i wtedy z mr presidenta był by prawdziwy komuszek
|
|
Tylko ciekawe za co taki samochodzik... Padał deszcz, a ja stałam i płakałam...
|
|
>>> Cóż za problem, następne wybory niebawem możesz próbować...najgorsze jest to że bym na Ciebie nie zagłosował bo najważniejsza jest dla Ciebie "Bryka"' ... No bo wlasnie caly myk polega na tym, ze bedac politykiem nie wolno mowic prawdy, tylko trzeba wmawiac ludziom, ze zalezy mi na twoim dobru. Wtedy cie wybiora i bedziesz mogl w koncu dbac tylko o swoj tylek, wmawiajac wszystkim dookola ze jest zupelnie inaczej.
|
|
Samochód służbowy nie jest własnością prezydenta więc przestańcie pieprzyc farmazony. Zresztą nie jest to specjalny luksus. Mentalne kmioty nie krytykowaliby tego, gdyby to był prezydent z "ich nadania". Prezydent miasta ma prawo do służbowego samochodu (zwykli dyrektorzy też takie mają). Nie ma tu żadnego przestępstwa ani nadużycia i tyle. Takos
|
|
w krajach skandynawskich premier przyjeżdża rowerem do pracy, ale w polsce to by nie przeszło ale to wina tylko i wyłącznie ludzi
|
|
>>>Samochód służbowy nie jest własnością prezydenta więc przestańcie >>>pieprzyc farmazony. Zresztą nie jest to specjalny luksus. Mentalne kmioty >>>nie krytykowaliby tego, gdyby to był prezydent z "ich nadania". Prezydent >>>miasta ma prawo do służbowego samochodu (zwykli dyrektorzy też takie >>>mają). >>>Nie ma tu żadnego przestępstwa ani nadużycia i tyle. >>>Takos Nikt tu nie pisze o zasadnosci (czy jej braku) posiadania sluzbowego samochodu przez przeydenta miasta. Tu sie pisze o tym, ze jest to TAKI samochod.... tym bardziej, ze poprzedni byl podobnej klasy. Mentalny niekmiot powinien zrozumiec wskazaną powyżej różnicę w przekazie.
|
|
macie wy problemy ja pitule haha muffi
|
|
A mi ti zwisa i powiewa jakim autem jeździ prezydent.. w końcu to PREZYDENT jest, więc przestańcie się czepiać...a tak wogóle to spoko ludzik :)
|
|
no i jak czytam takie wypowiedzi to potem sie wcale nie dziwie, ze w tym kraju jest jak jest ;)
|
|
mjeciu no chyba nie powiesz że w tym kraju jest jak jest bo taki czy inny prezydent miasta jeździ lepszym autem..pff...zostawcie prezydenta :)
|
|
1. Jest jak jest, bo brakuje solidarnosci ze strony wladz wobec zwyklych obywateli. Wyrazem solidarnosci byloby chocby niekupowanie nowego auta (pewnie ponad 100 tys PLN). Poprzednie moglo jeszcze spokojnie wysluzyc... 2. Jest jak jest, bo ludzie maja olewcze podejscie do takich spraw. 3. Wcale sie juz temu podejsciu nie widze. Pozostaje sie z tego wszystkiego smiac, a wladza niech to nasze podejscie dalej wykorzystuje...
|
|
"3. Wcale sie juz temu podejsciu nie widze*." *... oczywiscie sie nie DZIWIĘ ;)
|
|
Judyta, nic dodać , nic ująć, to jest to !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |