Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum w tej formie jest.... |
... idiotyczne. Łomża, spore miasto, a forum jak za pańszczyzny. Do admina@ Nie lepiej linkować na coś gotowego, niż ciągnąć ten twór? Toż to jest żałosne... Brak ponownej edycji posta, już nie wspomnę o odnalezieniu własnego posta w tym gąszczu... :> Ech.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum w tej formie jest.... |
zgadza sie !!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Masakra ...
|
|
sraka
|
|
ja tez pisalam w sprawie forum z pol roku temu ale admin nawet nie raczyl odpisac. wpisuje SZUKAJ a mi wyskakuje ze tego nie mozna zrobic. bez sensu. w ostrolece na moja ostroleka jest jakis normalnieszy admin. jest konkretny podzial tematyczny. tu nikt sie tym nie interesuje. a moze nie umie nic zrobic??? moze i nie umie pisac maili nawet ?? ludzie sie wyzywaja a jemu najlepiej napisac ze za tresc wpisow odpowiadaja autorzy. a jesli ktos kogos zniewaza to kto za to odpowiada?? według mnie powinien odpowiadac administrator. tym bardziej ze ktos pisze mu wiadmosci i prosi o pomoc.
|
|
Narzekacie, a i tak to największe forum w Łomży, więc będziecie je czytać i się udzielać. Nie ma alternatywy, konkurencji, dlatego nie liczcie, że się coś rozwinie, choć, tak jak Wy, sam bym sobie tego życzył.
|
|
voodoo tu się pisze z przyzwyczajenia po prostu..co nie zmienia faktu ze rzeczywiscie w skali od 1 do 6 to forum ma u mnie 2 czyli mierny :D
|
|
mylomza jeszcze jest ;]
|
|
Nie narzekać niewdzięczniki jedne, dla takich plociuchów to i tak za luksusowe to forum.
|
|
panda19833@ Jak mniemam jest to oficjalny portal Łomży i finansowany z Urzędu Miasta... Admin może być głuchy i pewnie "z przykrością to stwierdzam" niedouczony, skoro utrzymuje ten stan od lat. Czas napisać pisemko w tej sprawie do wyższej instancji pomijając niekompetentnego admina. Myślę, że w tygodniu wygospodaruje trochę czasu na "turne" po pokojach naszego urzędu. voodoo@ Nie tyle największe, co popularne, bo to przecież Łomżyński portal, który też wygląda miernie...
|
|
aaachaaa Galo, fajnie wiedzieć......
|
|
Uhm... Żeby było jasne. Nie zamierzam ubiegać się o jakiekolwiek stanowisko, zmiany admina itd... Wydaje się, że już czas na pewne zmiany. Warto też dowiedzieć się ile nas kosztuje ten toffik ;-) Nie oszukujmy się, ale forum jak i portal nie spełnia podstawowych wymagań. Jest nieestetyczny i cholernie nie jest przyjazny dla użytkownika, czyli mieszkańców Łomży.
|
|
A mi się podoba i już :) Możes sobie chodzic i pisac a ja i tak rządzę na tym forum :):)
|
|
Czyli co Ci się podoba? :> Możesz wypunktować?
|
|
Jeśli chodzi o estetykę - to fakt - można by wiele zmienić na lepsze... Strasznie kanciaste to wszystko i brzydkokolorowe, że się tak wyrażę.
|
|
też uważam że powinien być podział na kilka tematów, a nie tylko polityka i forum ogólne
|
|
|
Zgadzam się z Tobą.
|
|
wolny niewolnik Bez przesady... Poruszyłem kwestię podstawowych mankamentów forum jak i portalu. Wyszukać tu swój post graniczy z cudem, nie wspominając o braku edycji posta. Zresztą... Mam wrażenie, że portal stoi na prywatnej maszynie. Po drugiej nad ranem nie mam możliwości odwiedzenia 4lomza.pl. Sami sprawdźcie na http://dns.pl/cgi-bin/en_whois.pl Nie są to dane zastrzeżone, każdy ma do nich wgląd.
|
|
teraz i ja popieram otworzenie nowego działu : ZWIERZAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Tak i o Bocianach powinien być dział oddzielny!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |