środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Forum w tej formie jest....

... idiotyczne. Łomża, spore miasto, a forum jak za pańszczyzny.
Do admina@ Nie lepiej linkować na coś gotowego, niż ciągnąć ten twór? Toż to jest żałosne... Brak ponownej edycji posta, już nie wspomnę o odnalezieniu własnego posta w tym gąszczu... :> Ech.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Forum w tej formie jest....

zgadza sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Masakra ...

sraka

ja tez pisalam w sprawie forum z pol roku temu ale admin nawet nie raczyl odpisac.

wpisuje SZUKAJ a mi wyskakuje ze tego nie mozna zrobic. bez sensu.
w ostrolece na moja ostroleka jest jakis normalnieszy admin.
jest konkretny podzial tematyczny.
tu nikt sie tym nie interesuje.
a moze nie umie nic zrobic??? moze i nie umie pisac maili nawet ??
ludzie sie wyzywaja a jemu najlepiej napisac ze za tresc wpisow odpowiadaja autorzy.
a jesli ktos kogos zniewaza to kto za to odpowiada?? według mnie powinien odpowiadac administrator. tym bardziej ze ktos pisze mu wiadmosci i prosi o pomoc.

Narzekacie, a i tak to największe forum w Łomży, więc będziecie je czytać i się udzielać. Nie ma alternatywy, konkurencji, dlatego nie liczcie, że się coś rozwinie, choć, tak jak Wy, sam bym sobie tego życzył.

voodoo tu się pisze z przyzwyczajenia po prostu..co nie zmienia faktu ze rzeczywiscie w skali od 1 do 6 to forum ma u mnie 2 czyli mierny :D

mylomza jeszcze jest ;]

Nie narzekać niewdzięczniki jedne, dla takich plociuchów to i tak za luksusowe to forum.

panda19833@
Jak mniemam jest to oficjalny portal Łomży i finansowany z Urzędu Miasta... Admin może być głuchy i pewnie "z przykrością to stwierdzam" niedouczony, skoro utrzymuje ten stan od lat. Czas napisać pisemko w tej sprawie do wyższej instancji pomijając niekompetentnego admina. Myślę, że w tygodniu wygospodaruje trochę czasu na "turne" po pokojach naszego urzędu.

voodoo@
Nie tyle największe, co popularne, bo to przecież Łomżyński portal, który też wygląda miernie...

aaachaaa Galo, fajnie wiedzieć......

Uhm... Żeby było jasne. Nie zamierzam ubiegać się o jakiekolwiek stanowisko, zmiany admina itd... Wydaje się, że już czas na pewne zmiany. Warto też dowiedzieć się ile nas kosztuje ten toffik ;-) Nie oszukujmy się, ale forum jak i portal nie spełnia podstawowych wymagań. Jest nieestetyczny i cholernie nie jest przyjazny dla użytkownika, czyli mieszkańców Łomży.

A mi się podoba i już :)

Możes sobie chodzic i pisac a ja i tak rządzę na tym forum :):)

Czyli co Ci się podoba? :> Możesz wypunktować?

Jeśli chodzi o estetykę - to fakt - można by wiele zmienić na lepsze... Strasznie kanciaste to wszystko i brzydkokolorowe, że się tak wyrażę.

też uważam że powinien być podział na kilka tematów, a nie tylko polityka i forum ogólne

no toć ba! a gdzie randki,sex...?czego Wam brakuje?forum ogólne jest dla ogółu i wszelakie tematy ;-)czyja to wina,że są takie,a nie inne?
kolorystycznie to bym je zmienił na czerwono-biało-czerwono ;-)))

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Zgadzam się z Tobą.

wolny niewolnik
Bez przesady... Poruszyłem kwestię podstawowych mankamentów forum jak i portalu. Wyszukać tu swój post graniczy z cudem, nie wspominając o braku edycji posta. Zresztą... Mam wrażenie, że portal stoi na prywatnej maszynie. Po drugiej nad ranem nie mam możliwości odwiedzenia 4lomza.pl. Sami sprawdźcie na http://dns.pl/cgi-bin/en_whois.pl Nie są to dane zastrzeżone, każdy ma do nich wgląd.

teraz i ja popieram otworzenie nowego działu : ZWIERZAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Tak i o Bocianach powinien być dział oddzielny!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org