Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czemu tak wcześnie zamykają lokale |
Mam Taki temacik - nie wkurzacie się, że tak wcześniej zamykają lokale w Łomży. Nie tak dawno byłem w Łomży (poczodzę ze śląska) chciałem posiedzieć i coś zjeść po godzinie 22 i nic amen lokale pozamykane albo właśnie się zamykły - totalna kicha. L U D Z I E gdzie promocja miasta. No chyba, że kładziecie się spać o 22 - no cóż. totalna kicha chociaż tereny przepiękne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czemu tak wcześnie zamykają lokale |
Łomża to małe miasteczko, i nie ma chyba tak dużej potrzeby aby było wszystko pootwierane dłużej , ale tez nie sie spotkałam z czym takim aby mi ktos drzwi przed nosem zamknął o godzinie 22 :) Bo to jest na takiej zasadzie ze chociaz na tabliczce pisze np czynne od 14 do 22 to jak siedzą ludzie nadal o tej 22 to nikt cie nie wygoni ;] wszystko da sie jakos załatwic. ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
ja to rozumiem - ale ja chciałem siąść po 22 i tu jest problem. Nadmienia, że szliśmy z kina o tej porze totalna kicha chociaż tereny przepiękne
|
|
a wiesz ze jedzenie posilku o takich godzinach nie wplywa dobrze na organizm :)?
|
|
wiesz cieszyc sie trzeba ze wogole w tej łomzy jest cos otwarte :P hehe :) A jak bedziesz kiedys jeszcze w Łomży i bedziesz miał podobny problem to proponuje spacerek nad brzegiem rzeki :) Dużo świerzego powietrza i jak sam mowisz tereny przepiekne :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Nie kumacie sprawy. jedyną rozrwką w łomży i okolicach w wekend jest wyjazd do Jeziorka Szumowa albo do jeszcze większych zbiorowisk pijaków (nie ubliżając nie pijącym) totalna kicha chociaż tereny przepiękne
|
|
dobrze ze kino bylo otwarte ale pizze na zamówienie mozna :)
|
|
Jeśli chodzi o kino to rzeczywiśćie też totalna porażka wyglą- szkoda gadać a cena tak jak w iMaxie z conajmniej 4 razy więjszym ekranem a o nagłośnieniu nie wspomnę a jeśli chodzi o pizzę - Gdzie na zamówienie w którym miejscu? totalna kicha chociaż tereny przepiękne
|
|
Przemku, byłeś tu może u rodziny na weekend ? :) ________ Malachit
|
|
ne ne -a po za tym skąd wiesz że mam na imię przemek? - jakieś dochodzenie no chyba w mordę za to co napisałem nie dostanę ;) totalna kicha chociaż tereny przepiękne
|
|
|
dyskoteki w lomzy maja pecha, co ktos otworzy, zaraz zamyka pamietacie te dyskoteke rog pilsudskiego i alei legionow byla otwarta kilka lat temu chyba przez miesiac, a wlasciciele wlozyli niemalo kasy na adaptacje tego budynku
|
|
Przemo, a w kinie bylo chociaz cieplo?? Bo ja slyszalem, ze najlepiej jest tam przyjsc z wlasnym koksownikiem...
|
|
Przemo wnoszę to z tego, że znam takiego jednego Przemysława ze śląska a który to w ostatni weekend był w Łomży :) ________ Malachit
|
|
"Labirynt" przy ul. Sikorskiego ma dobre żarełko, czynny długo i w kręgle można pograć, i potańczyć.
|
|
jeszcze mcdonalds masz czynny do 23:00
|
|
NO DOKLADNIE ALUDZIE W LOMŻY O 22 TO W WIEKSZIOŚCI SPIĄ BO W PRZECIWIEŃSTWIE DO ŚLĄZAKÓW PROWADZĄ ZDROWY TRYB ZYCIA:-p HAHAHAH daniel
|
|
...powiedzmy... Danielu nie byłeś na śląsku :P ________ Malachit
|
|
Promocja??? hahhahahaha jasne. Nie ma zadnej promocji bo wlasciciele lokali chca spac w nocy a przynajmiej sami tak mowia. Ja tez mialm okazje byc kilka razy w Lomzy i tez bylem wogoniony po 22ej z Lomzynskich lokali:/ Tereny faktycznie przpiekne ale ludzie zdefraudowani.
|
|
na statoil 24h hot dogi sprzedają :D:D
|
|
W Statoil i gorzałę sprzedają , mogłeś się pogościć. Nie wypisujcie bzdur , facet chciał posiedzieć w dobrej knajpce.
|
|
fakt tu niema gdzie posiedziec o 22 dlatego wszyscy idą juz spac o tej porze... bo niema gdzie posiedziec :)
|
|
Stary zrób sobie spagethi. pocałuj kobiete olej knajpy. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Ty se koleś radyjko kup, berecik (najlepiej mocherowy), ustaw stacje ks. Rydzyka. Co bys sie gościu z okolicy nie wyruzniał. Temid
|
|
Z tego co wiem mozna codziennie potanczyc w Labiryncie. No moze w tym okresie nie bardzo z tanczeniem ale pub w piwnicy jest otwarty do ostatniego klienta... Wiem ze w ktoras srode klienci zaczeli tanczyc i zamknieto o 3ej w nocy dopiero.
|
|
o 3ej to dopiero??? hmm.. Widze ze ostro sie tam bawicie:) Jest w Polsce sporo swietnych knajp czynnych cala dobe ale jak dla mnie 7a rano tomax bo i tak dluzej nigdy nie wytrzymywalem:( Ale powiem Wam ze zamukanie imprezki przed 5a to nie koniecznie dobry pomysl. No ale Lomza to co innego. Aaaaa wlasnie teraz to cos tam graja w tym miescie czy pwszyscy poszcza? Ciekaw jestem jakie jest w Lomzy podejscie do tego bo sadzac po tych stereotypach to ludzie pewnie siedza w domach. Co nie znaczy ze ci co sie bawia nie wierza w Boga bo ta kweste wiele razy juz wyjasniano publicznie przez glowy Kosciola Katolickiego.
|
|
Po 1 Łomża to małe miasto, a małe miasta tak mają, że wcześnie spać chodzą. Tutejszych uczelni nie można nazwać uczelniami z prawdziwego zdażenia bo wiekszość stuka zaocznie i nie ma zbyt wielu przyjezdnych dziennych studentów, a nocne życie towarzyskie z reguły ta grupa społeczna napędza. Znajdź mi drugie miasteczko około 60-cio tysieczne położone z dala od wielkich skupisk ludzi, centr przemysłowych, handlowych, turystycznych i edukacyjnych, w którym jest inaczej. Kino obskurne itd bo poprostu kasy nie ma na remont, może częściowo z małej frekfencji spowodowanej wspomnianą cena biletów? Podejżewam, że znasz trochę życie i wiesz, że podlasie to jeden z najbiedniejszych regionów w kraju, taka sobie mała Polska B (albo i Z nawet), a nie ma zarobków, nie ma wydatków i trzeba spać. Gdyby nie saksy biedą by aż w oczy raziło. Z tego regionu Unia zrobi sobie skansen, więc chodzenie spać o 22 jest społecznie wskazane ;) Po 2 albo masz chłopie zajebiste zdrowie albo sie oszczędzasz nadmiernie (no chyba że imprezować zaczynasz właśnie o 3) skoro do 7 wytrzymujesz ;)
|
|
Zazwyczj zaczynamy ok 22ej no najpozniej o 23ej. Zdrowie?? Moze i tak ale imprezki sa przednie:)
|
|
Atlantic jest otwarty do ostatniego klienta z reguly
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |