Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyjazd do lubawy |
witam jak ŁKS gra najbliższy mecz w lubawie jest to jeszcze kawałek za ostródą jeżeli jechał by ktoś samochodem proszę o kontakt z chęcią bym pojechał lecz lipa z powrotem jest autobus do ostródy jest o 7 30 z łomży lub można jechać nim do olsztyna i w olsztynie godzina na zapiekanki itd i jest do lubawy pks po12 w lubawie koło15chyba no i ostatnia opcja z olsztyna do ostródy osobowym pociągiem i z ostródy jest o 14 30pks pks do lubawy na 15 46 w lubawie a mecz jest o16 tylko lipa z powrotem jedyna opcja z piłkarzami lukasz1985
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyjazd do lubawy |
Przydałby się czasem przecinek, bo ciężko się czyta...
|
|
Chcesz jechać sam czy masz ekipę?
|
|
Żeby Ci nie przyszło do głowy jechać w barwach samemu PKS-em...
|
|
heh jestem kumaty spoko wiem o co chodzi no przez olsztyn itd spoko wiem o co biega nie 1 raz byłem tylko z ekipą wyjazdową pozdro dla tych co byli w mrągowie heh film stulecia na orlenie w piszu piknik pod wiszącym jabłkiem hehe jadę sam ale jak ktoś chce może jechać a potem do kętrzyna następny wyjazd lukasz1985
|
|
Warszawa |
Może ktoś jedzie 28.09.2012 do W-wy około godziny 6-00 rano na lotnisko?
|
|
Jakbyś skombinował jeszcze 2-3 osoby to mógłbym Was tam zawieźć i przywieźć oczywiście też. Dla paru osób w dwie strony to chyba by się opłacało...
|
|
po ile byś chciał tak z 8dych mogę dać lukasz1985
|
|
hej poszukuję jeszcze2 osób chętnych do jechania na mecz to będzie taniej nawet3 gdzieś o10 trzeba wyjechać z łomży lukasz1985
|
|
Spoko, tylko kołuj ekipę, bo samego Cię nie zawiozę.
|
|
Będzie łatwiej jak założysz nowy temat, tak żeby od razu było wiadomo o co chodzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |