Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siec orange |
Macie zasięg z orange? U mnie na 2 telefonach nie ma.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siec orange |
ja tez nie mam
|
|
ja też nie mam ;/
|
|
A ja mam MAX:)
|
|
Gdzie wy mieszkacie ze zasiegu nie macie?:) Jakas dziura...
|
|
JA TEŻ NIE MAM.ORANGE JAK ZWYKLE ZAWODZI :/
|
|
zadzwoń gdzieś.... u mnie też był zasięg a nigdzie nie można było się dodzwonić.....
|
|
trzeba zmienić tą sieć ,ciągle z nią problemy i kasa znika bez powodów
|
|
trzeba zmienić tą sieć ,ciągle z nią problemy i kasa znika bez powodów
|
|
Ja nie mam zadnych problemow:) i nic nie zmieniam:)
|
|
kurcze mol ja też nie mam i myslałam, że to wina mojego telefonu, ale w dwóch innych to samo i jeszcze Wy... napisałam do orange co ja o tym myslę ;p ale zda się psu na budę
|
|
Już mam ale to nie zmienia faktu że za kilka miesięcy zmienię sieć.... dość tej farsy!!!!
|
|
niestety też nie mam zasięgu ;/ ;)
|
|
Nawet nie wiedziałem. Przed chwilą dostałem smsa, że ktoś do mnie dzwonił pół godziny temu! Wygląda że już naprawili! Ciekawe tylko na jak długo!
|
|
Rozmawiałem przed chwilką z biurem obsługi w Orange.... w ramach rekompesaty dostałem w przyszłym miesiącu abonament mniejszy o 10 zł.... Dzwońcie niech i Wam coś przyznają :)
|
|
Masakra ...
|
|
Transponder płyta ci się zacięła? ;P
|
|
Przez jakieś 15-30 minut był faktycznie problem. Teraz wszystko wróciło do normy :)
|
|
Dziś rzeczywiście był problem z siecią orange. Podobno to jest spowodowane zmianami na lepsze, które są przeprowadzane. Pożyjemy, zobaczymy ... Moja umowa kończy się w marcu, jeśli w tym czasie coś z tym zrobią, to może zostanę u nich, bo taka sytuacja trwa już chyba drugi rok ( chodzi o Łomżę ) bo jak jest gdzie indziej, to nie wiem. Ja na szczęście mam drugi telefon w innej sieci, to mogę się na nich wypiąć, zwłaszcza, że abonament płacę niski. Mimo wszystko szkoda każdych pieniędzy płaconych za nierzetelne usługi. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Faktycznie można było zaobserwować spadek skuteczności połączeń w zakresie częstotliwości 3G w podanym czasie. W przypadku tego typu sytuacji proponuję dokonać zmiany ustawień wyboru sieci na tylko 2G (GSM). Aktualnie usługi funkcjonują prawidłowo na okolicznych nadajnikach prawidłowo w zakresach 3G/UMTS jak i 2G/GSM.
|
|
Z przykrością muszę stwierdzić, że z zmiany na lepsze to oni od co najmniej 2 lat telefonicznie obiecywali. Dlaczego niby modernizacja sieci ma się odbywac kosztem pogorszenia jakości usług? No, ale nie chcą chyba rozumieć klienta. Nie mam najlepszych doświadczeń z ostatniego roku z tą siecią i po tym co było stwierdzam, że Klient to chyba najlepszy wtedy gdy umowa mu się konczy....... Na szczęście moja przygoda się z tą siecią po -nastu latach się zakończyła. I raczej nie żałuję.
|
|
Ja mam wlasnie ustawione tylko na 2G dlatego mozliwe ze nie mam problemow:) Zgodze sie z tym bo mialem problemy wlasnie na 3G wiec przestawilem i jest ok:)
|
|
jeszcze 7 miesięcy i papa orange..... przełączać się na 2G.... czyli się cofać???? O NIE !!!!
|
|
polecam zmienić operatora na play (na kartę) w oragne 5zł starczy na 2 dni w play 7 dni do bólu dzwonie + sms do każdej sieci dosłownie (bez żadnych promocyjnych minut itd... w sumie nie wiem czemu tak jest ale mi się podoba ) Wiadomości z Polski - Regionalny portal informacyjny.
|
|
W sumie i tak w rozmowach nie uzywasz 3G:)
|
|
ja mam
|
|
napisałam reklamację i o dziwo rozpatrzono pozytywnie -była awaria nadajnika, dostałam rekompensatę na koncie promocyjnym ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |