Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niezależny Operator Międzystrefowy PRACA !!! |
Czy ktos moze pracuje lub pracowal w tej firmiejako telemarketer??? Prosze o opinie co to za praca i czy da sie tam zarobic????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niezależny Operator Międzystrefowy PRACA !!! |
jeśli nie chcesz codziennie przy goleniu z obrzydzeniem patrzeć w lustro , to nie bierz takiej roboty. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
a pracowales tam ze sie wypowiadasz???
|
|
ZLIKWIDOWAĆ FORUM ŁOMŻYŃSKIE BŁAGAM!!!!
|
|
nie ale codziennie mam do czynienia w pracy z ludźmi nabitymi w butelkę przez telemarketerów. Najczęściej są to osoby starsze , którym wciśnięto usługi lub towary , których nie potrzebują. Wg mnie taka praca to nie powód do dumy. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Praca moze nie jest szczytem marzen zadnego czlowieka ale czasem sytuacja zmusza bo zyc z czegos trzeba a wiadomo jak jest w lomzy z praca... do mnie tez dzwonia telemarketerzy i jestli nie jestem zainteresowana to grzecznie im dziekuje za rozmowe nikt nikogo do niczego nie zmusza. Prosilabym o opinie osob ktore tam pracuja lub pracowali. A tym ktorym nie podoba sie forum to po co je czytacie??? Tego nie rozumiem np. 2late2sql. Skoro chcesz likwidacji forum to po co wogle na nie wchodzisz??????????????
|
|
Masakra ...
|
|
jeżeli nie wyrobisz normy tzn(nie podpiszesz wystarczającej ilości umów) to i tak cię zwolnią.Płacą grosze a bywa że i wcale nie zapłacą.Nie polecam
|
|
Przepraszam, jeśli piszę Ci nie to, co chciałaś przeczytać ale moja bliska osoba pracowała w takim biznesie, nie wytrzymała ciśnienia i odeszła bardzo szybko. Naciski szefostwa były tak duże, a normy tak wyśrubowane, że musiałaby sprzedawać dziewięćdziesięciolatkom internet, żeby zarobić, a nie chciała. Ty zrobisz, jak uważasz. Pozdrawiam. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
|
jeśli chcesz zarabiać zapraszam do siebie sprawdzony system zarobkowania w internecie bez naciągania kogokolwiek bez obrzydzenia przy goleniu skype riandelagrange
|
|
Poszukuje osób oszukanych/okradzionych przez łomżyńskiego radcę prawnego z Łomży Zbigniewa P. Toczą się przeciwko niemu postępowania dyscyplinarne, dalej oszukuje ludzi, ukrywa się http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/201/n/54459 Poszkodowanych proszę o kontakt na adres : oszukani.przez.radce@o2.pl Z góry przepraszam że wtrącam się w każdy temat ale mój post z apelem do poszkodowanych zostaje nagminnie usuwany przez admina
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |