Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
promocja lomzy |
wedlug mnie ten klip http://www.youtube.com/watch?v=t5d1hmET3hQ&feature=g-vrec zrobil wieksza reklame dla lomzy nizeli super wyjazdy nastawione na super kontrakty dla lomzy wymyslone przez naszych rzadzacych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: promocja lomzy |
Reklamę wśród kogo, że się tak zapytam. Gimnazjalna dzieciarnia w Łomży kasy nie zostawi - bez przesady, a poza tym 30 tys. wyświetleń to nie jest specjalnie dużo.
|
|
Żeby robić promocję, trzeba mieć co promować... Taka jest smutna rzeczywistość, że w Łomży nie ma nic takiego co by ściągnęło turystów jak magnes.... ____ ^_^
|
|
reklama?wielkie mi HALO!picie piwa po raz kolejny ukazane jako droga do "stanu wskazującego",a że to akurat łomżyńskie...hmm...?nie wiem na czym ma polegać ta reklama. @voodoo w temacie nie chodziło przypadkiem o jakąś tam reklamę naszego browaru,a nie o promocję miasta? ![]() nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
@ wolny niewolnik ''zrobil wieksza reklame dla lomzy nizeli super wyjazdy nastawione na super kontrakty dla lomzy wymyslone przez naszych rzadzacych'' raczej chodzi o miasto, przynajmniej ja to tak rozumiem.
|
|
|
|
Właśnie dlatego nie rozumiem założyciela tematu.
|
|
"Ciepła wódka z plastikowego kubka" a tak po za tym dno i wodorosty , nie rozumiem co promuje te coś na dodatek związane z naszym miastem ? bo co piwo zobaczyłeś i ciepło się zrobiło ? ja widziałem nasz browar w Londynie i co to też ma być promocja ?
|
|
Żenujący poziom ''piosenki'' przez litość pomijam, bo jeśli już wiązać to coś z Łomżą, to jedyne jako antypromocję.
|
|
Bez pomysłu i wyobraźni, po prostu nieudacznicy.
|
|
|
wymieniają tam kilka różnych marek piw ,a że Łomża jest coraz bardziej rozpoznawalna w Polsce to ją wymieniają...,promocja najlepsza to chyba przez sport jak ŁKS Łomża,ale powinna być wyższa liga!
|
|
Poszukuje osób oszukanych/okradzionych przez łomżyńskiego radcę prawnego z Łomży Zbigniewa P. Toczą się przeciwko niemu postępowania dyscyplinarne, dalej oszukuje ludzi, ukrywa się http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/201/n/54459 Poszkodowanych proszę o kontakt na adres : oszukani.przez.radce@o2.pl Z góry przepraszam że wtrącam się w każdy temat ale mój post z apelem do poszkodowanych zostaje nagminnie usuwany przez admina
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |